Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

ElectraStim

Newsletter

ElectraStim x Mr. S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

Zabudnite na všetko, čo ste si mysleli, že viete o análnych sexuálnych hračkách: Análna zátka od ElectraStim x Mr S Leather stanovuje nové štandardy! Prelomové partnerstvo medzi ElectraStim zo Spojeného kráľovstva a Mr S Leather z USA vznikla elektrizujúca verzia dizajnu Mr S Leather známa ako "najpohodlnejší análny kolík na svete".

Viac informácií

3893/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zabudnite na všetko, čo ste si mysleli, že viete o análnych sexuálnych hračkách: Análna zátka od ElectraStim x Mr S Leather stanovuje nové štandardy! Prelomové partnerstvo medzi ElectraStim z Anglicka a spoločnosťou Mr S Leather z USA vznikla elektrizujúca verzia dizajnu spoločnosti Mr S Leather známa ako "najpohodlnejší análny kolík na svete". Tento vysokokvalitný análny kolík spája skúsenosti oboch značiek a spája to najlepšie z oboch svetov: prvotriedny dizajn a úchvatnú análnu elektrostimuláciu.

    Análna elektrostimulácia:

    Análna elektrostimulácia je čoraz populárnejšia, a to aj vďaka hlbokým a intenzívnym pocitom, ktoré ponúka. Táto forma stimulácie využíva jemné elektrické impulzy na priamu stimuláciu početných nervových zakončení v análnej oblasti, čo vedie k jedinečným a často opisovaným mimoriadne intenzívnym pocitom. Na rozdiel od tradičných análnych kolíkov alebo dild umožňuje elektrostimulácia hlboké a prenikavé pocity a môže viesť k mimoriadne silným orgazmom bez použitia rúk. Tento aspekt kontroly a možnosť prispôsobiť intenzitu elektrostimulácie osobným preferenciám robia z análnej elektrostimulácie fascinujúci objav pre každého, kto chce rozšíriť svoj sexuálny repertoár a posunúť hranice tradičného potešenia.

    ElectraStim x Mr S Leather - najpohodlnejší silikónový elektrospojka na svete:

    Tento klasický dizajn je základom arzenálu análnych hračiek Mr S Leather od roku 1997. Naša modernizovaná verzia je vyrobená z vysokokvalitného lekárskeho silikónu, ktorý je mäkký, pružný a úplne bez ftalátov. Tento análny kolík ponúka bezkonkurenčný komfort. Zaťažené oceľové jadro vnútri análneho kolíka dodáva stimulácii ďalší rozmer a zabezpečuje silné kontrakcie análneho svalstva, čím vytvára účinnejšiu elektrickú vodivosť.

    Vďaka patentovanému vodivému silikónu ElectraStim a inovatívnemu systému káblov "stealth entry", ktorý chráni prepojovacie káble počas aktivít v sede, je tento análny kolík chránený pred poškodením alebo zlomením vnútorného kábla. Pružný silikónový krčok tiež zaisťuje vysoký komfort pri nosení počas dlhšieho obdobia alebo pri používaní 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

    Kompatibilný s väčšinou elektrostimulačných zariadení

    World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug je kompatibilný so všetkými elektrostimulačnými zariadeniami od ElectraStim compatible. Hoci bol análny kolík vyvinutý na priame pripojenie k elektrostimulačným zariadeniam ElectraStim, pomocou ponúkaných adaptérov ho možno pripojiť aj k elektrostimulačným zariadeniam od iných výrobcov.

    Hygiena a správne používanie lubrikantu zohrávajú počas používania rozhodujúcu úlohu:

    Na optimálnu starostlivosť a bezpečné používanie odporúčame náš dezinfekčný sprej INSTACLEAN, ktorý bol špeciálne vyvinutý na účinné čistenie análneho kolíka pred a po použití. Okrem toho je nevyhnutný náš elektricky vodivý lubrikant ESHOCK, ktorý zabezpečí hladké zavedenie do konečníka a optimálnu vodivosť, vďaka čomu je zážitok z elektrostimulácie ešte intenzívnejší. Kombinácia týchto dvoch produktov robí elektrostimuláciu nielen mimoriadne príjemnou, ale aj bezpečnou a hygienickou.

    Ďalšie informácie:

    • World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug
    • Vkladacia dĺžka: 76 mm
    • Maximálny obvod: 121 mm
    • Priemer: približne 38,5 mm
    • Pripojenie: 2 mm
    • Hmotnosť: 240 gramov
    • Materiál: Vysokokvalitný elektricky vodivý silikón (bez ftalátov)
    • Počet pólov: 2 (bipolárne)
    • Rozsah dodávky: 1x "Najpohodlnejší silikónový elektro zadkový kolík na svete", 1x viacjazyčný návod na použitie.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.
    • Bezpečnostné upozornenie: Sexuálna elektrostimulácia (e-stim) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si bezpečnostné otázky s ňou spojené. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, používajú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad prsiami alebo krkom. Všetky zariadenia od ElectraStim e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim spoločnosť E-Stim je symbolom inovácie a kvality v oblasti sexuálnej elektrostimulácie (E-Stim) a od svojho vzniku sa preslávila neustálym posúvaním hraníc možností v tejto vzrušujúcej oblasti zábavy pre dospelých. S veľkým dôrazom na dizajn, technológiu a používateľský zážitok sa výrobky ElectraStim ponúkajú jedinečnú kombináciu rozkoše a výkonu, ktorá osloví začiatočníkov aj skúsených používateľov. Sortiment výrobkov siaha od základných súprav až po komplexné zariadenia, pričom všetky sú starostlivo navrhnuté tak, aby poskytovali bezpečný, príjemný a efektívny zážitok. ElectraStim spoločnosť kladie veľký dôraz na kvalitu a inovácie, čo sa odráža v jej patentovanej technológii "Flick" - svedectve o jej odhodlaní urobiť elektrostimuláciu osobnejšou a interaktívnejšou. Tento záväzok k dokonalosti a ochota prekonať očakávania spotrebiteľov spôsobuje, že ElectraStim vedúcu značku vo svojom segmente. MEO.de je ideálnym distribučným partnerom pre ElectraStim vďaka svojim skúsenostiam v oblasti distribúcie vysokokvalitných a špecializovaných produktov pre dospelých. Spoločnosť MEO.de si získala povesť vďaka hlbokému pochopeniu potrieb a túžob svojich zákazníkov, ktoré je spojené s neochvejným záväzkom k ich spokojnosti. Obchod MEO BDSM ponúka nielen široký sortiment výrobkov v rôznych kategóriách, ale kladie veľký dôraz aj na vzdelávanie a informácie, aby sa zákazníci mohli pri nákupe rozhodovať na základe informácií. Okrem toho cieľová skupina MEO.de dokonale zapadá do ElectraStimkeďže obe spoločnosti uprednostňujú ponuku vysokokvalitných a inovatívnych produktov, ktoré zvyšujú sexuálnu pohodu a zážitky ich zákazníkov. Široký záber spoločnosti MEO.de, a to tak online, ako aj prostredníctvom jej vybudovanej partnerskej siete, zaručuje, že produkty ElectraStim dosiahnu širokú a zainteresovanú cieľovú skupinu. Kombinácia prelomovej technológie ElectraStim s odbornými znalosťami a odhodlaním spoločnosti MEO.de v oblasti spokojnosti zákazníkov predstavuje silné partnerstvo zamerané na poskytovanie výnimočných a obohacujúcich zážitkov svojim zákazníkom. Spoločne majú dokonalú pozíciu na to, aby spôsobili revolúciu vo svete elektrostimulácie a zároveň poskytovali výnimočné služby a podporu.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Finally

    I've tried numerous other electro plugs without ever really being happy with them and had kind of given up. That all changed with this one. They aren't kidding when the say "Worlds most comfortable." This plug is very comfortable for long extend play, while also providing an sensation from tingle to torture. This has renewed my lo e of electro. If electro is something that makes you tingle, I highly recommend getting one of these

      Hodnotenie 

      perfectly awesome

      if you're new to electro, this is the toy to beat. conductivity seems to work best for me with eshock lube. squeezing down on this sucker is the best kegel exercise ever, and your top will love the vise-like grip you develop.

        Hodnotenie 

        Super Comfortable

        This is super comfortable and with a good power box packs a punch. I just wish there was an XL or XXL version that would open me up more.

          Napíšte vlastnú recenziu

          ElectraStim x Mr. S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

          ElectraStim x Mr. S Leather - World's Most Comfortable Silicone Electro butt plug

          Zabudnite na všetko, čo ste si mysleli, že viete o análnych sexuálnych hračkách: Análna zátka od ElectraStim x Mr S Leather stanovuje nové štandardy! Prelomové partnerstvo medzi ElectraStim zo Spojeného kráľovstva a Mr S Leather z USA vznikla elektrizujúca verzia dizajnu Mr S Leather známa ako "najpohodlnejší análny kolík na svete".

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          26 ostatné položky v rovnakej kategórii: