Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Deviant™ - Veľká vaginálna a análna elektróda z E-Stim Systems

Veľká elektróda Deviant™ je vyššou triedou elektród od spoločnosti E-Stim Systems a predstavuje dokonalú kombináciu technologických znalostí a kreatívneho dizajnu. Táto elektróda poskytuje plnú intenzitu pre análnu a vaginálnu elektrostimuláciu vo veľkosti, ktorá zaujme a presvedčí.

Viac informácií

3790/00

179,90 €


-20,00 €

159,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Veľká elektróda Deviant™ od spoločnosti E-Stim Systems: stelesnenie análnej a vaginálnej elektrostimulácie!

    Veľká elektróda Deviant™ predstavuje najvyššiu triedu elektród od spoločnosti E-Stim Systems E-Stim Systems a predstavuje dokonalé spojenie technologických znalostí a kreatívneho dizajnu. Táto elektróda poskytuje plnú intenzitu pre análnu a vaginálnu elektrostimuláciu vo veľkosti, ktorá ohromí a presvedčí.

    Zažite čistú extázu s elektródami Deviant™ od E-Stim Systems:

    Elektródy Deviant™ sú dostupné v troch veľkostiach a ponúkajú výnimočný zážitok z vaginálnej alebo análnej elektrostimulácie Jedinečná technológia Ripplehead™ s drážkovaným povrchom zintenzívňuje elektrickú stimuláciu elektródy vo vnútri tela a robí z nej mimoriadne účinný nástroj pre extatické orgazmy. Bipolárna konštrukcia sústreďuje elektrický vnem a zintenzívňuje stimuláciu a potešenie. Elektródy sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, sú pohodlné na používanie a sľubujú bezpečnosť a absolútne sexuálne uspokojenie. Či už ide o stimuláciu bodu G alebo prostaty, elektródy Deviant™ sú kľúčom k intenzívnym a dychberúcim orgazmom.

    Kľúčové vlastnosti veľkej elektródy Deviant™:

    • Jedinečný dizajn Ripplehead™: Elektróda Deviant™ má pozdĺž svojej hlavice množstvo výstupkov, starostlivo navrhnutých tak, aby poskytovali mimoriadne intenzívnu stimuláciu počas análnej/vaginálnej penetrácie. Rýhy zvyšujú elektrickú stimuláciu, zatiaľ čo hladká, okrúhla hlavica umožňuje pohodlné zavedenie do análneho/vaginálneho otvoru.
    • Účinná konštrukcia bipolárnej elektródy: Kombinácia vodivej hlavy elektródy a základne oddelenej izolovaným krčkom vytvára vysoko účinnú bipolárnu elektródu. Táto konštrukcia umožňuje cielenú a intenzívnu elektrostimuláciu análne aj vaginálne.
    • Ergonomický a bezpečný dizajn: Jemné zakrivenie izolovaného, elektricky nevodivého krčka a vyfrézovaná drážka na základni uľahčujú zavádzanie a vyberanie do análneho/vaginálneho otvoru.
    • Vysokokvalitná konštrukcia: Elektróda Deviant™ je vyrobená z vysoko lešteného leteckého hliníka so 4 mm pripojovacími zásuvkami z nehrdzavejúcej ocele a vzťahuje sa na ňu doživotná záruka výrobcu E-Stim Systems.
    • Elektróda Deviant™ sa pripája k elektrostimulačnému zariadeniu prostredníctvom 4 mm zásuviek integrovaných do základne. Ponúkame rôzne adaptéry, aby sa naše elektródy dali pripojiť aj k zariadeniam od iných výrobcov.
    • Rozmery: Veľká elektróda Deviant™ s priemerom 50 mm a dĺžkou 148 mm je ideálnou veľkosťou pre každého, kto chce zažiť intenzívnejší pocit počas análnej alebo vaginálnej elektrostimulácie.


    Čistenie a starostlivosť o elektródu:

    Elektróda Deviant™ sa ľahko čistí - stačí ju opláchnuť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo použiť sprej VERYCLEAN a nechať uschnúť. Elektróda musí byť pred uskladnením úplne suchá, najmä 4 mm zásuvky.

    Pre ešte väčšie potešenie z elektrostimulácie:

    Pre pohodlné vaginálne/análne zavádzanie a obzvlášť dobrú elektrickú vodivosť by ste mali používať lubrikant na vodnej báze, napríklad ESHOCK od MEO. Vyhnite sa lubrikantom na báze silikónu alebo hybridným lubrikantom a upozorňujeme, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems

    Veľká elektróda Deviant™: odvážna voľba pre každého, kto miluje sexuálnu elektrostimuláciu!

    Veľká elektróda Deviant™ je vynikajúcou voľbou pre každého, kto chce intenzívne a uspokojujúce zážitky s elektrostimuláciou. Či už hľadáte nové pocity, alebo chcete posunúť elektrosex na vyššiu úroveň v kontexte BDSM, veľká elektróda Deviant™ vám ponúka elektrizujúcu cestu do análnych alebo vaginálnych hlbín, ktorá vás nadchne.

    Viac informácií:

    • Deviant™ - Veľká vaginálna a análna elektróda od E-Stim Systems
    • Presne tvarované drážky pozdĺž dlhej hlavice elektródy poskytujú intenzívnu stimuláciu počas zavádzania, zatiaľ čo hladká, zaoblená hlavica elektródy uľahčuje zavádzanie mužom (anál) aj ženám (vaginálne alebo análne). Po zavedení elektródy jej početné drážky zabezpečujú mimoriadne účinný elektrický kontakt - plusový bod pre dychberúci elektrosex.
    • Nevodivý krčok elektródy bol navrhnutý s jemnými krivkami pre väčšie pohodlie a základňa má hlbšiu drážku na uľahčenie vyberania z análneho otvoru alebo vagíny.
    • Výsledkom kombinácie vodivej elektródovej hlavice a základne, ktoré sú oddelené izolovaným elektródovým krčkom, je vysoko účinná bipolárna elektróda. Teraz už len stačí pridať úžasné funkcie jedného z našich elektrostimulačných zariadení a máte úžasnú a nevyhnutnú erotickú pomôcku Estim.
    • Typ: Bipolárna, vkladacia
    • Celková dĺžka: 150 mm
    • Vložiteľná dĺžka: 115 mm
    • Priemer: 50 mm
    • Obvod: 157 mm
    • Hmotnosť: 658 g
    • Pripojenia Dve 4 mm zásuvky v základni.
    • Na použitie s našimi elektrostimulačnými zariadeniami (ako príslušenstvo sú k dispozícii rôzne pripojovacie káble a adaptéry).
    • S exkluzívnou doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems bezpečnosť a kvalita sú na prvom mieste.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre ľudí, ktorí trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Große Wirkung

    Als ich den Deviant Plug in der Hand hielt, dachte ich, dass er zu groß ist und daher habe ich nicht viel von ihm erwartet. Aber schon bei der ersten Anwendung wurde ich eines Besseren belehrt. Estim funktioniert unglaublich gut und bringt mich schon nach wenigen Augenblicken zum Mörder-Orgasmus. Toll ist auch die einstellbare Intensität aller Funktionen über das Estim-Gerät.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Deviant™ - Veľká vaginálna a análna elektróda z E-Stim Systems

      Deviant™ - Veľká vaginálna a análna elektróda z E-Stim Systems

      Veľká elektróda Deviant™ je vyššou triedou elektród od spoločnosti E-Stim Systems a predstavuje dokonalú kombináciu technologických znalostí a kreatívneho dizajnu. Táto elektróda poskytuje plnú intenzitu pre análnu a vaginálnu elektrostimuláciu vo veľkosti, ktorá zaujme a presvedčí.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: