Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

ElectraStim

Newsletter

Komodo Silicone Fusion Dildo - Elektrostimulácia

Nebola by to elektrosexuálna hračka MEO, keby dildo Komodo Estim nebolo také všestranné! Komodo sa dá použiť ako normálne dildo, vďaka jeho nožičke ho môžete položiť na rovný povrch a jazdiť na ňom, a dokonca ho môžete použiť ako strap-on.

Viac informácií

2337/00

112,90 €


-10,00 €

102,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Nebola by to elektrosexuálna hračka MEO, keby dildo Komodo Estim nebolo také všestranné! Komodo sa dá použiť ako bežné dildo, vďaka jeho nožičke ho môžete položiť na rovný povrch a jazdiť na ňom, a dokonca ho môžete použiť ako strap-on.

     

    Pridajte k tomu prispôsobiteľné pocity elektrostimulácie a máte sexuálnu hračku, ktorá vám nielen ponúka širokú škálu možností hry, ale je aj skvelým úvodom do úchvatného sveta elektrosexu.

     

    Komodo je prvý silikónový strap-on vibrátor v rade MEO a možno ho použiť na vaginálny aj análny elektrosex. Dildo Komodo je vyrobené z hladkého a pružného lekárskeho silikónu v žiarivej červenej farbe. Pútavý rebrovaný dizajn zvýrazňuje vodivé oblasti pozdĺž hriadeľa, aby bola erotická elektrostimulácia výraznejšia.

     

    Naším cieľom pri navrhovaní modelu Komodo bola všestrannosť, takže Komodo možno používať ako štandardné dildo, strap-on alebo na jazdenie; samozrejme, s jedinečnými pocitmi z elektrosexu! Budete nadšení!

     

    Komodo je kompatibilný s akýmkoľvek strap-onom (predáva sa samostatne), ktorý má O-krúžok s priemerom približne 40 mm, a je tiež vybavený špeciálne navrhnutým systémom prísaviek, ktorý vám umožní používať vibrátor bez použitia rúk, keď je pripevnený k hladkému povrchu.

     

    Základňa Komodo je vybavená prakticky neviditeľným systémom vstupu kábla, ktorý zakrýva a chráni káble, ktoré spájajú dildo so stimulačným zariadením (predáva sa samostatne). Poskytuje tiež stabilitu pri pripútaní pomocou remienka alebo pri použití prísavky.

     

    Komodo je kompatibilný s takmer akýmkoľvek stimulačným prúdovým zariadením, úplne neobsahuje ftaláty a je vhodný pre mužov aj ženy.

     

    Ako používať dildo Komodo Estim:

     

    Pripojte dildo k svojmu zariadeniu na stimuláciu prúdom (predáva sa samostatne) zasunutím dvoch 2 mm zástrčiek do skrytej základne Komodo a druhého konca do zariadenia na stimuláciu prúdom. Dobrá lubrikácia lubrikačným gélom na vodnej báze, napríklad ESHOCK od MEO, výrazne zvýši vaše pocity počas elektrosexu.

     

     

    Pred zapnutím elektrostimulácie VŽDY úplne zasuňte vibrátor Komodo. Vloženie s už zapnutým elektrostimulátorom môže byť nepríjemné.

     

    Komodo NIE JE vhodné na použitie v sprche, vani alebo na akomkoľvek inom mieste, kde je prítomná voda, kým je pripojené zariadenie na stimuláciu prúdom. Komodo sa môže používať v sprche, keď nie je pripojený elektrostimulátor.

     

    Viac informácií:

     

    • Elektrické sexuálne dildo (Odhadovaný análny vibrátor)
    • Rozmery: Celková dĺžka 162 mm, dĺžka na zasunutie 139 mm, priemer v najširšom mieste 36 mm, obvod v najširšom mieste 113 mm, zátka 2 mm (k dispozícii adaptér)
    • Materiál: lekársky platinový silikón
    • Rozsah dodávky: Komodo silikónové elektrické sexuálne dildo, držiak s prísavkou z ABS plastu, 2 x priehľadná prísavka, úložná taška
    • Po použití vyčistite teplou vodou a sprejom VERYCLEAN od MEO.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    heiße Empfehlung

    Die Elektrostimulation in der Analöffnung ist immer wieder ein geiles und befriedigendes Erlebnis. Die Maße dieses Dildos sind so gewählt, dass jede(r) Interessent(in) dieses Toy mit Vergnügen und geilem Empfinden anal einführen kann.
    Die Option des Einsatzes als Pegging-Toy verheißt weitere freudvolle Erlebnisse.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Komodo Silicone Fusion Dildo - Elektrostimulácia

    Komodo Silicone Fusion Dildo - Elektrostimulácia

    Nebola by to elektrosexuálna hračka MEO, keby dildo Komodo Estim nebolo také všestranné! Komodo sa dá použiť ako normálne dildo, vďaka jeho nožičke ho môžete položiť na rovný povrch a jazdiť na ňom, a dokonca ho môžete použiť ako strap-on.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    26 ostatné položky v rovnakej kategórii: