Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne sprchy

Newsletter

Análna sprcha zo silikónu Aquameo Surge - dĺžka 30 cm

Objavte revolúciu v intímnej hygiene - flexibilnú 30 cm dlhú análnu sprchu Surge od spoločnosti Aquameo. Ako renomovaný špecialista na vysokokvalitné osobné lubrikanty rozširujeme naše portfólio o segment intímnych dúšok. Silikónová intímna sprcha, vyvinutá na vaginálne aj análne použitie, ponúka dokonalé riešenie pre vašu intímnu hygienu.

Viac informácií

3555/00

k dispozícii na

Viac informácií

Flexibilná análna sprcha Surge pre dôkladnú intímnu hygienu - nevyhnutnosť pre každého milovníka análneho sexu!

Objavte revolúciu v intímnej hygiene - flexibilnú 30 cm dlhú análnu sprchu Surge od spoločnosti Aquameo. Ako renomovaný špecialista na vysokokvalitné osobné lubrikanty rozširujeme naše portfólio o segment intímnych dúšok. Silikónová intímna sprcha, vyvinutá na vaginálne aj análne použitie, ponúka dokonalé riešenie pre vašu intímnu hygienu. Aquameo vám poskytuje spoľahlivú starostlivosť, ktorú si vaše telo zaslúži.

S Aquameo sa rozhodujete pre jemnú a príjemnú intímnu hygienu - pre vnútornú čistotu, ktorú môžete cítiť.

Vďaka hygienickému silikónovému materiálu zaručuje intímna sprcha Aquameo jemné a dôkladné čistenie, ktoré sa prispôsobí vašim potrebám. Samozrejmosťou je jednoduchá manipulácia a diskrétnosť. To znamená, že intímnu sprchu možno ľahko používať aj pri cestovaní.

Ako používať análnu sprchu?

Na príjemné a účinné použitie análnej sprchy sa odporúča ohriať vodu na telesnú teplotu. Ideálne je vyčistiť análny otvor približne 45 minút pred análnym stykom, aby sa zabezpečila optimálna čistota. Počas pohlavného styku alebo análnej sprchy by nemali chýbať dvaja nenahraditeľní spoločníci: Lubrikant a uvoľnená atmosféra. Kvalitný lubrikant na vodnej báze, ako je napríklad Aquameo, zaručuje, že análnu sprchu možno zaviesť bez námahy a jemne, či už análnu alebo vaginálnu.

Najdôležitejšie vlastnosti flexibilnej silikónovej análnej dúšky:

  • Intímna sprcha od spoločnosti Aquameo boduje svojím jednoduchým používaním. Ako spoľahlivý doplnok vášho sprchovacieho rituálu sa intímna sprcha dá jednoducho pripojiť k sprchovej hadici.
  • Pružný silikónový materiál sa jemne prispôsobí vašej anatómii a umožňuje bezpečné a dôkladné čistenie - ideálne pre vaginálnu a análnu oblasť. Vďaka účinnému čisteniu sa budete vždy cítiť sviežo a čisto.
  • Tieto intímne dúšky boli špeciálne vyvinuté na ošetrenie najcitlivejších častí vášho tela s maximálnou starostlivosťou a oddanosťou. Silikónové análne sprchy sa nielen ľahko používajú, ale sú aj mimoriadne odolné, pretože silikón je známy ako pevný a odolný materiál.
  • Či už ste v používaní intímnych dúšok nováčik, alebo ste skúsený a hľadáte vysokokvalitný výrobok, silikónová análna sprcha vám ponúka to najlepšie z oboch svetov - pohodlie a bezpečnosť. Môžete sa uvoľniť, cítiť sa bezpečne a sústrediť sa na to, čo je skutočne dôležité - na osobnú hygienu a pohodu vášho tela.


Silikónové análne sprchy v porovnaní s kovovými análnymi sprchami:

Je čas rozlúčiť sa s bežnými kovovými sprchovacími hlavicami a prejsť na novú generáciu flexibilných a k pokožke šetrných silikónových intímnych spŕch. Nielenže zlepšíte svoju osobnú hygienu, ale prispejete aj k svojej pohode. Určite pocítite rozdiel. Koniec koncov, všetci by sme sa mali snažiť zaobchádzať so svojím telom s láskou a poskytovať mu tú najlepšiu možnú starostlivosť. Začnime teda zlepšením svojej intímnej hygieny a používaním len tých najlepších výrobkov. Zažite úplne novú úroveň čistoty a pohodlia s revolučnou silikónovou intímnou sprchou od spoločnosti Aquameo.

Vyberte sispoľahlivý výrobok Aquameo, ktorý do vašej každodennej hygienickej rutiny prinesie kvalitu a pohodlie - pretože vaše telo si zaslúži len to najlepšie.

Viac informácií:

  • Aquameo análna sprcha zo silikónu
  • Môže sa používať ako análna sprcha a vaginálna sprcha.
  • Zásada Aquameo: vysokokvalitné intímne výrobky pre vašu pohodu. Skúsenosti získané pri výrobe lubrikantov sú zahrnuté do vývoja intímnych dúšok a presvedčia svojou kvalitou a starostlivosťou.
  • Sprchová hlavica je vhodná pre všetky sprchové hadice so štandardným polpalcovým závitom.
  • Super flexibilná, bez námahy sa prispôsobí anatómii.
  • Vhodná pre všetky lubrikanty.
  • Celková dĺžka 32 cm, priemer 2,4 cm, zasúvacia dĺžka 30 cm.
  • Farba: charakteristická modrá Aquameo.
  • Intímne dutinky od spoločnosti Aquameo sú k dispozícii v štyroch veľkostiach.
  • Materiál: silikón, bez ftalátov a ABS.
  • Pokiaľ ide o kvalitu a bezpečnosť našich intímnych a análnych dúškov, nerobíme žiadne kompromisy. V MEO pracujeme každý deň na neustálom zlepšovaní kvality a na prvom mieste je pre nás vaša spokojnosť.
  • MEO a Aquameo sú registrované ochranné známky spoločnosti MEO v Nemecku.


Používanie análnej sprchy pred análnym sexom je dôležité z niekoľkých dôvodov:

1. Hygiena: Predchádzajúce čistenie análnou sprchou môže odstrániť nežiaduce nečistoty a baktérie, čo znižuje riziko infekcie a zabezpečuje väčšiu čistotu.

2. Pohodlie: Používanie análnej sprchy vám môže pomôcť cítiť sa celkovo čistejšie a pohodlnejšie, vďaka čomu je sexuálny zážitok príjemnejší.

3. Prevencia: Počas análneho sexu sa baktérie môžu ľahko rozšíriť do iných častí tela a spôsobiť infekcie. Predtým dôkladné vyčistenie análnou sprchou tomu môže zabrániť.

Análna sprcha môže byť užitočná aj po análnom sexe:

1. Hygiena: Análna sprcha pomáha odstrániť zvyšky lubrikantu, zvyšky kondómu alebo iné zvyšky.

2. Zdravie: Análna sprcha môže pomôcť znížiť riziko infekcie odstránením škodlivých baktérií.

3. Pohodlie: Análna sprcha vám môže pomôcť cítiť sa po análnom sexe sviežejšie a čistejšie.

Poznámka: Nadmerné alebo príliš časté používanie análnej sprchy môže narušiť prirodzenú črevnú flóru a spôsobiť podráždenie.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Análna sprcha zo silikónu Aquameo Surge - dĺžka 30 cm

Análna sprcha zo silikónu Aquameo Surge - dĺžka 30 cm

Objavte revolúciu v intímnej hygiene - flexibilnú 30 cm dlhú análnu sprchu Surge od spoločnosti Aquameo. Ako renomovaný špecialista na vysokokvalitné osobné lubrikanty rozširujeme naše portfólio o segment intímnych dúšok. Silikónová intímna sprcha, vyvinutá na vaginálne aj análne použitie, ponúka dokonalé riešenie pre vašu intímnu hygienu.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: