Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Moaner™ Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems

Konštrukcia elektródy Moaner™ vychádza z našej najpredávanejšej prírubovej elektródy, ale má o niečo dlhší krk a väčšiu hlavicu pre hlbší a ešte uspokojivejší zážitok počas análnej alebo vaginálnej elektrostimulácie.

Viac informácií

3781/00

Dodacia lehota približne 7 dní

    Viac informácií

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug od spoločnosti E-Stim Systems: Vyvinutá na análnu a vaginálnu elektrostimuláciu.

    Dizajn elektródy Moaner™ vychádza z našej najpredávanejšej prírubovej elektródy, má však o niečo dlhší krk a väčšiu hlavicu pre hlbší a ešte uspokojivejší zážitok počas análnej alebo vaginálnej elektrostimulácie.

    Dobré vedieť: "To moan" mimochodom znamená "stonať", takže elektródu sme pomenovali Moaner™, pretože jeden člen nášho testovacieho tímu povedal, že tento zázrak elektrostimulačnej technológie ho núti stonať!

    Lepší dizajn pre viac potešenia:

    • Elektróda Moaner™ má o niečo dlhší krk a väčšiu hlavicu ako elektróda Flange, čo umožňuje silnú elektrostimuláciu, ale aj príjemnú análnu alebo vaginálnu penetráciu.
    • Elektróda Moaner™ je ideálna na vaginálne a análne použitie a poskytuje uspokojivý pocit bez toho, aby bola elektróda príliš veľká.


    Pohodlné a bezpečné používanie:

    • Prírubová základňa zaručuje nielen bezpečnosť a pohodlie pri používaní, ale poskytuje aj dodatočnú kontaktnú plochu, vďaka ktorej je táto elektróda mimoriadne obľúbená na vaginálnu stimuláciu, pretože stimuluje aj pubickú oblasť.
    • Vyfrézovaná drážka na základni elektródy uľahčuje jej vkladanie a vyberanie a prispieva k jej funkčnosti.


    Optimálny kontakt a prirodzený pocit:

    • Rovnako ako pri ostatných elektródach od E-Stim Systems elektród, sú kontakty elektród umiestnené na hornej a dolnej strane, čo zabezpečuje vynikajúci elektrický kontakt a prirodzenejší pocit počas používania.


    Vysokokvalitný dizajn a prepracované spracovanie:

    • Elektróda Moaner™ je vyrobená z materiálov leteckej kvality a pri správnej starostlivosti vydrží roky.
    • Elektróda sa dá ľahko rozobrať na čistenie a má saténový povrch, ktorým je spoločnosť Moaner™ známa E-Stim Systems je známa.


    Špecifikácie a starostlivosť:

    • Rozmery: priemer základne 50 mm, priemer hlavy 38 mm, dĺžka 120 mm, hmotnosť 277 g.
    • Vybavená 4 mm zásuvkami v základni je kompatibilná s nízkoprofilovými konektormi E-Stim Systems kompatibilné.
    • Elektródu možno ľahko čistiť teplou vodou a jemným mydlom alebo sprejom VERYCLEAN od spoločnosti MEO. Je potrebné vyhnúť sa silným čistiacim prostriedkom.


    Odporúčané mazivo:

    • Pre optimálnu funkciu by sa mal používať lubrikant na vodnej báze, napríklad ESHOCK, ktorý zabezpečí ľahké vaginálne alebo análne zavedenie a dobrú elektrickú vodivosť.
    • Nemali by sa používať silikónové alebo hybridné lubrikanty a kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems nie sú kompatibilné.


    Moaner™ Electrosex Anal Plug od spoločnosti E-Stim Systems: Pre dych vyrážajúce orgazmy!

    The Moaner™ Electrosex Anal Plug od E-Stim Systems nie je len análna hračka, ale vysokokvalitná elektróda, ktorá poskytuje intenzívnu elektrostimuláciu a vysokú úroveň užívateľského komfortu. Moaner™ Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems je vhodný pre každého, kto chce hlbokú a veľmi uspokojujúcu elektrostimuláciu.

    Viac informácií:

    • Moaner™ Electrosex Anal Plug
    • Typ: BiPolar, vkladací
    • Rozmery: celková dĺžka 115 mm, zasúvacia dĺžka 85 mm, priemer hlavice 38 mm, priemer základne 50 mm.
    • Hmotnosť: 277 g.
    • Pripojenia Dve 4 mm zásuvky v základni.
    • Vyžaduje 4 mm kábel. Alternatívne je možné použiť páskový kábel (3808). Nízkoprofilový kábel má 4 mm zástrčky, ale nevyčnieva tak ďaleko od elektródy ako štandardný 4 mm kábel. Je ideálny na pripojenie k tejto elektróde, ak sa má elektróda používať aj v sede. Môže sa použiť aj dvojkabel (3809). Má 4 mm konektor a 2 mm konektor na tom istom konci, takže je možné pripojiť rôzne elektródy. Je ideálny na kombináciu zavádzacej elektródy s lepiacimi podložkami.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • S doživotnou zárukou výrobcu.
    • Vyrobené v súlade s najnovšími bezpečnostnými predpismi EÚ a Veľkej Británie.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: líder v oblasti BDSM a elektrostimulácie!
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    tolle Qualität

    Lieferung war super schnell da gut verpackt, tolle Qualität bin sehr zufrieden Danke Danke Danke

      Hodnotenie 

      Hochwertiges Produkt

      Sehr gute Verarbeitungsqualität (made in Großbritannien), sehr langlebig mit lebenslanger Garantie. Starke elektrische Leitfähigkeit - trifft genau den wichtigsten Punkt bei mir (Prostata). Besonders effiziente Wirkung auch direkt an der Rosette.

        Hodnotenie 

        Muy buena fabricación y diseño ergonómico

        Muy buena fabricación, funciona con TENS , lo único que es un poco grande para mí, así que me he hecho con el pequeño. Este es el primer electroestimulador que compro y la verdad que no me imaginaba que pudiera ser tan placentero.

          Hodnotenie 

          Worth the money and pleasure

          oly crap the best plug I ever got. Absolutely the most comfortable, the best electro stim ever.

            Hodnotenie 

            WOW what a feeling

            It felt like someone was thrusting my ass and as the power increased the thrust increased. Pulse was the best setting. WOW what a feeling. Maybe MEO could make another model about two inches longer.

            • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Moaner™ Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems

            Moaner™ Electrosex Anal Plug z E-Stim Systems

            Konštrukcia elektródy Moaner™ vychádza z našej najpredávanejšej prírubovej elektródy, ale má o niečo dlhší krk a väčšiu hlavicu pre hlbší a ešte uspokojivejší zážitok počas análnej alebo vaginálnej elektrostimulácie.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: