Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Análne zátky

Newsletter

Análny kolík - Anal Wonder

Tento análny kolík je čistým potešením a právom sa považuje za jeden z najlepších análnych kolíkov na svete. Análny kolík je vhodný pre mužov aj ženy. Je vyrobený zo silikónu šetrného k telu a vďaka anatomickému tvaru môžete butt plug nosiť diskrétne, pohodlne a bezpečne vo vnútri celý deň. Análny kolík je k dispozícii v 4 veľkostiach.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tento análny kolík je čistým potešením a právom sa považuje za jeden z najlepších análnych kolíkov na svete. Análny kolík je vhodný pre mužov aj ženy. Je vyrobený zo silikónu šetrného k telu a vďaka anatomickému tvaru môžete butt plug nosiť diskrétne, pohodlne a bezpečne vo vnútri celý deň. Análny kolík je k dispozícii v 4 veľkostiach, pre začiatočníkov až po análnych profesionálov.

     

    Čo je na tomto análnom kolíku také výnimočné?

     

    Tento análny kolík je análna hračka, ktorú musíte mať! Ponúka vám mnoho technických výhod oproti iným análnym kolíkom. Vďaka špeciálnej základni sa análny kolík sám nasaje medzi zadoček. Análny kolík tak môžete nosiť diskrétne 24 hodín denne 7 dní v týždni a užívať si análnu rozkoš na každom kroku. Jeho krásny, mimoriadne mäkký a bezšvový povrch z prvotriedneho silikónu je jednoducho úžasný. Vďaka všetkým týmto výhodám do vás análny kolík vkĺzne akoby sám od seba s niekoľkými kvapkami lubrikantu. Zavádzanie uľahčuje aj trochu spreja EXTREMEO, ktorý uvoľňuje análny otvor.

     

    Úspešný a obľúbený: análny zázrak od MEO®

     

    Po mnohých testoch a diskusiách s našimi zákazníkmi sme mohli ďalej optimalizovať naše veľmi úspešné análne kolíky! Výsledkom je anatomicky dokonalý análny kolík, ktorý ponúkame v 4 veľkostiach.

     

    Najlepší análny kolík zo silikónu

     

    Análny kolík je tak dokonale tvarovaný, že sa mu hovorí aj análny zázrak. Vďaka 4 rôznym veľkostiam je análny kolík vhodný pre začiatočníkov, pokročilých aj profesionálov, ako aj butt plug pre mužov a ženy. Análny kolík sa dá mimoriadne pohodlne nosiť dlhý čas. Spomedzi našich análnych erotických hračiek je tento butt plug bestsellerom v našom internetovom sexshope.

     

    Vďaka svojmu špeciálnemu dizajnu análny kolík vyvíja tlak presne tam, kde je to naozaj príjemné. Špeciálny tvar análneho kolíka uľahčuje jeho zavádzanie, takže ani začiatočníci nie sú ohromení. Dokonale tvarovaná anatomická pätka zaisťuje bezpečnosť a pohodlie.

     

    Pokiaľ ide o materiál análneho kolíka, nemali by sa robiť žiadne kompromisy.

     

    Análny kolík je vyrobený z mimoriadne kvalitného silikónu so zamatovo jemným povrchom. Je dostatočne tvrdý a zároveň úžasne pružný, aby sa dal veľmi ľahko zaviesť. Zaručuje veľmi vysoký komfort pri nosení a bezpečne vo vás zostane bez vykĺznutia.

     

    Análny kolík v 4 veľkostiach pre každého! Či už ide o začiatočníka, pokročilého alebo profesionála!

     

    V porovnaní s inými análnymi kolíkmi je análny kolík ideálny pre všetkých, ktorí milujú análnu erotiku. Či už ide o začiatočníka alebo pokročilého, tento análny kolík urobí radosť naozaj každému a poskytuje obzvlášť krásne, intenzívne pocity. Análny kolík je k dispozícii v 4 veľkostiach:

     

    Malý - Malý análny kolík pre začiatočníkov: šírka nožičky 105 mm, zasúvacia dĺžka 100 mm, priemer od 25 mm do 48 mm.

    Medium - análny kolík pre skúsených používateľov: šírka chodidla 130 mm, zasúvacia dĺžka 120 mm, priemer od 32 mm do 58 mm.

    Large - veľký análny kolík pre pokročilých a profesionálnych používateľov: šírka chodidla 150 mm, dĺžka 150 mm, priemer od 38 mm do 70 mm.

    XL - análny kolík pre profesionálnych užívateľov: šírka chodidla 180 mm, zasúvacia dĺžka 165 mm, priemer od 43 mm do 80 mm.

     

    Používanie a čistenie análneho kolíka:

     

    So správnym lubrikantom pre análny kolík je to ešte väčšia zábava! Análny kolík používajte len s lubrikantmi na báze vody, ako je Aquameo® alebo Alphamale ®. Pred a po použití by ste mali análny kolík vyčistiť naším sprejom VERYCLEAN. Pred použitím análneho kolíka môžete použiť aj análnu sprchu, aby ste sa očistili zvnútra.

     

    Viac informácií:

     

    • Análny kolík - Anal Miracle
    • K dispozícii v čiernej a žltej farbe.
    • K dispozícii v 4 veľkostiach
    • Anal Plug je vyrobený z vysokokvalitného silikónu, je bezpečný pre telo, netoxický, neobsahuje ftaláty a je kompatibilný s lubrikantmi na vodnej báze.
    • Rozmery: pozri obrázok
    • Vyrobený z vysokokvalitného silikónu, neobsahuje ftaláty
    • Análna sexuálna hračka pre každého; či už ako butt plug pre mužov, alebo ako análny kolík pre ženy
    • Vyzdvihnutý v našom online sexshope a vybraný ako najlepší análny kolík s najvyššou spokojnosťou zákazníkov.
    • Prosím, používajte análny kolík len s lubrikantmi na vodnej báze, ako sú Alphamale alebo AQUAMEO a naše Lube Shooter.
    • Odporúčame náš produkt EXTREMEO: Tento sprej funguje bez straty citlivosti, znižuje bolestivú citlivosť zvierača a pomáha vám pri análnom sexe bez zábran.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Top Teil - so gut dass ich sie auf Vorrat gekauft habe

    lässt sich endlos tragen, sehr komfortabel. Der beste Plug den ich je hatte

    Wenn ich mir was wünschen dürfte, den M in der Breite des L. Der L ist mir zu lange auch wenn ich die Größe mag.

      Hodnotenie 

      Ottimo plug

      Ottimo plug, facile da inserire e togliere

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      stringzest

      Als versierter „Analerotiker“ kann ich nur noch sagen: WOW!!! Ob beim Biken, Fitness oder einfach nur so unter der Jeans: Einsame Klasse… Mit dem ANALWUNDER z. B. auch beim Baden und in der Sonne: OBERGEIL !! Und beim sportlichen Schwimmen oder in der Fitness-Gym: MEGAGEIL !!! (Den Anusabschluss meiner bisherigen Buttplungs musste ich z. B. immer modifizieren, damit sie auch unter einem z. B. G-String gut und unsichtbar zu tragen sind). Der ANALWUNDER sitzt „out-of-the-box“ perfekt in der Ritze. Mit seinem elastischen Silikon und der assymetrischen Form stimuliert er auch besonders lustvoll die Prostata. Bei WAS und WIE auch immer – macht stets geile Laune...!!!

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      WoW

      J’ai le plus grand chez moi et juste wow, je trouve la base un peu épaisse qui parait légèrement dans les vêtements.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Meraviglia

      Acquistato nelle misura XL , questo plug si inserisce facilmente grazie anche alla sua forma leggermente schiacciata. Riempie in modo meraviglioso andando a stimolare in modo molto intenso e particolare .... Da provare !!

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Super matière

      Très agréable, assez souple,
      format XL pour personnes expérimentées.
      Bonnes sensations

      • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      What a great way to start the day!

      Perfect size and length. Very comfortable, talk about morning missile, so far it's my favorite 24/7 butt plug.

      • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Whoa

      Whoa. This takes time to stretch and get it to fit. The feeling of a full fit

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Impressionnant !!!

      Un jouet d’une vrais douceur.Facile à insérer tien bien en place, aussitôt reçu aussitôt testé, Franchement j’ai été surpris d’avoir pris un tel pied

      • 5 z 5 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Sensazione fantastica

      Recentemente sono stato in grado di spingere questo enorme plug fino in fondo, che sensazione fantastica. Ora sto cercando qualcosa di ancora più grande.

      • 4 z 4 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Total ausfüllend geil

      Die Butt Plugs sind so weich, so angenehm und total ausfüllend im A.... Das Silikon scheint sehr hochwertig zu sein. Ebenso die Vearbeitung. Wir hatten schon ähnliche Butt Plugs da kam uns das Material aber nicht so gut vor. Wir freuen uns tierisch auf die größeren Größen ausprobieren.

      • 6 z 6 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Análny kolík - Anal Wonder

      Análny kolík - Anal Wonder

      Tento análny kolík je čistým potešením a právom sa považuje za jeden z najlepších análnych kolíkov na svete. Análny kolík je vhodný pre mužov aj ženy. Je vyrobený zo silikónu šetrného k telu a vďaka anatomickému tvaru môžete butt plug nosiť diskrétne, pohodlne a bezpečne vo vnútri celý deň. Análny kolík je k dispozícii v 4 veľkostiach.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: