Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Prírubová elektróda z E-Stim Systems

Prírubová elektróda z E-Stim Systems je jedinečná a veľmi obľúbená elektróda v prémiovom segmente, známa svojím inovatívnym dizajnom a všestrannosťou. Táto elektróda bola jedným z prvých vývojových riešení od E-Stim Systems a stále je najpredávanejšou vďaka svojim používateľsky prívetivým vlastnostiam a účinnej elektrostimulácii.

Viac informácií

3780/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Prírubová elektróda od spoločnosti E-Stim Systems: spoľahlivá a uspokojujúca elektrostimulácia.

    Prírubová elektróda od spoločnosti E-Stim Systems: spoľahlivá a uspokojujúca elektrostimulácia E-Stim Systems je jedinečná a veľmi obľúbená elektróda v prémiovom segmente, známa svojím inovatívnym dizajnom a všestrannosťou. Táto elektróda bola jedným z prvých vývojových riešení od E-Stim Systems a naďalej je najpredávanejšou vďaka svojim používateľsky prívetivým vlastnostiam a účinnej elektrostimulácii.

    Prírubová základňa zaisťuje bezpečnosť a pohodlie, ale poskytuje aj ďalšiu kontaktnú plochu, vďaka ktorej je veľmi obľúbená na vaginálne použitie, pretože stimuluje aj oblasť pyskov. Rovnako ako pri ostatných elektródach z nášho prémiového sortimentu sú kontakty elektród umiestnené na hornej a spodnej strane elektródy, čo poskytuje vynikajúci kontakt a prirodzenejší pocit ako výrobky iných výrobcov.

    Ak hľadáte niečo väčšie, mali by ste zvážiť Moaner™ alebo MJ™ ktoré sú obe založené na našej jedinečnej konštrukcii príruby.

    Pre bezpečnosť a pohodlie:

    • Malá hlavica prírubovej elektródy umožňuje jednoduché a pohodlné zavádzanie do pošvy aj análu, vďaka čomu je vynikajúcou voľbou pre začiatočníkov aj skúsených používateľov.
    • Veľká základňa príruby poskytuje nielen bezpečnosť tým, že zabraňuje príliš hlbokému zavedeniu, ale aj pocit pohodlia a istoty počas používania.


    Lepšia elektrostimulácia:

    • Široká základňa príruby poskytuje dodatočnú kontaktnú plochu, ktorá je obzvlášť účinná pri vaginálnom používaní, pretože stimuluje aj pubickú oblasť.
    • Vyfrézovaná drážka na základni elektródy uľahčuje zavádzanie a vyberanie a prispieva k jej funkčnosti.


    Optimálny kontakt s elektródou a prirodzený pocit:

    • Prírubová elektróda má kontakty na hornej a dolnej strane, ktoré zabezpečujú vynikajúci elektrický kontakt a prirodzenejší pocit v porovnaní s inými výrobkami.


    Vysokokvalitný dizajn a výroba:

    • Táto vysokokvalitná elektróda je vyrobená z materiálov leteckej kvality a pri správnej starostlivosti vydrží roky.
    • Elektróda sa dá ľahko rozobrať na dôkladné čistenie.


    Technické údaje a doživotná záruka:

    • Rozmery: 50 mm (priemer základne), 25 mm (priemer hlavy) x 100 mm dĺžka, hmotnosť 210 gramov.
    • Vybavená 4mm zásuvkami v základni, kompatibilná s nízkoprofilovými konektormi E-Stim Systems.
    • Dodáva sa v špeciálnom balení a vzťahuje sa naň jedinečná doživotná záruka od E-Stim Systems.


    Mazací a čistiaci prostriedok:

    • Na dosiahnutie najlepšieho účinku by sa malo používať mazivo ESHOCK na báze vody, aby sa zabezpečilo ľahké zasunutie a účinná elektrická vodivosť.
    • Treba sa vyhnúť silikónovým alebo hybridným lubrikantom a kondómy nie sú s touto elektródou kompatibilné.
    • Čistenie je jednoduché pomocou teplej vody a jemného čistiaceho prostriedku alebo pomocou spreja MEO VERYCLEAN. V záujme zachovania kvality elektródy sa vyhnite drsným čistiacim prostriedkom.


    Prírubová elektróda od spoločnosti E-Stim Systems: Bezpečná a účinná voľba pre elektrostimuláciu

    Prírubová elektróda je ideálnou voľbou pre každého, kto sa chce ponoriť do sveta elektrostimulácie. Jej jedinečný dizajn a vysoká kvalita z nej robia univerzálny a hodnotný doplnok každého elektrostimulačného zariadenia. Či už ste v oblasti elektrostimulácie nováčik, alebo dlhoročný používateľ, prírubová elektróda vám ponúka výnimočný zážitok z elektrostimulácie.

    Viac informácií:

    • Prírubová elektróda od E-Stim Systems
    • Typ: BiPolárna, vkladacia
    • Rozmery: Celková dĺžka 100 mm, dĺžka zavedenia 65 mm, priemer hlavice 25 mm, priemer základne hlavice 50 mm.
    • Hmotnosť: 208 g
    • Pripojenia Dve 4 mm zásuvky v základni.
    • Vyžaduje 4 mm kábel. Alternatívne je možné použiť páskový kábel (3808). Nízkoprofilový kábel má 4 mm zástrčky, ale nevyčnieva tak ďaleko od elektródy ako štandardný 4 mm kábel. Je ideálny na pripojenie k tejto elektróde, ak sa má elektróda používať aj v sede. Môže sa použiť aj dvojkabel (3809). Má 4 mm konektor a 2 mm konektor na tom istom konci, takže je možné pripojiť rôzne elektródy. Je ideálny na kombináciu zavádzacej elektródy s lepiacimi podložkami.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • S doživotnou zárukou výrobcu.
    • Vyrobené v súlade s najnovšími bezpečnostnými predpismi EÚ a Veľkej Británie.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: líder v oblasti BDSM a elektrostimulácie!
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Excellent

    It's very intense and a nice size.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Prírubová elektróda z E-Stim Systems

      Prírubová elektróda z E-Stim Systems

      Prírubová elektróda z E-Stim Systems je jedinečná a veľmi obľúbená elektróda v prémiovom segmente, známa svojím inovatívnym dizajnom a všestrannosťou. Táto elektróda bola jedným z prvých vývojových riešení od E-Stim Systems a stále je najpredávanejšou vďaka svojim používateľsky prívetivým vlastnostiam a účinnej elektrostimulácii.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: