Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

BDSM Odhadujte, že vibrátor

Náš vibrátor Estim je viac ako len vibrátor s elektrickým napájaním, pretože ponúka oveľa viac ako len povrchovú stimuláciu. Elektrická energia preniká hlboko do tkanív a svalov, čím vytvára pocit, ktorý možno opísať len ako extatický a dych vyrážajúci! Počas stimulácie pocítite svalové kontrakcie, ktoré sa zvyčajne vyskytujú len počas najsilnejšieho orgazmu!

Viac informácií

3302/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Náš vibrátor Estim je viac než len vibrátor s elektrickým prúdom, pretože ponúka oveľa viac než len povrchovú stimuláciu. Elektrická energia preniká hlboko do tkanív a svalov a vytvára pocit, ktorý možno opísať len ako extatický a dychberúci! Počas stimulácie pocítite svalové kontrakcie, ktoré sa zvyčajne vyskytujú len počas najsilnejšieho orgazmu!

     

    Vychutnajte si úchvatný elektrosex s týmto výkonným vibrátorom Estim!

     

    Silné vibrácie v kombinácii so silnou elektrostimuláciou poskytujú neuveriteľne príjemné zážitky! Vibrácie a elektrostimuláciu môžete používať buď samostatne, alebo spoločne. Dlhá rukoväť vibrátora Estim sa vždy pohodlne drží a okrúhla, mäkká hlavica má plne flexibilný krk, ktorý sa otáča o 360 stupňov, takže si vždy môžete nájsť uhol, ktorý vám vyhovuje. Vysokokvalitný silikón bez ftalátov a šetrný k telu, ktorý tvorí hlavu vibrátora, je hodvábne jemný. Dokonale funguje so všetkými lubrikantmi na vodnej báze, ako sú E-Shock-Lube alebo Aquameo. Vďaka dlhému káblu je vibrátor Estim vždy po ruke a nikdy ho netreba nabíjať ani meniť batérie!

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Vibrácie a E-Stim: Zažite vibrácie a elektrickú stimuláciu súčasne alebo samostatne! Vyberte si z 3 rýchlostí a 7 výkonných vibračných vzorov a 5 rôznych úrovní elektrostimulácie!
    • Flexibilný krk: Flexibilný krk sa otáča o 360 stupňov, takže môžete preniknúť v dokonalom uhle!
    • Prémiový silikón: Vďaka vysokokvalitnému silikónu bez ftalátov a šetrnému k telu získate len to najlepšie pre svoje telo! Vibrátor Estim však používajte len s elektródovým gélom MEO E-Shock na vodnej báze alebo lubrikačným gélom Aquameo.
    • S káblom: Batéria sa nikdy nevybije, pretože tento drôtový vibrátor vám vždy ponúkne plný výkon, len čo ho zapojíte!

     

    Viac ako len klasické vibrácie: Nechajte sa úplne zelektrizovať!

     

    Tento senzačný vibrátor e-stim ponúka oveľa viac než len povrchovú stimuláciu. Elektrina preniká hlboko do tkanív a svalov a vytvára pocit, ktorý možno opísať len ako absolútne elektrizujúci! Počas stimulácie zažijete svalové kontrakcie, ktoré sa bežne vyskytujú len počas silného orgazmu! Vyberte si z 3 rýchlostí, 7 vibračných vzorov a 5 rôznych typov elektrickej stimulácie! Použite oba typy stimulácie spoločne alebo samostatne pre množstvo jedinečných a nikdy predtým nezažitých pocitov! Vďaka flexibilnému krku, ktorý sa otáča o 360 stupňov, môžete stimulovať svoje sexuálne sladké miesta z akéhokoľvek uhla! Keďže vibrátor Estim sa pripája do elektrickej zásuvky, už nikdy sa nebudete musieť starať o výdrž batérií alebo akumulátorov! Hlava vibrátora Estim je vyrobená z vysokokvalitného silikónu a je mäkká, hladká a hodvábna. Neobsahuje ani ftaláty, takže je bezpečná pre vaše telo! Aby ste však dosiahli najlepší zážitok, používajte vibrátor Estim len s lubrikantom na vodnej báze, ako je Aquameo alebo E-Stim Gel E-Shock. Na jeho čistenie stačí trochu vody a jemné mydlo. Pred a po použití ho postriekajte naším sprejom VERYCLEAN a potom ho osušte.

     

    Urobte si pohodlie a relaxujte...

     

    Uvoľnite sa a urobte si pohodlie pri vkladaní vibrátora Estim. Ak je pre vás 180 cm kábel príliš krátky, môžete ho predĺžiť pomocou predlžovacieho kábla pre ešte väčšiu voľnosť pohybu počas extatického elektrosexu. Rozmaznávajte sa pod pásom a vychutnávajte si, aké to je, keď si vibrátorom Estim masírujete pysky, klitoris a vulvu ako žena alebo penis, semenníky a žaluď ako muž. Vychutnajte si neuveriteľný pocit, keď vibrátor Estim posuniete ďalej dozadu smerom k perineu a análnemu otvoru. Keď vyskúšate rôzne nastavenia vibrácií, môžete pridať E-Stim a zistiť, aké sú pocity po stranách vašich intímnych partií, priamo na nich alebo pri masírovaní krúživým pohybom. Keď nájdete svoje sladké miesto, môžete vibrátor Estim držať na mieste a zvyšovať intenzitu, keď vaše svaly budú pulzovať, sťahovať sa a chvieť extázou a očakávaním! Zistite sami, či chcete vibrátor Estim používať k úplnému uspokojeniu, alebo či chcete pridať ďalšiu sexuálnu hračku! Používajte vibrátor Estim s partnerom alebo sami, presne tak, ako to máte radi, ale jedno vám môžeme sľúbiť: Na orgazmus s týmto e-stimulačným vibrátorom nikdy nezabudnete.

     

    Viac informácií:

     

    • E-stimulačný vibrátor na elektrosex
    • Ideálny pre Estim anál, Estim penis, Estim semenníky, Estim klitoris a ďalšie.
    • Rozmery: Celková dĺžka 31,4 cm, priemer hlavice 5,7 cm, dĺžka kábla 178 cm
    • Výstupné napätie: 1. stupeň - 45 V, 2. stupeň - 55 V, 3. stupeň - 65 V, 4. stupeň - 75 V, 5. stupeň - 95 V
    • Materiál: silikón, ABS plast, PC
    • Farba: modrá, čierna
    • Pozor Používanie E-Stim osobami so srdcovými problémami alebo kardiostimulátormi môže byť nebezpečné.
    • Elektrosex s hračkami Estim: Na elektrosex používajte náš elektródový gél E-Shock! Náš gél na elektrosex E-Shock je "nutnosťou" pre akúkoľvek formu e-stimu. Náš elektro-gél poskytuje maximálnu vodivosť medzi pokožkou a zariadením, čím zintenzívňuje vodivosť. To zabezpečuje zvýšenú stimuláciu všetkých erotogénnych zón.
    • Predpokladaná hra: vibrátor E-Stim je napájaný elektrinou a musí byť zapojený do elektrickej zásuvky. Má niekoľko nastavení rýchlosti a vibračných vzorov, ako aj ďalšiu funkciu, elektrostimuláciu, ktorá stimuluje nervové zakončenia prostredníctvom elektrických impulzov a zvyšuje pocit rozkoše. Vibrátor E-Stim možno používať na rôzne sexuálne účely, napríklad na masturbáciu, sex alebo BDSM. Možno ho použiť na stimuláciu rôznych erotogénnych zón tela, ako sú klitoris, bradavky alebo penis, a je vhodný najmä pre tých, ktorí majú radi silné vibrácie alebo chcú experimentovať so sexuálnou e-stimuláciou.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    drives her crazy

    drives her crazy she gets so horny and screams with delight

      Hodnotenie 

      Intensivere und länger anhaltende Orgasmen - aber nicht nur!

      Der Estim-Dildo (Elektrostimulations-Dildo) ist ein ganz besonderes Sexspielzeug, das elektrische Impulse nutzt, um einzigartige und intensive Empfindungen zu erzeugen. Das Gerät ist wirkich von allerhöchster Qualität und mit gar nichts zu vergleichen. Ich kann es wirklich sowohl für Frauen als auch für Männer empfehlen.

      Hier sind einige Vorteile, die dieser Estim-Dildo bietet:

      1. Vielfältige Empfindungen: Der Estim-Dildo kann eine breite Palette von Empfindungen erzeugen, von sanftem Kribbeln bis hin zu stärkeren, pulsierenden Schlägen. Durch die Anpassung der Intensität und der Art der elektrischen Impulse können Benutzer das gewünschte Vergnügen und die gewünschte Stimulation erreichen.

      2. Muskelaufbau und Training: Elektrostimulation kann dabei helfen, die Beckenbodenmuskulatur zu trainieren und zu stärken. Eine stärkere Beckenbodenmuskulatur kann zu intensiveren Orgasmen und einer verbesserten sexuellen Leistungsfähigkeit führen.

      3. Hands-free Stimulation: Der Estim-Dildo bietet die Möglichkeit, ohne den Einsatz der Hände oder manuellen Bewegungen stimuliert zu werden. Dies kann besonders vorteilhaft sein, um sich auf andere erogene Zonen oder das Zusammenspiel mit einem Partner zu konzentrieren.

      4. Vielseitigkeit: Der Estim-Dildo ist sowohl für vaginale als auch anale Anwendungen geeignet, was ihn zu einem vielseitigen Spielzeug für alle Geschlechter und Vorlieben macht.

      5. Neue Erfahrungen: Für viele Benutzer kann die Verwendung eines Estim-Dildos ganz sicherlich eine neue Welt der sexuellen Empfindungen eröffnen, die sie zuvor nicht erlebt haben. Dies kann das Liebesleben bereichern und neue, aufregende Möglichkeiten bieten.

      6. Orgasmusintensität: Die Verwendung von Estim-Dildos führt zu intensiveren und länger anhaltenden Orgasmen. Das kann besonders vorteilhaft sein, wenn man auf der Suche nach neuen Wegen ist, um sexuelle Höhepunkte zu erreichen.

      • 0 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Love this first estim toy.

      Different levels provide awesome stim for all over the body - the lowest level for the privates is...well...shockingly pleasurable. The higher levels for other parts provide nice sensations. Going back and forth generates such strong sexual feelings, and ultimately great Os.

        Hodnotenie 

        Wow - verwöhnt oder bestraft

        Sehr gut und für Stimulation von sanft bis sehr hart. Einfach zu bedienen und super Qualität

          Napíšte vlastnú recenziu

          BDSM Odhadujte, že vibrátor

          BDSM Odhadujte, že vibrátor

          Náš vibrátor Estim je viac ako len vibrátor s elektrickým napájaním, pretože ponúka oveľa viac ako len povrchovú stimuláciu. Elektrická energia preniká hlboko do tkanív a svalov, čím vytvára pocit, ktorý možno opísať len ako extatický a dych vyrážajúci! Počas stimulácie pocítite svalové kontrakcie, ktoré sa zvyčajne vyskytujú len počas najsilnejšieho orgazmu!

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: