Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Mystim Real Deal Neal - E-Stim vibrátor

Pripravte sa na absolútne elektrizujúce dobrodružstvo, pretože prichádza "Real Deal Neal", e-stimulačný vibrátor od Mystim, skutočné majstrovské dielo v oblasti elektrosexu! Táto erotická hračka je oveľa viac než len vibrátor. Je to váš nový kamarát na hranie, pripravený priviesť vás do sexuálnej extázy a stimulovať vaše najintímnejšie zóny tak, ako ste to ešte nikdy nezažili.

Viac informácií

3343/00

139,90 €


-20,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Pripravte sa na absolútne elektrizujúce dobrodružstvo, pretože prichádza "Real Deal Neal", e-stimulačný vibrátor od Mystim, skutočné majstrovské dielo v oblasti elektrosexu! Táto elektro-stimulačná erotická hračka je oveľa viac než len vibrátor. Je to váš nový kamarát na hranie, pripravený priviesť vás do sexuálnej extázy a stimulovať vaše najintímnejšie zóny tak, ako ste to ešte nikdy nezažili!!!!

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Nabíjateľný vibrátor s elektronickou stimuláciou.
    • Na análne a vaginálne použitie.
    • E-stimulátor a vibrácie: všetko v jednej hračke - nie je potrebné žiadne ďalšie stimulačné zariadenie.
    • Výrazný žaluď: objíma vaše horúce miesta pre cielenú stimuláciu, intenzívne stimuluje pri vaginálnom alebo análnom použití.
    • 8 vibračných režimov: poskytujú dostatok rozmanitosti.
    • Elektrostimulácia v 5 režimoch: pre hlboké, príjemné pulzujúce mravčenie.
    • Účinný tréning panvového dna: Posilňuje a tonizuje intímne svaly.
    • Jednoduché používanie: Všetko sa dá pohodlne ovládať priamo na hračke stlačením tlačidla.
    • Hodvábne mäkký silikón: Na jednoduché zavádzanie a maximálne pohodlie pri rozmaznávaní.
    • Vodotesnosť: Na sex vo vani/bazéne alebo v sprche.

     

    Náš "Real Deal Neal" je dobíjací e-stimulačný vibrátor, ktorý vám ponúka to najlepšie z oboch svetov. Kombinuje 8 neodolateľných vibračných režimov s 5 intenzívnymi stimulačnými prúdmi, ktoré do vás preniknú so silným, hlbokým mravenčením, ktoré vás zanechá úplne bez dychu a plné rozkoše. To však nie je všetko! Tento všestranný vibrátor E-Stim môžete používať análne aj vaginálne vďaka jeho výraznému žalúdku, ktorý dokonale objíme vaše erotogénne zóny pre presnú stimuláciu. Či už vibrátor E-Stim používate sama alebo s partnerom, Neal je vždy pripravený poskytnúť vám nezabudnuteľný zážitok.

     

    Funkcie môžete jednoducho ovládať priamo na hračke stlačením tlačidla. Vyberte si vibračné a e-stimulačné režimy, ktoré sa vám najviac páčia, a užívajte si ich jednotlivo alebo v kombinácii. Zamilujete si, ako hodvábne jemný silikónový povrch masíruje vaše najhlbšie vnútro a dodáva vám pocit absolútnej pohody.

     

    Neal nie je stvorený len na potešenie v posteli! Buďte odvážni a vezmite si ho do sprchy alebo vane, pretože je absolútne vodotesný. Vaše mokré a divoké hry budú určite ešte vzrušujúcejšie! A ak vám dôjde energia, Neala môžete v okamihu dobiť pomocou priloženého magnetického USB nabíjacieho kábla.

     

    Čistenie Neala je tiež veľmi jednoduché. Stačí použiť vodu a jemné mydlo alebo špeciálny čistiaci prostriedok, napríklad náš sprej VERYCLEAN, aby bol stále čistý a svieži. Nezabudnite používať len lubrikanty na báze vody, aby ste ochránili hodvábny povrch vibrátora e-stim a zároveň zaistili hladké a pohodlné zavádzanie.

     

    Ste pripravení na skutočný zážitok? Potom sa odhodlajte a objednajte si Mystim "Real Deal Neal" ešte dnes. Budete nadšení!

     

    Čistenie a starostlivosť:

     

    E-Stim Sextoy je vyrobený z lekárskeho platinového silikónu. Vďaka tomu je veľmi hygienický a ľahko sa čistí vlhkou handričkou a jemným mydlom. V pravidelných intervaloch by ste mali používať aj dezinfekčný prostriedok šetrný k pokožke, napríklad VERYCLEAN (postupujte podľa návodu na použitie). Pred použitím alebo dobíjaním vibrátora ho nechajte úplne vyschnúť. Uistite sa, že vibrátor používate len s lubrikantmi na báze vody, napríklad s naším gélom ESHOCK, ktorý bol špeciálne vyvinutý na elektrostimuláciu.

     

    Viac informácií:

     

    • Mystim Viac informácií o vibrátoroch "Real Deal Neal" s E-Stim
    • Vibrácie a elektrostimulácia len v jednom zariadení
    • Obzvlášť tichý napriek dvom výkonným motorom
    • 8 vibračných programov
    • 5 programov E-Stim v 10 intenzitách
    • 1 program stimulujúci krvný obeh
    • Lítium-iónová batéria
    • Rozmery: Celková dĺžka 16,5 cm, dĺžka vloženia 11,5 cm, max. priemer 3,6 cm.
    • Vodotesnosť: Na sex v sprche alebo vo vani.
    • Rozsah dodávky: 1 x dobíjací vibrátor Real Deal Neal s E-Stim z Mystim. Súčasťou je magnetický USB nabíjací kábel.
    • Materiál: 100 % lekársky platinový silikón.
    • záruka 12 mesiacov
    • Návod na použitie v nemčine, angličtine, francúzštine, taliančine, španielčine, holandčine a ruštine.
    • E-stim, t. j. elektrická stimulácia, je v posledných rokoch čoraz populárnejšia. Niet divu: v oblasti genitálií sa nachádza veľa nervov - oveľa viac ako na iných miestach. So správne nastaveným zariadením na stimuláciu prúdom a správnym príslušenstvom môžete stimulovať každý z týchto nervov až do bodu extázy. Táto stimulácia je neškodná, ak sa vykonáva s vysokokvalitnými výrobkami od MEO a nie bezmyšlienkovite.
    • Programy: Vibrátor Mystim E-Stim má 8 vibračných programov, 5 programov E-Stim a špeciálny program na tréning panvového dna. Máte kontrolu nad tým, či sa chcete stimulovať nepretržitou vibráciou alebo skôr intenzívnymi intervalmi. Nižšie uvádzame stručný prehľad programov. Ale ako to už v živote býva, aj tu platí to isté: Dôkazom toho, že puding sa dá zjesť, je jeho konzumácia! Svaly panvového dna majú mnoho dôležitých úloh: Udržujú orgány tam, kam patria, stabilizujú brucho a chrbát, zabraňujú nepríjemným pocitom, ako je slabosť močového mechúra alebo prolaps maternice, a prispievajú k lepšiemu držaniu tela. A potom sú tu ďalšie výhody dobre trénovaného panvového dna: lepšie prekrvenie tkanív a, samozrejme, schopnosť "stiahnuť" konečník alebo pošvu napínaním Dobre trénované panvové dno zvyšuje citlivosť na intímne dotyky a preukázateľne zvyšuje schopnosť dosiahnuť orgazmus.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    An Electrifying Ride Like No Other!

    Get ready for a shockingly pleasurable experience with Mystim's "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator. This isn't just a toy; it's a groundbreaking journey into uncharted territories of intimate pleasure! The "Real Deal Neal" E-Stim Vibrator by Mystim is simply sensational! This dual-action marvel combines 8 enticing vibration modes with 5 electrifying stimulation levels, delivering an experience that will leave you breathless. The pronounced head targets your hot spots perfectly, whether used vaginally or anally. What's even better is the ease of use - just push a button right on the toy, and you're in control! Made with silky smooth silicone, it promises comfort and easy insertion. Plus, it's waterproof - perfect for some steamy bath time fun. Don't just take my word for it, let the "Real Deal Neal" rock your world!

      Napíšte vlastnú recenziu

      Mystim Real Deal Neal - E-Stim vibrátor

      Mystim Real Deal Neal - E-Stim vibrátor

      Pripravte sa na absolútne elektrizujúce dobrodružstvo, pretože prichádza "Real Deal Neal", e-stimulačný vibrátor od Mystim, skutočné majstrovské dielo v oblasti elektrosexu! Táto erotická hračka je oveľa viac než len vibrátor. Je to váš nový kamarát na hranie, pripravený priviesť vás do sexuálnej extázy a stimulovať vaše najintímnejšie zóny tak, ako ste to ešte nikdy nezažili.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: