Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

ElectraStim

Newsletter

ElectraLoops™ Prestige - Nastaviteľné krúžky od ElectraStim

Extrémne tvrdú erekciu a dych vyrážajúcu stimuláciu sľubuje ElectraLoops™ od ElectraStimnastaviteľných krúžkov na penis, ktoré muži milujú. Vďaka vysokokvalitným materiálom a nastaviteľnému prispôsobeniu ponúkajú tieto erekčné krúžky jedinečnú kombináciu pohodlia, štýlu a elektrickej stimulácie.

Viac informácií

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Extrémne tvrdú erekciu a dych vyrážajúcu stimuláciu sľubuje ElectraLoops™ od ElectraStimnastaviteľných krúžkov na penis, ktoré muži milujú. Vďaka vysokokvalitným materiálom a nastaviteľnému prispôsobeniu ponúkajú tieto erekčné krúžky jedinečnú kombináciu pohodlia, štýlu a elektrickej stimulácie.

    ElectraLoops

    Erekčné krúžky, ktoré sú nielen funkčné, ale aj estetické, sú vyrobené z hrubej gumy (6,5 mm), ktorá rovnomerne rozdeľuje elektrickú stimuláciu a zvyšuje tak jej intenzitu. Materiál zároveň zaisťuje pevné uchopenie okolo penisu, a teda pevnejšiu a dlhšie trvajúcu erekciu - ideálne na rozsiahle sólo sedenia alebo vášnivé chvíle s partnerkou.

    Pre skutočných znalcov, ktorí si cenia nielen funkčnosť, ale aj dizajn, sme integrovali kvalitný nastavovací klip z CNC frézovaného hliníka. Ten je k dispozícii v troch farbách eloxovaného kovu, vďaka čomu naše slučky ElectraLoops™ pôsobia luxusným dojmom a sú skutočnou ozdobou.

    V každom balení nájdete dve slučky vo farbe podľa vlastného výberu, pripravené zintenzívniť vaše potešenie. Vďaka inovatívnej, nastaviteľnej nastavovacej spone z pevného hliníka odolného voči morskej vode, ktorá je vďaka eloxovanému povrchu chránená a zároveň izolovaná, smeruje elektrická stimulácia priamo tam, kde prináša najväčšie potešenie.

    Či už umiestnite obe slučky pozdĺž penisu, alebo umiestnite jednu slučku okolo penisu a druhú okolo mieška, ElectraLoops™ "Prestige" ponúkajú vám a vašej partnerke nekonečné možnosti prežívania elektrickej stimulácie. Vďaka ich unipolárnej funkcii môžete dokonca kombinovať jednu slučku s iným elektrostimulačným príslušenstvom a zažiť tak rôzne pocity. Vašej fantázii sa medze nekladú!

    Kompatibilné s väčšinou elektrostimulačných zariadení:

    Elektrické slučky ElectraLoops™ sú kompatibilné so všetkými elektrostimulačnými zariadeniami od ElectraStim compatible. Hoci boli ElectraLoops™ vyvinuté na priame pripojenie k elektrostimulačným zariadeniam ElectraStim, pomocou ponúkaných adaptérov ich možno pripojiť aj k elektrostimulačným zariadeniam od iných výrobcov.

    Ďalšie informácie:

    • ElectraLoops™ Prestige - Nastaviteľné krúžky na penis od ElectraStim
    • Maximálny priemer: 60 mm
    • Maximálny obvod: 188 mm
    • Pripojenie: 2 mm
    • Hmotnosť: 36 gramov
    • Materiál: 6,5 mm hrubá, vodivá guma, CNC opracovaný, eloxovaný hliníkový nastavovací klip.
    • Počet pólov: 1 (jeden pól). Obe slučky musia byť v kontakte s telom, aby ste pocítili elektrické vnemy.
    • Súčasťou dodávky je: 2x ElectraStim Nastaviteľné krúžky Prestige ElectraLoops (vo farbe podľa vášho výberu), 1x vrecko z mikrovlákna, 1x viacjazyčný návod na použitie (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
    • Bezpečnostné upozornenie: Sexuálna elektrostimulácia (E-Stim) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné aspekty. E-stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, používajú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od ElectraStim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.



    Návod na použitie elektrostimulačných slučiek ElectraLoops™ od ElectraStim

    Elektrostimulačné slučky ElectraLoops™ sú špeciálne navrhnuté, nastaviteľné krúžky na penis, ktoré zintenzívňujú sexuálny zážitok prostredníctvom elektrickej stimulácie.

    Čo by ste mali vedieť predtým, ako začnete:

    Elektrostimulačné slučky ElectraLoops™ sú unipolárne, čo znamená, že na dokončenie elektrického obvodu musíte použiť obe slučky alebo skombinovať jednu slučku s iným unipolárnym elektrostimulačným príslušenstvom. Na aktiváciu elektrickej stimulácie je potrebné stimulačné zariadenie ElectraStim (predáva sa samostatne).

    Príprava:

    • Uistite sa, že sú slučky ElectraLoops™ a vaše ruky čisté.
    • Vyberte si veľkosť krúžku, ktorá vám najviac vyhovuje. Krúžky ElectraLoops™ môžete nosiť pozdĺž drieku penisu alebo okolo mieška.


    Upravte veľkosť:

    • Koniec slučky veďte cez nastavovaciu sponu, aby ste krúžok otvorili alebo zatvorili a dosiahli dokonalé prispôsobenie. Trenie gumy o kov zabraňuje skĺznutiu alebo uvoľneniu.


    Naneste vodivý lubrikant:

    • Na zlepšenie vodivosti a zvýšenie pohodlia naneste na vnútornú stranu slučiek náš vodivý lubrikant ESHOCK (predáva sa samostatne).


    Pripojte elektrostimulačné zariadenie:

    • Pripojte 2 mm pripojovacie káble vášho elektrostimulačného zariadenia od ElectraStim k slučke ElectraLoops™.
    • Zapnite elektrostimulačné zariadenie a začnite s nízkym nastavením, aby ste postupne zvyšovali intenzitu elektrostimulácie.


    Používanie krúžkov na penis:

    • Experimentujte s rôznymi polohami, aby ste zistili, ktorá vám najviac vyhovuje. Obľúbené sú obe slučky na hriadeli penisu alebo jedna slučka na hriadeli penisu a druhá okolo mieška.


    Po použití:

    • Odpojte slučky ElectraLoops™ od elektrostimulačného zariadenia a vyčistite ich podľa návodu na použitie. Použite teplú vodu a jemné mydlo alebo náš sprej INSTACLEAN.


    Dôležité bezpečnostné pokyny:

    • Elektrostimulačné slučky ElectraLoops™ používajte len tak, ako je popísané v tomto návode na použitie.
    • Vždy začnite s najnižším nastavením a intenzitu zvyšujte pomaly.
    • Osoby so srdcovými problémami alebo kardiostimulátormi by nemali používať elektrostimuláciu.
    • V prípade nepríjemných pocitov alebo bolesti okamžite prerušte používanie.




    ElectraStim x MEO

    ElectraStim značka E-Stim je symbolom inovácie a kvality v oblasti sexuálnej elektrostimulácie (E-Stim) a od svojho vzniku sa preslávila neustálym posúvaním hraníc možností v tejto vzrušujúcej oblasti zábavy pre dospelých. S veľkým dôrazom na dizajn, technológiu a používateľský zážitok sa výrobky od ElectraStim ponúkajú jedinečnú kombináciu rozkoše a výkonu, ktorá osloví začiatočníkov aj skúsených používateľov. Sortiment výrobkov siaha od základných súprav až po komplexné zariadenia, pričom všetky sú starostlivo navrhnuté tak, aby poskytovali bezpečný, príjemný a efektívny zážitok. ElectraStim spoločnosť kladie veľký dôraz na kvalitu a inovácie, čo sa odráža v jej patentovanej technológii "Flick" - svedčí to o jej odhodlaní urobiť elektrostimuláciu osobnejšou a interaktívnejšou. Tento záväzok k dokonalosti a ochota prekonať očakávania spotrebiteľov spôsobuje, že ElectraStim vedúcu značku vo svojom segmente. MEO.de je ideálnym distribučným partnerom pre ElectraStim vďaka svojim skúsenostiam v oblasti distribúcie vysokokvalitných a špecializovaných produktov pre dospelých. Spoločnosť MEO.de si získala povesť vďaka hlbokému pochopeniu potrieb a túžob svojich zákazníkov, ktoré je spojené s neochvejným záväzkom k ich spokojnosti. Obchod MEO BDSM ponúka nielen široký sortiment výrobkov v rôznych kategóriách, ale kladie veľký dôraz aj na vzdelávanie a informácie, aby sa zákazníci mohli pri nákupe rozhodovať na základe informácií. Okrem toho cieľová skupina MEO.de dokonale zapadá do ElectraStimkeďže obe spoločnosti uprednostňujú ponuku vysokokvalitných a inovatívnych produktov, ktoré zvyšujú sexuálnu pohodu a zážitky ich zákazníkov. Široký záber spoločnosti MEO.de, a to tak online, ako aj prostredníctvom jej vybudovanej partnerskej siete, zaručuje, že produkty ElectraStim dosiahnu širokú a zainteresovanú cieľovú skupinu. Kombinácia prelomovej technológie ElectraStim s odbornými znalosťami a odhodlaním spoločnosti MEO.de v oblasti spokojnosti zákazníkov predstavuje silné partnerstvo zamerané na poskytovanie výnimočných a obohacujúcich zážitkov svojim zákazníkom. Spoločne majú dokonalú pozíciu na to, aby spôsobili revolúciu vo svete elektrostimulácie a zároveň poskytovali výnimočné služby a podporu.

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Perfectly awesome

    Jerking off is even more fun when you add an electrical current to the mix. These thick unipolar loops distribute the electro sensation evenly for a really pleasurable experience that will have you blowing your load in no time.

      Hodnotenie 

      ElectraStim Prestige ElectraLoops

      The build quality of the Prestige Electraloops is far superior to any other adjustable e-stim cock rings Ive ever had. For that matter, theyre higher quality than any regular (non-e-stim) cock rings Ive ever had. At 6.5mm thick, the rubber loop is strong, durable, and stays on tightly. The 2mm pin connectors hold the leads in securely. And, the current that passes through these is consistent and evenly spread.

      In the past, I tried some cheap cock rings from other stores. When I put them on and turned on the power box (they made a cheap one that ended up just hurting), the electric current was way too focused on one or two spots. It created an intolerable amount of pain to my frenulum, and it felt like it was burning through my penis.

      MEO charges a higher price, because they have a superior quality product. When I put these on, I was scared that they were going to do the same thing as those ones from discount stores. Not at all. The current was as gentle or as violent as I wanted it to be. There was no burning sensation. It was complete relaxation with a mind-blowing hands-free orgasm at the end.

      If I could give these six stars, I would. Most amazing cock rings ever!

        Hodnotenie 

        Awesome

        They work great combine them with a butt plug and enjoy.

          Napíšte vlastnú recenziu

          ElectraLoops™ Prestige - Nastaviteľné krúžky od ElectraStim

          ElectraLoops™ Prestige - Nastaviteľné krúžky od ElectraStim

          Extrémne tvrdú erekciu a dych vyrážajúcu stimuláciu sľubuje ElectraLoops™ od ElectraStimnastaviteľných krúžkov na penis, ktoré muži milujú. Vďaka vysokokvalitným materiálom a nastaviteľnému prispôsobeniu ponúkajú tieto erekčné krúžky jedinečnú kombináciu pohodlia, štýlu a elektrickej stimulácie.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          26 ostatné položky v rovnakej kategórii: