Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Análny paušál - sada 3 análnych zátok

Ponúkame vám pravdepodobne najlepšie análny kolík na svete v praktickej súprave 3 análnych kol íkov s veľkou cenovou výhodou.

Viac informácií

1683/SL

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ponúkame vám pravdepodobne najlepšie kolíky do zadku na svete v praktickej súprave 3 kusov s veľkou cenovou výhodou.

     

    Hľadáte análny kolík pre maximálnu zábavu a naplnenie pôžitku, ale nie ste si istí správnou veľkosťou? Čo potom táto súprava od MEO - obsahuje tri veľkosti, takže si zaručene nájdete tú správnu veľkosť.

     

    Už len ich vyskúšanie bude veľká zábava - to sa stavte! Súprava obsahuje čierne análne kolíky v troch rôznych veľkostiach: model pre začiatočníkov s priemerom 27 mm, amatérsky model s priemerom 34 mm a napokon "profesionálnu" verziu pre pokročilých používateľov s obrovským priemerom 40 mm. Všetky sú zábavné a všetky tri análne kolíky sa dobre nosia. Ktorý z nich je pre vás ten pravý, však zistíte len tak, že ich všetky vyskúšate. Najlepšie je začať s tým najmenším a keď si naň zvyknete, môžete ľahko prejsť na ďalšiu veľkosť. Vďaka anatomickému dizajnu sa dokonale prispôsobia vášmu telu, takže ani dlhodobé nosenie alebo dokonca prechádzky s butt plug nie sú žiadnym problémom: po vložení zostanú tam, kam patria.

     

    Veľkosti:

     

    • Dĺžka na vloženie: 4,5 cm, priemer: 2,7 cm
    • Vkladacia dĺžka: 6,0 cm, priemer: 3,4 cm
    • Vkladacia dĺžka: 7,0 cm, priemer: 4,0 cm

       

     

    Množstvo potešenia zaručené:

     

    Análny kolík potrebuje uvoľnenú osobu, ktorá sa k najhrubšej časti kolíka priblíži s pokojom a časom. Najlepšie je ležať na chrbte s pokrčenými nohami a pomaly zvyšovať tlak na rozetu, aby ste ju povzbudili k otvoreniu. V určitom okamihu sa to zrazu stane veľmi rýchlo a zadoček prakticky nasaje zvyšok zátky do seba. Lubrikant, ako je napr AnalPush alebo Alphamale je absolútnou nevyhnutnosťou.

     

    Po zdolaní butt plug je vždy spojený s malým pocitom šťastia, ktorý sa dostaví po tom, čo sa análny otvor opäť uzavrie za hrubým koncom kolíka. Držať v sebe butt plug, chodiť s ním chvíľu alebo celý deň, je tiež viac než erotické.

     

    Ak ste ešte nevyskúšali butt plug: Nebojte sa, vždy to ide von, aj keď teraz musíte najprv prekonať širokú stranu. Črevá sú predsa vycvičené na to, aby sa vecí zbavovali - takzvaná peristaltika, vlnovitý pohyb svalov v črevných stenách, ukazuje zátke cestu von. Pomáha aj hlava. Tá totiž dáva svalom zvierača príkaz, aby otvorili všetky brány dokorán ....

     

    Viac informácií:

     

    • tri veľkosti v sade
    • zamatovo jemný povrch
    • hygienický a k telu šetrný silikón
    • anatomicky tvarované chodidlo pre nepretržité potešenie
    • butt plug vyrobené z hypoalergénneho silikónu bez obsahu ftalátov.
    • Čistenie teplou vodou a sprejom VERYCLEAN.
    • Odporúčané lubrikanty: Alphamale a AnalPush.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    à la recherche de bons conseils

    Bonjour, je ne vais pas jeter la pierre à ce produit qui est par ailleurs très bien réalisé; je vais plutôt aborder mon expérience avec ce nouveau jouet.

    Pour commencer je suis en général plutôt actif mais je kiff me faire défoncer de temps en temps; je problème c'est que je suis serré du cul et qu'il m'est difficile d'encaisser des XL-XXL plus d'un soir par mois. L'idée était donc de m'élargir avec des plugs en sachant que le plus gros de ces trois-ci fait la circonférence de mon dildo.

    Alors voila très concrètement j'ai quasiment pas de plaisir à enfoncer ou a garder aucun des 3 plugs :/ .... je suis un peu déçu du coup. J'appréhende même la douleur ressentie lors de l'expulsion du plug (même pour le moyen). ce qui m'étonne alors que je suis habitué à avoir bcp plus gros dans le cul.
    D'ailleurs j'ai beau lubrifier avec mes doigts et en profondeur ... les plugs ressortent tjrs "secs" -- J'utilise le lubrifiant analPUSH acheté pour l'occasion.

    Ce sont mes premiers plugs et à vrais dire je m'attendais à mieux .......... je suis parvenu a garder le gros (le seul qui me procure encore un peu de sensation agréables) 30-40min mais sans grand plaisir.

    Alors voila j'aimerais être conseillé quand à leur utilisation. L'idée donc était d’élargir mon cul pour le rendre plus résistant au séance de défonçage.

    Merci,
    Cordialement.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ich liebe sie!

    Wenn mann nach und nach anfängt sich zu dehnen macht es selbst mit dem ganz großen Anal Plug geilen Spaß und dadurch bin ich zum zweiten Mal gekommen. Es ist auch sehr angenehm die Anal Plugs tagsüber in der Schule zu tragen.

    • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Great product for the price.

    For someone who Is new to butt plugs, I was surprised how big the biggest one is. I gave it to a friend. A little too big for me. I use the small one its great and I havent yet used the second size but I will work up to it lol All in all, great product for the price.

    • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Análny paušál - sada 3 análnych zátok

    Análny paušál - sada 3 análnych zátok

    Ponúkame vám pravdepodobne najlepšie análny kolík na svete v praktickej súprave 3 análnych kol íkov s veľkou cenovou výhodou.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: