Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

ElectraStim

Newsletter

WAVE™ Estim Dildo pre postroj Strap-On

ElectraStim predstavuje revolučné vynovenie svojho najpredávanejšieho bipolárneho vibrátora: WAVE™ Estim Dildo. Toto špeciálne navrhnuté Estim dildo možno používať s popruhovým postrojom a je navrhnuté tak, aby zintenzívnilo sexuálny zážitok pri tradičnom sexe aj pri peggingu prostredníctvom elektrostimulácie.

Viac informácií

3890/00

k dispozícii na

Viac informácií

ElectraStim predstavuje revolučné vynovenie svojho najpredávanejšieho bipolárneho vibrátora: WAVE™ Estim Dildo. Toto špeciálne navrhnuté Estim dildo možno používať s popruhovým postrojom a bolo vyvinuté na zintenzívnenie sexuálneho zážitku počas tradičného sexu aj peggingu prostredníctvom elektrostimulácie.

V kombinácii s naším vysokokvalitným koženým popruhovým postrojom (predáva sa samostatne) toto bipolárne dildo otvára úplne nový rozmer sexu. Elektrostimulácia ako doplnok k strap-on sexu je vhodná na vaginálne aj análne použitie a výrazne rozširuje spektrum sexuálnych pocitov.

Technicky dokonalé elektrostimulačné dildo nadchne mužov aj ženy!

Dildo WAVE™ Estim je vybavené širokou izolovanou základňou, takže elektrickú stimuláciu počas sexu pociťuje len pasívny partner. Dildo má dĺžku na zasunutie 145 mm a maximálny obvod 89 mm. Krásne tvarované dildo kombinuje zvlnené drážky so zmyselným mravenčením a sťahmi elektrickej stimulácie. To otvára úplne nové možnosti uspokojenia vašej partnerky. Možnosť zažiť análnu a vaginálnu elektrostimuláciu s vibrátorom WAVE™ Estim sľubuje intenzívne potešenie a hlboké, prenikavé pocity, ktoré sú intenzívne a mimoriadne uspokojivé.

Kompatibilné s väčšinou elektrostimulačných zariadení:

. Dildo je kompatibilné so všetkými elektrostimulačnými zariadeniami od ElectraStim kompatibilné. Hoci bolo dildo vyvinuté na priame pripojenie k elektrostimulačným prístrojom ElectraStim, pomocou nami ponúkaných adaptérov ho možno pripojiť aj k elektrostimulačným prístrojom od iných výrobcov.

Hygiena a správne používanie lubrikantu hrajú počas používania rozhodujúcu úlohu:

Na optimálnu starostlivosť a bezpečné používanie odporúčame náš dezinfekčný sprej INSTACLEAN, ktorý bol špeciálne vyvinutý na účinné čistenie dilda pred a po použití. Okrem toho je nevyhnutný náš elektricky vodivý lubrikant ESHOCK, ktorý zabezpečí hladké zavedenie do konečníka a optimálnu vodivosť, vďaka čomu je zážitok z elektrostimulácie ešte intenzívnejší. Vďaka kombinácii týchto dvoch produktov je elektrostimulácia nielen mimoriadne príjemná, ale aj bezpečná a hygienická.

Ďalšie informácie:

  • WAVE™ Estim dildo pre strap-on postroj
  • Vkladacia dĺžka: 145 mm
  • Maximálny priemer: 28,3 mm
  • Maximálny obvod: 88,9 mm
  • Pripojenie: 2 mm
  • Hmotnosť: 280 gramov
  • Materiál: Vyrobený z hliníka odolného voči morskej vode s akrylovými izolačnými pásmi.
  • Počet pólov: 2 (bipolárne)
  • Rozsah dodávky: 1x WAVE™ Metal Bipolar Strap-On Electro Dildo, 1x vrecko z mikrovlákna, 1x návod na použitie (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
  • Bezpečnostné upozornenie: Sexuálna elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, používajú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od ElectraStim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.



ElectraStim x MEO

ElectraStim spoločnosť E-Stim je symbolom inovácie a kvality v oblasti sexuálnej elektrostimulácie (E-Stim) a od svojho vzniku sa preslávila neustálym posúvaním hraníc možností v tejto vzrušujúcej oblasti zábavy pre dospelých. S veľkým dôrazom na dizajn, technológiu a používateľský zážitok sa výrobky ElectraStim ponúkajú jedinečnú kombináciu rozkoše a výkonu, ktorá osloví začiatočníkov aj skúsených používateľov. Sortiment výrobkov siaha od základných súprav až po komplexné zariadenia, pričom všetky sú starostlivo navrhnuté tak, aby poskytovali bezpečný, príjemný a efektívny zážitok. ElectraStim spoločnosť kladie veľký dôraz na kvalitu a inovácie, čo sa odráža v jej patentovanej technológii "Flick" - svedectve o jej odhodlaní urobiť elektrostimuláciu osobnejšou a interaktívnejšou. Tento záväzok k dokonalosti a ochota prekonať očakávania spotrebiteľov spôsobuje, že ElectraStim vedúcu značku vo svojom segmente. MEO.de je ideálnym distribučným partnerom pre ElectraStim vďaka svojim skúsenostiam v oblasti distribúcie vysokokvalitných a špecializovaných produktov pre dospelých. Spoločnosť MEO.de si získala povesť vďaka hlbokému pochopeniu potrieb a túžob svojich zákazníkov, ktoré je spojené s neochvejným záväzkom k ich spokojnosti. Obchod MEO BDSM ponúka nielen široký sortiment výrobkov v rôznych kategóriách, ale kladie veľký dôraz aj na vzdelávanie a informácie, aby sa zákazníci mohli pri nákupe rozhodovať na základe informácií. Okrem toho cieľová skupina MEO.de dokonale zapadá do ElectraStimkeďže obe spoločnosti uprednostňujú ponuku vysokokvalitných a inovatívnych produktov, ktoré zvyšujú sexuálnu pohodu a zážitky ich zákazníkov. Široký záber spoločnosti MEO.de, a to tak online, ako aj prostredníctvom jej vybudovanej partnerskej siete, zaručuje, že produkty ElectraStim dosiahnu širokú a zainteresovanú cieľovú skupinu. Kombinácia prelomovej technológie ElectraStim s odbornými znalosťami a odhodlaním spoločnosti MEO.de v oblasti spokojnosti zákazníkov predstavuje silné partnerstvo zamerané na poskytovanie výnimočných a obohacujúcich zážitkov svojim zákazníkom. Spoločne majú dokonalú pozíciu na to, aby spôsobili revolúciu vo svete elektrostimulácie a zároveň poskytovali výnimočné služby a podporu.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

WAVE™ Estim Dildo pre postroj Strap-On

WAVE™ Estim Dildo pre postroj Strap-On

ElectraStim predstavuje revolučné vynovenie svojho najpredávanejšieho bipolárneho vibrátora: WAVE™ Estim Dildo. Toto špeciálne navrhnuté Estim dildo možno používať s popruhovým postrojom a je navrhnuté tak, aby zintenzívnilo sexuálny zážitok pri tradičnom sexe aj pri peggingu prostredníctvom elektrostimulácie.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

26 ostatné položky v rovnakej kategórii: