Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

ElectraStim

Newsletter

Elektrostimulačné zariadenie Flick EM60-E od ElectraStim

Nový Ponuka
  • Elektrostimulačné zariadenie Flick EM60-E od ElectraStim

Chcete zažiť niečo úplne nové, čo úplne zmení vaše doterajšie sexuálne skúsenosti a nanovo určí hranice vašej rozkoše? Potom je tu pre vás elektrostimulátor Flick EM60-E od ElectraStim je pre vás to pravé. Ponorte sa do sveta intenzívnych pocitov a nezabudnuteľných vyvrcholení.

Viac informácií

3887/00

129,90 €


-10,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ste pripravení prevziať kontrolu? Elektrostimulačné zariadenie Flick EM60-E s 24 úrovňami intenzity od ElectraStim neuveriteľného rozsahu od jemného mravčenia až po extrémne intenzívne možnosti stimulácie.

    Ideálny pre začiatočníkov vo svete elektrostimulácie alebo pre profesionálov, ktorí chcú posunúť svoje hranice. Vďaka 7 predprogramovaným vzorom, od jemných a sexy až po extrémne intenzívne, sa nikdy nebudete nudiť.

    Objavte dokonalé vzrušenie s elektrostimulačným prístrojom ElectraStim Flick EM60-E - vaším novým najlepším priateľom vo svete erotickej elektrostimulácie!

    Tento štíhly, perím ľahký zázrak technológie je skutočnou nevyhnutnosťou pre všetkých nováčikov v oblasti sexuálnej elektrostimulácie a pre skúsených znalcov, ktorí chcú posunúť elektrosex na vyššiu úroveň. Elektrostimulačný prístroj sa zmestí do každého vrecka nohavíc a je dokonalým spoločníkom na cesty alebo spontánne seansy doma.

    Skutočným vrcholom je však patentovaná funkcia flick! Táto funkcia mení pravidlá hry, pretože umožňuje jednoduchým pohybom ruky aplikovať "virtuálne riasy" - ideálne pre každého, kto chce pridať do BDSM sedenia extra dávku kontroly a kreativity. Predstavte si, že intenzitu ovládate každým pohybom zápästia, čím získate úplne jedinečný a synchronizovaný zážitok.

    Pomocou jediného pripojenia môžete súčasne pripojiť až dve unipolárne alebo jedno bipolárne príslušenstvo, vďaka čomu je elektrostimulačné zariadenie Flick EM60-E od ElectraStim flexibilný nástroj na vaše kreatívne experimenty. A to najlepšie? Elektrostimulačné zariadenie sa dá dobíjať cez port USB a ponúka vám až 6 hodín nepretržitej zábavy bez nutnosti výmeny batérií.

    Skvelédetaily, ktoré by ste mali vedieť:

    • Dobíjateľné: Rozlúčte sa s batériami. Jednoducho ho nabijete cez USB a môžete vyraziť.
    • Výdrž batérie až 6 hodín: Viac zábavy pri dlhších sedeniach.
    • Pre začiatočníkov aj profesionálov: Jednoduché používanie s rôznymi nastaveniami pre každú úroveň skúseností.
    • Pre viac zábavy počas sexu: Ideálny na sólo dobrodružstvá, predohru a sex vo dvojici.
    • Kompaktná veľkosť: Možno ho diskrétne vziať kamkoľvek so sebou.


    Súčasťou balenia je všetko, čo potrebujete, aby ste mohli hneď začať:

    • ElectraStim Elektrostimulátor Flick (model EM60-E)
    • Pripojovací kábel, nabíjací kábel, unipolárne elektródy
    • Vrecko na uloženie zariadenia
    • Plus kompletný návod, aby ste mohli hneď začať!


    Ste pripravení úplne zmeniť svoje doterajšie sexuálne zážitky a nanovo definovať hranice svojej rozkoše? Potom je pre vás elektrostimulátor Flick EM60-E od ElectraStim na vás čaká. Ponorte sa do sveta intenzívnych pocitov a nezabudnuteľných vyvrcholení.

    Viac informácií:

    • Elektrostimulačný prístroj Flick EM60-E od ElectraStim
    • Patentovaná funkcia "Flick" (GB2499585): Stimulácia aktivovaná pohybom, ktorá premieňa pohyby vašich rúk na sexuálnu elektrostimuláciu. Ideálne na dynamické BDSM sedenia.
    • Nabíjanie cez USB: Nie sú potrebné žiadne batérie, stačí nabíjať cez USB. Súčasťou balenia je mini USB kábel, takže ho môžete nabíjať kedykoľvek a kdekoľvek.
    • Až 6 hodín prevádzky: Dlhotrvajúce potešenie medzi jednotlivými nabitiami. Ideálne na dlhé sedenia.
    • Indikátor stavu batérie: Aby ste nikdy neboli sklamaní v rozhodujúcej chvíli.
    • Používateľsky prívetivý: Či už ste vo svete elektrostimulácie nováčik, alebo už máte skúsenosti, jeho používanie je intuitívne a jednoduché.
    • Všestranné stimulačné vzory: 7 nastavení vrátane kontinuálnej stimulácie, pulzácie a eskalácie, pre každú potrebu.
    • 24 úrovní intenzity: Od jemnej až po tvrdú - nájdite si dokonalú intenzitu pre svoje potešenie.
    • Ovládanie jemným dotykom: Pohodlné ovládanie pomocou tlačidiel a LED displeja, ktorý vám presne ukáže, čo sa práve deje.
    • Rozmery: Elektrostimulátor Flick je dostatočne malý na to, aby ste si ho mohli vziať so sebou kamkoľvek.
    • Rozsah dodávky: 1x ElectraStim Flick Electro Stimulator (model EM60-E) 1x pripojovací kábel s 2mm kolíkovými zástrčkami, 1x nabíjací kábel (USB Mini), 4x unipolárne elektródy ElectraPads, 1x úložná taška, záručný list, viacjazyčný návod na použitie (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Bezpečnostné upozornenie: Sexuálna elektrostimulácia (E-Stim) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné aspekty. E-stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, používajú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od ElectraStim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.


    Použitie:

    Zariadenie EM60 "Flick" je jedno z našich najobľúbenejších a cenovo najdostupnejších elektrostimulačných zariadení - ideálne pre začiatočníkov. Ako jeden z prvých dobíjacích modelov je vďaka funkcii nabíjania cez USB ideálny na cesty. Funkcia "Flick" umožňuje previesť rytmus a intenzitu pohybov priamo na elektrostimuláciu pre prispôsobený zážitok.

    Nabíjanie a nastavenie zariadenia:

    Stačí pripojiť dodaný nabíjací kábel, nabiť v USB porte alebo adaptéri a stimulátor je pripravený na použitie až po 3 hodinách. Na nastavenie stačí pripojiť prepojovací kábel, zasunúť 2 mm kolíky do vybraného elektródového príslušenstva a zábava sa môže začať.

    ElectraStim x MEO

    ElectraStim e-Stim je symbolom inovácie a kvality v oblasti sexuálnej elektrostimulácie (E-Stim) a od svojho vzniku si získal meno neustálym posúvaním hraníc možností v tejto vzrušujúcej oblasti zábavy pre dospelých. S veľkým dôrazom na dizajn, technológiu a používateľský zážitok sa výrobky ElectraStim ponúkajú jedinečnú kombináciu rozkoše a výkonu, ktorá osloví začiatočníkov aj skúsených používateľov. Sortiment výrobkov siaha od základných súprav až po komplexné zariadenia, pričom všetky sú starostlivo navrhnuté tak, aby poskytovali bezpečný, príjemný a efektívny zážitok. ElectraStim spoločnosť kladie veľký dôraz na kvalitu a inovácie, čo sa odráža v jej patentovanej technológii "Flick" - svedectve o jej odhodlaní urobiť elektrostimuláciu osobnejšou a interaktívnejšou. Tento záväzok k dokonalosti a ochota prekonať očakávania spotrebiteľov spôsobuje, že ElectraStim vedúcu značku vo svojom segmente. MEO.de je ideálnym distribučným partnerom pre ElectraStim vďaka svojim skúsenostiam v oblasti distribúcie vysokokvalitných a špecializovaných produktov pre dospelých. Spoločnosť MEO.de si získala povesť vďaka hlbokému pochopeniu potrieb a túžob svojich zákazníkov, ktoré je spojené s neochvejným záväzkom k ich spokojnosti. Obchod MEO BDSM ponúka nielen široký sortiment výrobkov v rôznych kategóriách, ale kladie veľký dôraz aj na vzdelávanie a informácie, aby sa zákazníci mohli pri nákupe rozhodovať na základe informácií. Okrem toho cieľová skupina MEO.de dokonale zapadá do ElectraStimkeďže obe spoločnosti uprednostňujú ponuku vysokokvalitných a inovatívnych produktov, ktoré zvyšujú sexuálnu pohodu a zážitky ich zákazníkov. Široký záber spoločnosti MEO.de, a to tak online, ako aj prostredníctvom jej vybudovanej partnerskej siete, zaručuje, že produkty ElectraStim dosiahnu širokú a zainteresovanú cieľovú skupinu. Kombinácia prelomovej technológie ElectraStim s odbornými znalosťami a odhodlaním spoločnosti MEO.de v oblasti spokojnosti zákazníkov predstavuje silné partnerstvo zamerané na poskytovanie výnimočných a obohacujúcich zážitkov svojim zákazníkom. Spoločne majú dokonalú pozíciu na to, aby spôsobili revolúciu vo svete elektrostimulácie a zároveň poskytovali výnimočné služby a podporu.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Empfehlenswert

    Das Gerät ist zwar auf den ersten Blick im Vergleich zu anderen sehr teuer. Jedoch ist die Qualität schon mit Abstand sehr hoch! ich habe es mit vielen Geräten probiert - die Möglichkeiten bei den diversen Billiggeräten auf dem Markt sind extrem eingeschränkt und auch die Haltbarkeit läßt bei anderen Herstellern fast immer zu wünschen übrig.

      Hodnotenie 

      Recommended to buy!

      The EM60-E Flick Stimulator is a great entry level e-stim control box that is ready to use right out of the box. Mine even arrived charged so I could use it straight away, the pads will produce some great sensations and are a great way to get over the nerves often felt by newbies to the world of e-stim fun and games. There is nothing to worry about with this kit, it is good quality and very safe, ElectraStim take a lot of time to make sure their equipment is safe to use.

      I would recommend it to anyone new to the world of electrosex as it is easy to use and great value for money.

        Hodnotenie 

        Does it what it says!

        Very satisfying and pleasurable. Small but has great power - well worth the investment! You won't be disappointed! I am certainly not!

          Napíšte vlastnú recenziu

          Elektrostimulačné zariadenie Flick EM60-E od ElectraStim

          Elektrostimulačné zariadenie Flick EM60-E od ElectraStim

          Chcete zažiť niečo úplne nové, čo úplne zmení vaše doterajšie sexuálne skúsenosti a nanovo určí hranice vašej rozkoše? Potom je tu pre vás elektrostimulátor Flick EM60-E od ElectraStim je pre vás to pravé. Ponorte sa do sveta intenzívnych pocitov a nezabudnuteľných vyvrcholení.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          26 ostatné položky v rovnakej kategórii: