Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Nipple Sucker

Newsletter

Čerpací systém pre bradavky

Vaša cesta k úchvatnému orgazmu bradaviek: Pre mnohých ľudí sú bradavky jednou z najintenzívnejších erotogénnych zón. Predstavte si, že tieto zóny stimulujete silným vákuom! Nadržaný vedľajší účinok: vaše bradavky sa stanú bacuľatými, veľkými, tvrdými a citlivými a môžete dokonca zažiť úplný bradavkový orgazmus.

Viac informácií

3474/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vaša cesta k úchvatnému orgazmu bradaviek: Pre mnohých ľudí sú bradavky jednou z najintenzívnejších erotogénnych zón. Predstavte si, že tieto zóny stimulujete silným podtlakom! Nadržaný vedľajší účinok: vaše bradavky sa stanú bacuľatými, veľkými, tvrdými a citlivými a môžete dokonca zažiť úplný bradavkový orgazmus.

     

    Prečo je tento systém na pumpovanie bradaviek nevyhnutnosťou?

     

    Tvrdé, citlivé bradavky, ktoré sa dvíhajú túžbou - tento pocit vzrušuje každého muža aj ženu! Teraz môžete tento pocit získať jediným stlačením tlačidla: priložte dva valce na bradavky, stlačte guličku pumpy a získate tento jedinečný pocit: citlivé bradavky sú rozmaznávané a vzpriamené akoby hnetúcimi prstami, jemne hryzúcimi zubami alebo sajúcimi ústami.

     

    Vaša cesta k úchvatnému orgazmu bradaviek:

     

    Pri orgazme bradaviek alebo "bradavkovom orgazme" ide o orgazmus celého tela, ktorý sa dosahuje stimuláciou bradaviek bez priamej stimulácie pohlavných orgánov. Je to možné, pretože oblasti bradaviek a genitálií sú v mozgu zastúpené v susedných oblastiach. Keď sa stimulujú bradavky, môže to viesť k vzrušeniu v genitálnych oblastiach mozgu, čo následne môže vyvolať orgazmus.

     

    Systém pumpy na bradavky MEO® využíva vákuum na zvýšenie prietoku krvi do bradaviek, vďaka čomu sú citlivejšie na stimuláciu. Systém pumpy na bradavky nielenže vyvoláva okamžité vzrušenie, ale umožňuje aj dlhotrvajúcu stimuláciu, ktorej intenzitu možno individuálne nastaviť. Vizuálny zážitok zo zväčšených a tvrdých bradaviek, ako aj všestranné možnosti použitia systému - od jemného až po intenzívne a v kombinácii s inými sexuálnymi hračkami - ponúkajú vzrušujúce spektrum pocitov. Systém pumpy na bradavky MEO® tak môže prispieť k intenzívnemu orgazmu bradaviek a umožniť doteraz nepoznaný rozmer vzrušenia.

     

    Ako používať systém na pumpovanie bradaviek?

     

    Systém pumpy na bradavky od MEO® zvyšuje citlivosť bradaviek pohodlným spôsobom. Stačí nasadiť valce, ovládať guličku pumpy a bradavky sa stanú nadýchanými a tvrdými. Pomocou ventilov a pumpovacej gule môžete individuálne nastaviť sací tlak. Cez priehľadné valce môžete sledovať, ako sa vaše bradavky pekne zväčšujú, bacuľatejú a tvrdnú. Ak chcete odstrániť guľôčku pumpy alebo upraviť sací tlak počas používania, jednoducho otočte malými ventilmi.

     

    Systém na odsávanie bradaviek pre milovníkov BDSM:

     

    V kontexte BDSM, ktorý je často zameraný na objavovanie intenzívnych a rozmanitých pocitov, môže systém na pumpovanie bradaviek od MEO® nadobudnúť osobitný význam. Bradavky sa po použití stávajú obzvlášť citlivé a intenzívnejšie reagujú na rôzne druhy stimulácie. Jemné dotyky, napr. pštrosím pierkom alebo prstami, môžu vyvolať pocit mravčenia alebo tepla, ktorý sa rozšíri po celej hornej časti tela. Intenzívnejšie podnety, ako napríklad použitie svoriek na bradavky, však vyvolávajú aj hlbší, prenikavejší pocit, ktorý môže byť bolestivý aj vzrušujúci. Dokonca aj ľahké potľapkanie alebo jemné potiahnutie za bradavky môže v tomto senzitívnom stave viesť k ohromujúcemu pocitu. Pre mnohých nadšencov BDSM to môže výrazne zvýšiť intenzitu a hĺbku sedenia tým, že umožní úplne novú úroveň stimulácie bradaviek.

     

    Čo je potrebné mať na pamäti?

     

    Po použití vyčistite valce pomocou nášho spreja VERYCLEAN. Trochu lubrikantu na vodnej báze, napríklad náš Aquameo, zvýši podtlak a zabezpečí, že valce zostanú bezpečne na bradavkách.

     

    Viac informácií:

     

    • Systém na odsávanie bradaviek pre mužov a ženy.
    • Zvyšuje citlivosť a zväčšuje bradavky.
    • Materiál: akryl, ABS, silikón
    • Rýchlo vytvára podtlak.
    • Vybavená dvoma ventilmi.
    • Bezpečnostné upozornenie: Používajte vždy opatrne a citlivo. V prípade bolesti alebo nepríjemných pocitov okamžite prestaňte. Nepoužívajte systém odsávačky bradaviek dlhšie ako 10-15 minút, aby ste predišli nadmernému podráždeniu alebo bolesti. Pred a po použití dôkladne vyčistite naším sprejom VERYCLEAN. Na dosiahnutie najlepšieho účinku a ideálneho podtlaku odporúčame náš lubrikant na vodnej báze Aquameo.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    A revelation for nipple play enthusiasts

    I've always known the sensitivity and pleasure potential of my nipples, but this nipple pumping system has taken my sensations to new heights! The vacuum created mimics the most tantalizing actions - be it the gentle kneading of fingers, a teasing nibble, or an insistent suck. The immediacy of the response is what astounded me: rock hard, ultra-sensitive nipples craving attention.

    But the real surprise? A nipple orgasm!!!!!

    It's an experience that's profoundly intense and unlike any other orgasm.Plus, the visual of plump, pronounced nipples is a sight to behold and a massive turn-on for my partner.

    If you've never explored the full potential of your nipples, or if you're an aficionado of nipple play, this system is a big step up. It's an erotic journey you'll wish you'd taken sooner!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    simpel, aber raffiniert wirksam

    Die Anwendung dieses Pumpsystems ist einfach, aber sehr wirksam. Ich kann es nur empfehlen, die Nippel durch das Vakuum fest und groß aufzurichten und dann das Lecken und Saugen mit den Lippen oder gar eine intensivere Behandlung zu genießen. In geschundenen Nippeln klingt die Wollust noch längere Zeit intensiv nach.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Čerpací systém pre bradavky

    Čerpací systém pre bradavky

    Vaša cesta k úchvatnému orgazmu bradaviek: Pre mnohých ľudí sú bradavky jednou z najintenzívnejších erotogénnych zón. Predstavte si, že tieto zóny stimulujete silným vákuom! Nadržaný vedľajší účinok: vaše bradavky sa stanú bacuľatými, veľkými, tvrdými a citlivými a môžete dokonca zažiť úplný bradavkový orgazmus.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    12 ostatné položky v rovnakej kategórii: