Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Mystim Sleak Freak - E-Stim vibrátor

Ak hľadáte špeciálne erotické dobrodružstvo, potom je e-stimulačný vibrátor "Sleak Freak" od Mystim presne pre vás! Táto inovatívna a praktická elektrosexuálna hračka v sebe spája všetko, po čom ste vždy túžili!

Viac informácií

3344/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ak hľadáte špeciálne erotické dobrodružstvo, potom je e-stimulačný vibrátor "Sleak Freak" od Mystim presne pre vás! Táto inovatívna a praktická elektrosexuálna hračka v sebe spája všetko, po čom ste vždy túžili! Výkonný a zároveň veľmi tichý motor, 8 rôznych vibračných režimov, 5 elektrizujúcich programov E-Stim a špeciálny program na posilnenie panvového dna. A ak si Sleak Freak potrebuje oddýchnuť, vďaka priloženému magnetickému nabíjaciemu káblu je rýchlo opäť pripravený na použitie.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Na análnu stimuláciu, stimuláciu prostaty a stimuláciu bodu G
    • Nabíjateľný vibrátor s elektrostimuláciou.
    • Elektrostimulácia a vibrácie: Všetko v jednej erotickej hračke - nie je potrebné žiadne ďalšie zariadenie na e-stimuláciu.
    • Šikovný malý: možno ho integrovať do akejkoľvek sólovej, predohry alebo milovania.
    • 8 vibračných režimov: poskytujú dostatočnú rozmanitosť.
    • Elektrostimulácia v 5 režimoch: Pre hlboké, príjemné pulzujúce mravčenie.
    • Účinný tréning panvového dna: Posilňuje a tonizuje intímne svaly.
    • Jednoduché používanie: Všetko sa dá pohodlne ovládať priamo na vibrátore E-Stim stlačením jediného tlačidla.
    • Hodvábne mäkký silikón: Na jednoduché zavádzanie a maximálne pohodlie pri rozmaznávaní.
    • Vodotesnosť: Konečne sex s erotickou hračkou E-Stim vo vani/bazéne alebo v sprche.

     

    Či už ide o análnu stimuláciu, masáž prostaty alebo stimuláciu bodu G - Sleak Freak je univerzálny. Je ideálny na všetky druhy erotických hier, či už vaginálne alebo análne, osamote alebo vo dvojici. A s trochou lubrikantu na vodnej báze sa pôžitok opäť enormne zvýši a zároveň zabezpečí optimálny prenos vibrácií a stimulačného prúdu.

     

    Výhody Sleak Freak sa prejavujú aj v jeho jednoduchom ovládaní. Stačí stlačiť tlačidlo na výber režimu vibrácií a intenzity elektrických impulzov. Vychutnajte si obe funkcie spoločne alebo oddelene - presne tak, ako to máte radi. Vibrátor E-Stim je vždy príjemne tichý, takže vaše intímne potešenie zostane úplne diskrétne. Ale pozor: vaše výkriky rozkoše by aj tak mohli byť počuť!

     

    Ani v sprche alebo vo vani vás Sleak Freak nesklame, pretože je vodotesný. Stačí sa uvoľniť a cítiť teplú vodu na pokožke, zatiaľ čo vás budú rozmaznávať jemné až intenzívne vibrácie a elektrické impulzy - to je skutočná rozkoš!

     

    Aj starostlivosť o vašu novú obľúbenú hračku je veľmi jednoduchá. Stránku Sleak Freak možno ľahko vyčistiť vodou a jemným mydlom alebo môžete použiť náš sprej VERYCLEAN. Upozorňujeme však, že by ste mali používať len lubrikanty na báze vody alebo špeciálny lubrikant na elektrostimuláciu, aby ste nepoškodili hodvábny povrch Sleak Freak.

     

    Tak na čo ešte čakáte? Vrhnite sa do dobrodružstva a objavte množstvo rozkoší, ktoré pre vás e-stimulačný vibrátor Sleak Freak od Mystim pripravuje. Vaše mnohonásobné orgazmy sa vám poďakujú!

     

    Čistenie a starostlivosť:

     

    Erotická hračka E-Stim je vyrobená z lekárskeho platinového silikónu. Vďaka tomu je veľmi hygienická a ľahko sa čistí vlhkou handričkou a jemným mydlom. V pravidelných intervaloch by ste mali používať aj dezinfekčný prostriedok šetrný k pokožke, napríklad VERYCLEAN (postupujte podľa návodu na použitie). Pred ďalším použitím alebo nabíjaním vibrátora ho nechajte úplne vyschnúť. Uistite sa, že vibrátor používate len s lubrikantmi na báze vody, napríklad s naším gélom ESHOCK, ktorý bol špeciálne vyvinutý na elektrostimuláciu.

     

    Viac informácií:

     

    • Mystim Vibrátor "Sleak Freak" s elektrostimuláciou
    • Vibrácie a elektrostimulácia len v jednom zariadení
    • Extrémne tichý napriek dvom výkonným motorom
    • 8 vibračných programov
    • 5 E-Stim programov v 10 intenzitách
    • 1 program stimulujúci krvný obeh
    • Lítium-iónová batéria
    • Rozmery: Celková dĺžka 14,5 cm, dĺžka vloženia 9,5 cm, max. priemer 3,6 cm.
    • Vodotesnosť: Na sex v sprche alebo vo vani.
    • Rozsah dodávky: 1 x dobíjací vibrátor Sleak Freak s E-Stim z Mystim. Súčasťou je magnetický nabíjací kábel USB.
    • Materiál: 100 % lekársky platinový silikón
    • záruka 12 mesiacov
    • Návod na použitie v nemčine, angličtine, francúzštine, taliančine, španielčine, holandčine a ruštine.
    • E-stim, alebo elektrická stimulácia, sa v posledných rokoch stáva čoraz populárnejšou. Niet divu: v oblasti genitálií sa nachádza veľa nervov - oveľa viac ako na iných miestach. So správne nastaveným zariadením na stimuláciu prúdom a správnym príslušenstvom môžete stimulovať každý z týchto nervov až do bodu extázy. Táto stimulácia je neškodná, ak sa vykonáva pomocou vysokokvalitných výrobkov MEO a nie bezmyšlienkovite.
    • Programy: Vibrátor Mystim E-Stim má 8 vibračných programov, 5 programov E-Stim a špeciálny program na tréning panvového dna. Máte kontrolu nad tým, či sa chcete stimulovať nepretržitou vibráciou alebo skôr intenzívnymi intervalmi. Nižšie uvádzame stručný prehľad programov. Ale ako to už v živote býva, aj tu platí to isté: Dôkazom toho, že puding sa dá zjesť, je jeho konzumácia! Svaly panvového dna majú mnoho dôležitých úloh: Udržujú orgány tam, kam patria, stabilizujú brucho a chrbát, zabraňujú nepríjemným pocitom, ako je slabosť močového mechúra alebo prolaps maternice, a prispievajú k lepšiemu držaniu tela. A potom sú tu ďalšie výhody dobre trénovaného panvového dna: lepšie prekrvenie tkanív a, samozrejme, schopnosť "stiahnuť" konečník alebo pošvu napínaním Dobre trénované panvové dno zvyšuje citlivosť na intímne dotyky a preukázateľne zvyšuje schopnosť dosiahnuť orgazmus.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Game-Changer for My BDSM Playtime

    Alright, BDSM peeps and pleasure-seekers, if you haven’t tried the "Sleak Freak" E-Stim Vibrator by Mystim, you're seriously missing out. This was my first E-Stim experience, and man, what a ride it has been!

    First off, this sleek little gadget is small and compact, fitting effortlessly into all kinds of play. Solo sessions, foreplay, full-on action - you name it, Sleak Freak enhances it. And don't let its size fool you. This thing is powerful!

    With 8 vibration modes and 5 E-Stim settings, the possibilities are almost overwhelming. Each one provides a unique blend of pulse-pounding pleasure and delicious, tingling shock. As a newbie to E-Stim, I was amazed by how the pulsations added a new level of intensity to my playtime.

    And guess what? This beast even doubles as a pelvic floor trainer! Not something I thought I’d be into, but it’s actually a great bonus. Besides, who wouldn't want a more powerful orgasm?

    The silky smooth silicone is a joy to handle, making insertion a breeze. It’s also waterproof, so I finally got to enjoy E-Stim in the shower (dream come true, am I right?). And when Sleak Freak needs a recharge, the included magnetic charging cable makes it quick and easy.

    Sleak Freak is not just an anal stimulator, a prostate massager, or a G-spot stimulator, it's all three rolled into one! This versatile toy has seriously upped my BDSM game. So, to all my fellow explorers out there - take it from a first-timer turned devotee: the Sleak Freak is a game-changer. Dive in and let the electrifying journey begin!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Mystim Sleak Freak - E-Stim vibrátor

      Mystim Sleak Freak - E-Stim vibrátor

      Ak hľadáte špeciálne erotické dobrodružstvo, potom je e-stimulačný vibrátor "Sleak Freak" od Mystim presne pre vás! Táto inovatívna a praktická elektrosexuálna hračka v sebe spája všetko, po čom ste vždy túžili!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: