Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

ElectraStim

Newsletter

Popruh na elektrostimuláciu

Nový

Táto sexuálna hračka spôsobí revolúciu vo vašom milostnom živote: Použite náš unisex kožený postroj na pripútanie a pocítite ten rozdiel! Náš inovatívny postroj na pripútanie vám umožní preskúmať vzrušujúci svet sexuálnej elektrostimulácie počas sexu s pripútaním, dvojitej penetrácie a peggingu.

Viac informácií

k dispozícii na

Viac informácií

Táto sexuálna hračka zmení váš milostný život: Použite náš unisex kožený postroj na pripútanie a pocítite ten rozdiel! Náš inovatívny postroj na pripútanie vám umožní preskúmať vzrušujúci svet sexuálnej elektrostimulácie počas sexu s pripútaním, dvojitej penetrácie a peggingu.

Náš skvele spracovaný postroj na pripútanie z kvalitnej kože bol vyvinutý s ohľadom na pohodlie a funkčnosť. Veľkosť sa dá dokonale nastaviť a je plynulo variabilná v oblasti pása a nôh. To zaručuje dokonalé prispôsobenie za každých okolností. Oblasť, kde je vibrátor pripevnený k postroju, sme tiež vybavili špeciálnym polstrovaním, ktoré toto miesto pripevnenia tlmí. Popruhový postroj možno samozrejme používať aj s inými vibrátormi.

Náš popruhový postroj je navrhnutý tak, aby ho mohli nosiť muži aj ženy. Muži ho môžu používať na dvojitú penetráciu tak, že dildo použijú na análnu alebo vaginálnu penetráciu. Ženy ho môžu nosiť na strap-on sex alebo pegging, pričom ich zóny rozkoše zostanú voľné.

O-krúžok pripevnený vpredu má priemer približne 32 mm a je ideálny na použitie s jedným z našich strap-on dild. Pripevnenie dilda je veľmi jednoduché: odstráňte polstrovanú časť, prestrčte dildo cez O-krúžok a vymeňte polstrovanú časť. Keďže náš popruh bol špeciálne vyvinutý na použitie s ElectraStim Strap-On Dildos, perfektne sedí a dildo je v dokonalej polohe.

Ďalšie informácie:

  • Ďalšie informácie o postroji Strap-On
  • Poznámka: Tento popruhový postroj sa dodáva bez dilda.
  • S/M: Vhodné pre obvod pása od 71 cm do 86 cm.
  • M/L: Vhodný pre obvod pása 91 cm až 107 cm.
  • Materiál: Pravá koža s pochrómovanými oceľovými nitmi.
  • Bezpečnostné upozornenie: Sexuálna elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praktikou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, používajú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú problémy so srdcom alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať cez hrudník alebo krk. Všetky zariadenia od ElectraStim e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.



ElectraStim x MEO

ElectraStim spoločnosť E-Stim je symbolom inovácie a kvality v oblasti sexuálnej elektrostimulácie (E-Stim) a od svojho vzniku sa preslávila neustálym posúvaním hraníc možností v tejto vzrušujúcej oblasti zábavy pre dospelých. S veľkým dôrazom na dizajn, technológiu a používateľský zážitok sa výrobky ElectraStim ponúkajú jedinečnú kombináciu rozkoše a výkonu, ktorá osloví začiatočníkov aj skúsených používateľov. Sortiment výrobkov siaha od základných súprav až po komplexné zariadenia, pričom všetky sú starostlivo navrhnuté tak, aby poskytovali bezpečný, príjemný a efektívny zážitok. ElectraStim spoločnosť kladie veľký dôraz na kvalitu a inovácie, čo sa odráža v jej patentovanej technológii "Flick" - svedectve o jej odhodlaní urobiť elektrostimuláciu osobnejšou a interaktívnejšou. Tento záväzok k dokonalosti a ochota prekonať očakávania spotrebiteľov spôsobuje, že ElectraStim vedúcu značku vo svojom segmente. MEO.de je ideálnym distribučným partnerom pre ElectraStim vďaka svojim skúsenostiam v oblasti distribúcie vysokokvalitných a špecializovaných produktov pre dospelých. Spoločnosť MEO.de si získala povesť vďaka hlbokému pochopeniu potrieb a túžob svojich zákazníkov, ktoré je spojené s neochvejným záväzkom k ich spokojnosti. Obchod MEO BDSM ponúka nielen široký sortiment výrobkov v rôznych kategóriách, ale kladie veľký dôraz aj na vzdelávanie a informácie, aby sa zákazníci mohli pri nákupe rozhodovať na základe informácií. Okrem toho cieľová skupina MEO.de dokonale zapadá do ElectraStimkeďže obe spoločnosti uprednostňujú ponuku vysokokvalitných a inovatívnych produktov, ktoré zvyšujú sexuálnu pohodu a zážitky ich zákazníkov. Široký záber spoločnosti MEO.de, a to tak online, ako aj prostredníctvom jej vybudovanej partnerskej siete, zaručuje, že produkty ElectraStim dosiahnu širokú a zainteresovanú cieľovú skupinu. Kombinácia prelomovej technológie ElectraStim s odbornými znalosťami a odhodlaním spoločnosti MEO.de v oblasti spokojnosti zákazníkov predstavuje silné partnerstvo zamerané na poskytovanie výnimočných a obohacujúcich zážitkov svojim zákazníkom. Spoločne majú dokonalú pozíciu na to, aby spôsobili revolúciu vo svete elektrostimulácie a zároveň poskytovali výnimočné služby a podporu.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Popruh na elektrostimuláciu

Popruh na elektrostimuláciu

Táto sexuálna hračka spôsobí revolúciu vo vašom milostnom živote: Použite náš unisex kožený postroj na pripútanie a pocítite ten rozdiel! Náš inovatívny postroj na pripútanie vám umožní preskúmať vzrušujúci svet sexuálnej elektrostimulácie počas sexu s pripútaním, dvojitej penetrácie a peggingu.

Napíšte vlastnú recenziu

26 ostatné položky v rovnakej kategórii: