Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Análna zátka 2.0 - Nový análny zázrak

Malé veľkosti, stredné veľkosti a veľmi veľké veľkosti. Či už ste dievča z vidieka, začiatočníčka, pokročilá analistka alebo absolútna analná profesionálka, tento análny kolík, takzvaný análny zázrak, si zamilujete. Stránka butt plug je vyrobená z materiálu príjemného na telo a vďaka anatomickému tvaru ju môžete v sebe nosiť diskrétne, pohodlne a bezpečne po celý deň.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Mnoho nových veľkostí! Malé veľkosti, stredné veľkosti a veľmi veľké veľkosti. Nezáleží na tom, či ste nevinný z vidieka, začiatočník, pokročilý alebo absolútny análny profesionál, tento análny kolík, takzvaný análny zázrak, vás bude inšpirovať. Pravdepodobne najlepší análny kolík na svete je análny kolík pre mužov aj análny kolík pre ženy. Stránka butt plug je vyrobená z materiálu príjemného na telo a vďaka anatomickému tvaru ju môžete v sebe nosiť diskrétne, pohodlne a bezpečne po celý deň. Priehľadný análny kolík je k dispozícii v 6 veľkostiach.

     

    Čo je na tomto análnom kolíku také výnimočné?

     

    Tento análny kolík je análna hračka, ktorú musíte mať! Ponúka vám mnoho technických výhod oproti iným análnym kolíkom. Vďaka svojej špeciálnej základni sa análny kolík sám nasaje medzi zadoček. Análny kolík tak môžete nosiť diskrétne 24 hodín denne 7 dní v týždni a užívať si análnu rozkoš na každom kroku. Jeho krásny, mimoriadne mäkký a bezšvový povrch z prvotriedneho TPE je jednoducho úžasný. Vďaka všetkým týmto výhodám do vás análny kolík vkĺzne akoby sám od seba s niekoľkými kvapkami lubrikantu. Zavádzanie uľahčuje aj trochu spreja EXTREMEO, ktorý uvoľňuje análny otvor.

     

    Úspešný a obľúbený: análny zázrak od MEO®

     

    Po mnohých testoch a diskusiách s našimi zákazníkmi sme mohli ďalej optimalizovať naše veľmi úspešné análne kolíky! Výsledkom je anatomicky dokonalý análny kolík, ktorý ponúkame v 6 veľkostiach.

     

    Najlepší análny kolík

    Análny kolík je tak dokonale tvarovaný, že sa mu hovorí aj análny zázrak. Vďaka 6 rôznym veľkostiam je análny kolík vhodný pre začiatočníkov, pokročilých aj profesionálov, ako aj butt plug pre mužov a ženy. Análny kolík sa dá mimoriadne pohodlne nosiť dlhý čas. Spomedzi našich análnych erotických hračiek je tento butt plug bestsellerom v našom internetovom sexshope.

     

    Vďaka svojmu špeciálnemu dizajnu análny kolík vyvíja tlak presne tam, kde je to naozaj príjemné. Špeciálny tvar análneho kolíka uľahčuje jeho zavádzanie, takže ani začiatočníci nie sú ohromení. Dokonale tvarovaná anatomická pätka zaisťuje bezpečnosť a pohodlie.

     

    S materiálom análneho kolíka by sa nemali robiť žiadne kompromisy.

     

    Análny kolík je vyrobený z mimoriadne kvalitného materiálu so zamatovo jemným povrchom. Je dostatočne tvrdý a zároveň úžasne pružný, aby sa dal veľmi ľahko zaviesť. Zaručuje veľmi vysoký komfort pri nosení a bezpečne vo vás zostane bez vykĺznutia.

     

    Análny kolík v 6 veľkostiach pre každého! Či už ide o začiatočníka, pokročilého alebo profesionála!

     

    V porovnaní s inými análnymi kolíkmi je análny kolík ideálny pre všetkých, ktorí milujú análnu erotiku. Či už ide o začiatočníka alebo pokročilého, tento análny kolík urobí radosť naozaj každému a poskytuje obzvlášť krásne, intenzívne pocity. Análny kolík je k dispozícii v 6 veľkostiach:

     

    VeľkosťXXS - veľmi malý análny kolík pre nováčikov bez skúseností: priemer od 15 mm do 25 mm. Šírka nožičky 58 mm, zasúvacia dĺžka 61 mm

     

    Veľkosť XS - malý análny kolík pre začiatočníkov s malými skúsenosťami: priemer od 21 mm do 36 mm. Šírka nožičky 80 mm, zasúvacia dĺžka 85 mm

     

    Veľkosť S - malý análny kolík pre začiatočníkov so skúsenosťami: priemer od 27 mm do 47 mm. Šírka nožičky 105 mm, zasúvacia dĺžka 105 mm

     

    Veľkosť M - stredný análny kolík pre skúsených používateľov: priemer od 33 mm do 59 mm. Šírka nožičky 120 mm, zasúvacia dĺžka 131 mm

     

    Veľkosť L - Veľký análny kolík pre pokročilých a profesionálnych používateľov: priemer od 40 mm do 69 mm. Šírka nožičky 155 mm, zasúvacia dĺžka 160 mm

     

    Veľkosť XL - veľmi, veľmi veľký análny kolík pre absolútnych análnych expertov: priemer od 46 mm do 80 mm. Šírka nožičky 177 mm, dĺžka 180 mm

     

    Používanie a čistenie análneho kolíka:

     

    So správnym lubrikantom pre análny kolík je to ešte väčšia zábava! Análny kolík používajte len s lubrikantmi na báze vody, ako je Aquameo® alebo Alphamale ®. Pred a po použití by ste mali análny kolík vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN. Pred použitím analného kolíka môžete použiť aj análnu sprchu, aby ste sa očistili zvnútra.

     

    Viac informácií:

     

    • Anal Plug 2.0 Anal Miracle
    • K dispozícii v 6 veľkostiach
    • Análny kolík je vyrobený z vysokokvalitného TPE, je bezpečný pre telo, netoxický, neobsahuje ftaláty a je kompatibilný s lubrikantmi na báze vody.
    • Análna sexuálna hračka pre všetkých; či už ako butt plug pre mužov, alebo ako análny kolík pre ženy
    • Zvýraznená v našom online sexshope a vybraná ako najlepší análny kolík s najvyššou spokojnosťou zákazníkov.
    • Prosím, používajte análny kolík len s lubrikantmi na báze vody, ako sú Alphamale alebo AQUAMEO a naše Lube Shooter.
    • Odporúčame náš produkt EXTREMEO: Tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha vám pri análnom sexe bez zábran.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Nahe an der Perfektion

    Der beste Plug in dieser Größe (in meinem Fall S), den ich bisher hatte. Durch seine Form und weil er etwas weicher ist, geht er leicht rein, sitzt bombensicher genau dort, wo er sein soll und stimuliert die Prostata wunderbar. Keine Gefahr, dass man ihn unfreiwillig verliert, aber wenn er raus soll, geht das auch wunderbar. Ich hoffe, dass es die Größe M bald wieder gibt.

      Hodnotenie 

      My favorite wearable

      Anatomically these are amazing, the most comfortable buttplug I’ve ever worn. Ordered medium and large based on what I’m used to but could easily have done large and extra large for a little extra stretch. Order a size up, you won’t be disappointed

        Hodnotenie 

        PARFAIT

        Bonjour j'ai essayé la taille L juste pour la première fois sensation de plaisir , puit la taille XL un peu difficile à introduire mais une fois passé le cap je suis bien rempli et actuellement au moment ou j'écris le texte je l'ai toujours en moi et il est très doux à gardé en soi je ne regrette pas mon achat.

        • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        XL das ist schon richtig groß aber auch extrem geil

        Habe mir den plug in XL gekauft und war von der Größe schon recht überrascht. Konnte aber gar nicht schnell genug loslegen bei dem Anblick. Das Teil ist definitiv nicht für Anfänger in der Größe geeignet aber trainierte haben damit richtig Spaß. Die Länge ist schon beachtlich und für mich zu Anfang etwas zu viel gewesen, da kommt man eventuell schon an seine Grenzen. Aber mit Übung und Training geht das. Ich liebe das Gefühl richtig ausgefüllt zu sein.

        • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
        Hodnotenie 

        Increíble!!!

        material flexible, resistente muy satisfecha con el producto, recomendable 100x100!!!

          Hodnotenie 

          L extase

          Jutilise le plug L ,le meilleur de tous ,prise facile,une super matière souple juste pour une introduction agreable juste avec un peux de gel,le meilleur et qu il reste en place sans risque de sortie comme la plupart des autres plug ,ajouter une sensations d être remplis très agreable, je recommande fortement pour des moments agréables !!!

          • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Der absolut geilste Plug ever

          Das Ding ist das geilste was ich jemals mir in mein Ar.... geschoben habe . Material, Form, Abmessunge, Fuß .... alles ist perfekt und geil! ich kans nur weiter empfehlen ein fach nur absolut geil

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Davvero felice dell'acquisto e a che prezzo!

          Neofita dell'anale, volevo iniziare a sperimentare: ottimo se si è un po' insicuri, XXS è piccolo, ma fa il suo dovere!
          Davvero felice dell'acquisto e a che prezzo!

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Geilster Buttplug ever

          Das Ding ist das geilste was ich jemals hinten drin habe. Material, Form, Abmessunge, Fuß .... alles ist perfekt und geil!

          • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
          Hodnotenie 

          Just love having this up my ass

          Just love having this up my ass. It is tight and wide. Like to cum with it up my ass too.

          • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Análna zátka 2.0 - Nový análny zázrak

          Análna zátka 2.0 - Nový análny zázrak

          Malé veľkosti, stredné veľkosti a veľmi veľké veľkosti. Či už ste dievča z vidieka, začiatočníčka, pokročilá analistka alebo absolútna analná profesionálka, tento análny kolík, takzvaný análny zázrak, si zamilujete. Stránka butt plug je vyrobená z materiálu príjemného na telo a vďaka anatomickému tvaru ju môžete v sebe nosiť diskrétne, pohodlne a bezpečne po celý deň.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: