Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Análny konektor pre profesionálov

Nie príliš malá, ale ani nie extrémne veľká. Táto stránka butt plug perfektne sedí, bezpečne a intenzívne stimuluje análny otvor.

Viac informácií

1125/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Nie príliš malá, ale ani nie extrémne veľká. Tento butt plug perfektne sedí, bezpečne a intenzívne stimuluje análny otvor.

     

    Náš butt plug pre profesionálov je správnou voľbou, pokiaľ ide o veľkosť. S priemerom 4 cm poskytuje tento bacuľatý análny kolík intenzívnu stimuláciu. Tento butt plug môžu používať ženy aj muži a v análnom otvore môže zostať aj dlhší čas.

     

    Je vyrobený zo zamatovo jemného silikónu s bezšvovým, klzkým povrchom, takže sa mimoriadne ľahko zavádza. Pružná pätka zaručuje, že butt plug nemožno zasunúť príliš hlboko.

    Jeho tvar sľubuje bezpečné uchytenie; špeciálna pätka zabezpečuje nielen dodatočnú stimuláciu perinea, ale aj to, že ho môžete pohodlne a diskrétne nosiť pod oblečením. Dokonca aj sedenie sa stane úžasným análnym potešením.

     

    Množstvo rozkoše zaručené:

     

    Análny kolík potrebuje uvoľnenú osobu, ktorá k najhrubšej časti análu pristupuje s pokojom a časom. Najlepšie je ležať na chrbte s pokrčenými nohami a pomaly zvyšovať tlak na rozetu, aby ste ju povzbudili k otvoreniu. V určitom okamihu sa to zrazu stane veľmi rýchlo a zadoček prakticky nasaje zvyšok zátky do seba. Lubrikant, ako je napr AnalPush alebo Alphamale je absolútnou nevyhnutnosťou.

     

    Po zdolaní butt plug je vždy spojený s malým pocitom šťastia, ktorý sa dostaví po tom, ako sa análny otvor opäť uzavrie za hrubým koncom kolíka. Držať v sebe butt plug, chodiť s ním chvíľu alebo celý deň, je tiež viac než erotické.

     

    Ak ste ešte nevyskúšali butt plug: Nebojte sa, vždy to ide von, aj keď teraz musíte najprv prekonať širokú stranu. Črevá sú predsa vycvičené na to, aby sa vecí zbavovali - takzvaná peristaltika, vlnovitý pohyb svalov v črevných stenách, ukazuje zátke cestu von. Pomáha aj hlava. Tá totiž dáva svalu zvierača príkaz, aby otvoril všetky brány dokorán ....

     

    Ďalšie podrobnosti:

     

     

    • Vkladacia dĺžka: 7,0 cm, priemer: 4,0 cm
    • zamatovo mäkký povrch
    • hygienický a k telu šetrný silikón
    • anatomicky tvarovaná základňa pre nepretržité potešenie
    • butt plug vyrobené z hypoalergénneho silikónu bez obsahu ftalátov.
    • Čistenie teplou vodou a sprejom VERYCLEAN.
    • Odporúčané lubrikanty: Alphamale a AnalPush

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    247 plug

    Das ist seid Jahren der beste Plug den ich hatte bisher, ist wirklich langzeit zu tragen, man wird süchtig danach will ihn gar nicht mehr rausmachen, schön wäre es wenn es plugs dieser Linie auch größer geben würde im Durchmesser 5 cm , 6 cm, 7cm so geschnitten wie dieser und auch aus silicon, und an der dünnsten stelle bei 5cm an der dicksten 3 cm an der dünnsten, bei 6 cm an der dicksten 4 cm an der dünnsten , und bei 7 cm an der dicksten 5 cm an der dünnsten stelle, wäre gut für dauerhafte Dehnung was man ja bei 24 7 erreichen möchte

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Sieht harmlos aus...ist aber ein Teufel!

    Diesen unscheinbaren Plug konnte ich mir nur liegend im Spreadeagle reinschieben. Gaaaaanzzz langsam.
    Und dann Schmatz - ist er drin. So eng, so gut! Ich spüre ihn beim laufen, im Stehen und natürlich im Sitzen! So geil.
    Morgen trage ich ihn unterm Anzug im Büro. Er ist sehr flach - niemand sieht ihn, aber ich muss ständig grinsen...

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Very fun and stays in great.

    Very fun and stays in great. Feels so good. Insert some lube with the lube launcher (highly recommended!) stick this baby in all the way, put on a pair of very tight pants that hug your butt nicely, and enjoy the euphoric sensations that you will never want to end.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Análny konektor pre profesionálov

    Análny konektor pre profesionálov

    Nie príliš malá, ale ani nie extrémne veľká. Táto stránka butt plug perfektne sedí, bezpečne a intenzívne stimuluje análny otvor.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: