Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

ElectraStim

Newsletter

Elektrostimulačné zariadenie KIX pre začiatočníkov od ElectraStim

Nový Ponuka
  •  Elektrostimulačné zariadenie KIX pre začiatočníkov od ElectraStim

Ste pripravení elektrizovať svoj análny otvor, vagínu, bradavky alebo iné erotické zóny a objavovať nové výšky rozkoše? Potom je tu pre vás ElectraStim KIX čaká na vás. Začnite svoje dobrodružstvo vo svete erotickej elektrostimulácie a objavte sex za hranicami všednosti.

Viac informácií

3888/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Pre všetkých nováčikov v oblasti erotickej elektrostimulácie a pre tých, ktorí sa do tejto jedinečnej formy sexuality ponárajú po prvýkrát, prinášame ElectraStim predstavuje elektrostimulačné zariadenie KIX pre začiatočníkov. Tento prístroj je dokonalým úvodom do sveta sexuálnej elektrostimulácie a bol vyvinutý tak, aby umožnil spoznať fascinujúci svet elektrostimulácie jednoduchým a intuitívnym spôsobom.

    Ak ste svet sexuálnej elektrostimulácie ešte neprebádali, prístroj KIX ElectraStim Elektrostimulačné zariadenie KIX je ideálnym úvodom. Namiesto toho, aby vás prístroj KIX zahlcoval zložitými nastaveniami a technikami, vedie vás k intenzite elektrostimulácie inovatívnym systémom založeným na farbách.

    Od jemných, chladných tónov pre ľahšiu elektrostimuláciu až po teplé, intenzívne farby pre silnejšiu stimuláciu, prístroj vás nabáda, aby ste počúvali svoje vlastné pocity a prispôsobili intenzitu stimulácie svojej osobnej pohodlnej úrovni. Tento prístup odstraňuje zábrany a neistotu, ktoré sa často spájajú s prvými krokmi v sexuálnej elektrostimulácii, a nahrádza ich intuitívnym a príjemným zážitkom.

    S prístrojom KIX môžete objavovať rôzne aspekty a možnosti elektrostimulácie vlastným tempom. Či už si chcete užiť jemnú stimuláciu, alebo sa odvážiť na intenzívnejšiu úroveň elektrického potešenia, KIX vás jemne a bezpečne sprevádza do tohto nového sveta erotických objavov. Nechajte sa viesť farebnými svetlami a objavte celý rad pocitov, ktoré obohatia váš milostný život o vzrušenie, rozkoš a intimitu.

    Ponorte sa do sveta elektrostimulácie s ElectraStim KIX - dokonalou štartovacou sadou pre elektrizujúce potešenie počas sexu!

    Zabudnite na zložité nastavenia a spleť čísel! KIX vám ponúka revolučný zážitok tým, že tradičné číselné úrovne intenzity nahrádza intuitívnym farebným spektrom. Začnite so studenými tónmi pre jemnejšiu intenzitu a ponorte sa do teplejších, bohatších farieb, keď sa priblížite k maximu. Táto vizuálna cesta vás vyzýva, aby ste experimentovali podľa svojich pocitov a našli svoju osobnú úroveň pohodlia.

    Funkcie, ktoré inšpirujú:

    • Farebný LED displej: Nahrádza číselné nastavenia a umožňuje vám experimentovať podľa pocitu.
    • Jednoduché pripojenie: Ideálne na jednoduché zoznámenie sa s elektrostimuláciou.
    • 5 stimulačných režimov: Integrované programy poskytujú rozmanitosť vrátane jedinečného režimu "Sweep n Keep", ktorý umožňuje nastaviť frekvenciu a intenzitu pre rôzne pocity.
    • Plynulý prechod medzi úrovňami intenzity: Žiadne neočakávané a nepríjemné skoky, len plynulé prechody.
    • Dobíjanie cez USB: Poskytuje až 3 hodiny prevádzky na jedno nabitie a je šetrný k životnému prostrediu.
    • Vysokokvalitné elektrostimulačné zariadenie za základnú cenu: Kvalita, ktorá zaujme bez toho, aby narušila rozpočet.
    • Pripravené na okamžité použitie: Všetko, čo potrebujete, je už súčasťou súpravy.


    S hmotnosťou len 35 g a rozmermi 55 mm x 55 mm x 17 mm je KIX nielen mimoriadne prenosný, ale vďaka mäkkému povrchu príjemný na dotyk. Či už sám alebo s partnerom, tento malý zázrak technológie je vaším kľúčom k neobjaveným svetom elektrického potešenia.

    Všetko, čo potrebujete, aby ste mohli hneď začať, je súčasťou balenia:

    • 1x elektrostimulačné zariadenie KIX
    • 1x pripojovací kábel
    • 2x samolepiace elektropodložky
    • 1x USB nabíjací kábel
    • Návod na obsluhu (EN, FR, DE, NL, ES)
    • Záručný list


    KIX bol špeciálne vyvinutý pre začiatočníkov v oblasti elektrosexu a ponúka dostatočný výkon na to, aby ste mohli čo najlepšie využiť väčšinu nášho príslušenstva. Toto elektrostimulačné zariadenie je dokonalým úvodom, ak ste ešte nikdy nevyskúšali elektrosex.

    Ste pripravení elektrizovať análny otvor, vagínu, bradavky alebo iné erotické zóny a objavovať nové výšky rozkoše? Potom je tu pre vás ElectraStim KIX čaká práve na vás. Začnite svoje dobrodružstvo vo svete erotickej elektrostimulácie a objavte sex za hranicami všednosti.

    Viac informácií:

    • Elektrostimulačné zariadenie KIX pre začiatočníkov od ElectraStim
    • Unikátny LED displej "Colour-Phase": Vizuálna spätná väzba, ktorá sa mení s intenzitou stimulácie.
    • Ovládanie intenzity dotykovým panelom: Umožňuje plynulé nastavenie intenzity jediným dotykom.
    • 5 predprogramovaných stimulačných vzorov: Poskytuje všestranný rozsah pocitov pre rôzne preferencie.
    • Vrecková veľkosť s mäkkým dotykovým povrchom: Kompaktný, ľahký a pohodlný na používanie.
    • Dobíjanie cez USB: Približne 3 hodiny nepretržitej prevádzky (v závislosti od intenzity).
    • Rozsah dodávky: 1x elektrostimulačné zariadenie KIX, 1x prepojovací kábel, 2x samolepiace elektropodložky, 1x nabíjací kábel USB, viacjazyčný návod na obsluhu (EN, FR, DE, NL, ES), záručný list.
    • Rozmery: 55 mm x 55 mm x 17 mm
    • Hmotnosť: 35 g
    • Bezpečnostné upozornenie: Sexuálna elektrostimulácia (e-stim) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si bezpečnostné otázky s ňou spojené. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, používajú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať cez hrudník alebo krk. Všetky zariadenia od ElectraStim e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim spoločnosť E-Stim je symbolom inovácie a kvality v oblasti sexuálnej elektrostimulácie (E-Stim) a od svojho vzniku sa preslávila neustálym posúvaním hraníc možností v tejto vzrušujúcej oblasti zábavy pre dospelých. S veľkým dôrazom na dizajn, technológiu a používateľský zážitok sa výrobky ElectraStim ponúkajú jedinečnú kombináciu rozkoše a výkonu, ktorá osloví začiatočníkov aj skúsených používateľov. Sortiment výrobkov siaha od základných súprav až po komplexné zariadenia, pričom všetky sú starostlivo navrhnuté tak, aby poskytovali bezpečný, príjemný a efektívny zážitok. ElectraStim spoločnosť kladie veľký dôraz na kvalitu a inovácie, čo sa odráža v jej patentovanej technológii "Flick" - svedectve o jej odhodlaní urobiť elektrostimuláciu osobnejšou a interaktívnejšou. Tento záväzok k dokonalosti a ochota prekonať očakávania spotrebiteľov spôsobuje, že ElectraStim vedúcu značku vo svojom segmente. MEO.de je ideálnym distribučným partnerom pre ElectraStim vďaka svojim skúsenostiam v oblasti distribúcie vysokokvalitných a špecializovaných produktov pre dospelých. Spoločnosť MEO.de si získala povesť vďaka hlbokému pochopeniu potrieb a túžob svojich zákazníkov, ktoré je spojené s neochvejným záväzkom k ich spokojnosti. Obchod MEO BDSM ponúka nielen široký sortiment výrobkov v rôznych kategóriách, ale kladie veľký dôraz aj na vzdelávanie a informácie, aby sa zákazníci mohli pri nákupe rozhodovať na základe informácií. Okrem toho cieľová skupina MEO.de dokonale zapadá do ElectraStimkeďže obe spoločnosti uprednostňujú ponuku vysokokvalitných a inovatívnych produktov, ktoré zvyšujú sexuálnu pohodu a zážitky ich zákazníkov. Široký záber spoločnosti MEO.de, a to tak online, ako aj prostredníctvom jej vybudovanej partnerskej siete, zaručuje, že produkty ElectraStim dosiahnu širokú a zainteresovanú cieľovú skupinu. Kombinácia prelomovej technológie ElectraStim s odbornými znalosťami a odhodlaním spoločnosti MEO.de v oblasti spokojnosti zákazníkov predstavuje silné partnerstvo zamerané na poskytovanie výnimočných a obohacujúcich zážitkov svojim zákazníkom. Spoločne majú dokonalú pozíciu na to, aby spôsobili revolúciu vo svete elektrostimulácie a zároveň poskytovali výnimočné služby a podporu.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Bin begeistert

    Das Produkt hält was es verspicht! Für jeden der am Überlegen ist, ob er sich dieses Gerät anschaffen möchte, kann ich nur sagen. Es lohnt sich richtig.

      Hodnotenie 

      Brilliant

      Brilliant product, well designed controls and compact but still has lots of features to stay interesting, very good price and exceptional service and quick delivery, very happy

        Napíšte vlastnú recenziu

         Elektrostimulačné zariadenie KIX pre začiatočníkov od ElectraStim

        Elektrostimulačné zariadenie KIX pre začiatočníkov od ElectraStim

        Ste pripravení elektrizovať svoj análny otvor, vagínu, bradavky alebo iné erotické zóny a objavovať nové výšky rozkoše? Potom je tu pre vás ElectraStim KIX čaká na vás. Začnite svoje dobrodružstvo vo svete erotickej elektrostimulácie a objavte sex za hranicami všednosti.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        26 ostatné položky v rovnakej kategórii: