Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

ElectraStim

Newsletter

Flexibilná uretrálna elektróda zo silikónu - ElectraStim

Ak je cieľom dosiahnuť orgazmus bez použitia rúk prostredníctvom elektrostimulácie penisu, potom flexibilná uretrálna elektróda od ElectraStim je ideálnou voľbou. Tieto ohybné elektródy sú vyrobené z inovatívneho vodivého silikónu a napriek svojej kompaktnej veľkosti ponúkajú výnimočne intenzívny zážitok z elektrostimulácie.

Viac informácií

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ak je cieľom dosiahnuť orgazmus bez použitia rúk prostredníctvom elektrostimulácie penisu, potom flexibilná uretrálna elektróda od ElectraStim je ideálnou voľbou. Tieto flexibilné elektródy sú vyrobené z inovatívneho vodivého silikónu a napriek svojej kompaktnej veľkosti ponúkajú mimoriadne intenzívny zážitok z elektrostimulácie.

    Vhodné pre všetky veľkosti penisu:

    Bez ohľadu na tvar alebo veľkosť penisu sa flexibilné uretrálne elektródy prispôsobia individuálnym kontúram každého penisu a umožnia tak úchvatný zážitok - s možnosťou nastavenia intenzity elektrostimulácie hneď po pripojení k elektrostimulačnému zariadeniu!

    S dĺžkou zasúvania takmer 15 cm sú tieto superflexibilné uretrálne elektródy ideálne na tzv. "Meracie drážky" na uretrálnej elektróde uľahčujú meranie hĺbky prieniku. To je pri elektrostimulácii obzvlášť dôležité, pretože menšia plocha zintenzívňuje pocit, a preto chce väčšina našich zákazníkov uretrálnu elektródu úplne zasunúť.

    Uretrálnaelektrostimulácia (E-Stim Penis):

    Uretrálna elektrostimulácia ponúka jedinečnú a intenzívnu formu stimulácie, ktorá sa výrazne líši od bežných sexuálnych zážitkov. Jej výnimočnosť spočíva v kombinácii hĺbky pocitov a spôsobu, akým sa tieto pocity vytvárajú. V centre uretrálnej elektrostimulácie sú špeciálne nástroje, ako je táto uretrálna elektróda, ktoré vysielajú elektrické impulzy priamo cez močovú trubicu. Táto oblasť je bohatá na nervové zakončenia a je mimoriadne vnímavá na takéto podnety. Tým, že sa elektrické impulzy aplikujú priamo zvnútra, poskytuje táto metóda intenzívny a mimoriadne uspokojivý zážitok. Pocity sa pohybujú od mierneho mravčenia až po silné pulzácie, ktoré môžu spôsobiť mimoriadne hlboké sexuálne vzrušenie. Ďalšou zvláštnosťou uretrálnej elektrostimulácie je možnosť dosiahnuť orgazmus bez použitia rúk. Mnohí používatelia uvádzajú zvýšený pocit rozkoše a silné orgazmy, ktoré možno dosiahnuť bez manuálnej masturbácie.

    Výhody bipolárnej uretrálnej elektródy:

    Na rozdiel od iných klasických unipolárnych uretrálnych elektród je táto bipolárna elektróda navrhnutá tak, že ju možno používať bez druhého príslušenstva (napríklad ďalšej monopolárnej elektródy) na uzavretie obvodu. To umožňuje začiatočníkom plne sa sústrediť na vnímanie sexuálnej elektrostimulácie bez toho, aby ich rozptyľovalo ďalšie príslušenstvo nosené na tele. Samozrejme, v prípade potreby možno uretrálne elektródy používať aj bez elektrostimulácie.

    Kompatibilné s väčšinou elektrostimulačných zariadení:

    Flexibilné silikónové uretrálne elektródy sú kompatibilné so všetkými elektrostimulačnými zariadeniami ElectraStim a sú k dispozícii v priemeroch 5 mm a 7 mm. Hoci je táto uretrálna elektróda určená na priame pripojenie k elektrostimulačným prístrojom ElectraStim, pomocou nami ponúkaných adaptérov ju možno pripojiť aj k elektrostimulačným prístrojom iných výrobcov.

    Pri používaní flexibilnej uretrálnej elektródy zohráva kľúčovú úlohu hygiena a správne používanie lubrikantu:

    Na optimálnu starostlivosť a bezpečné používanie odporúčame náš dezinfekčný sprej INSTACLEAN, ktorý bol špeciálne vyvinutý na účinné čistenie elektród pred a po použití. Okrem toho je nevyhnutný náš elektricky vodivý lubrikant ESHOCK na zabezpečenie hladkého zavedenia a optimálnej vodivosti, vďaka čomu je zážitok z elektrostimulácie ešte intenzívnejší. Kombinácia týchto dvoch produktov robí elektrostimuláciu nielen mimoriadne príjemnou, ale aj bezpečnou a hygienickou.

    Ďalšie informácie:

    • Flexibilná uretrálna elektróda zo silikónu - ElectraStim
    • Dĺžka na zavedenie: 150 mm
    • Priemer: 5 mm alebo 7 mm
    • Pripojenie: 2 mm
    • Materiál: lekársky silikón vytvrdený platinou, vodivý (bez ftalátov)
    • Počet pólov: 2 (bipolárne)
    • Rozsah dodávky: 1 x flexibilná uretrálna elektróda z čierneho silikónu (5 mm alebo 7 mm), 1 x viacjazyčný návod na použitie.
    • Bezpečnostné upozornenie: Sexuálna elektrostimulácia (e-stim) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné aspekty. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, používajú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú problémy so srdcom alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad prsiami alebo krkom. Všetky zariadenia od ElectraStim e-Stim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.


    ElectraStim x MEO

    ElectraStim spoločnosť E-Stim je symbolom inovácie a kvality v oblasti sexuálnej elektrostimulácie (E-Stim) a od svojho vzniku sa preslávila neustálym posúvaním hraníc možností v tejto vzrušujúcej oblasti zábavy pre dospelých. S veľkým dôrazom na dizajn, technológiu a používateľský zážitok sa výrobky ElectraStim ponúkajú jedinečnú kombináciu pôžitku a výkonu, ktorá osloví začiatočníkov aj skúsených používateľov. Sortiment výrobkov siaha od základných súprav až po komplexné zariadenia, pričom všetky sú starostlivo navrhnuté tak, aby poskytovali bezpečný, príjemný a efektívny zážitok. ElectraStim spoločnosť kladie veľký dôraz na kvalitu a inovácie, čo sa odráža v jej patentovanej technológii "Flick" - svedectve o jej odhodlaní urobiť elektrostimuláciu osobnejšou a interaktívnejšou. Tento záväzok k dokonalosti a ochota prekonať očakávania spotrebiteľov spôsobuje, že ElectraStim vedúcu značku vo svojom segmente. MEO.de je ideálnym distribučným partnerom pre ElectraStim vďaka svojim skúsenostiam v oblasti distribúcie vysokokvalitných a špecializovaných produktov pre dospelých. Spoločnosť MEO.de si získala povesť vďaka hlbokému pochopeniu potrieb a túžob svojich zákazníkov, ktoré je spojené s neochvejným záväzkom k ich spokojnosti. Obchod MEO BDSM ponúka nielen široký sortiment výrobkov v rôznych kategóriách, ale kladie veľký dôraz aj na vzdelávanie a informácie, aby sa zákazníci mohli pri nákupe rozhodovať na základe informácií. Okrem toho cieľová skupina MEO.de dokonale zapadá do ElectraStimkeďže obe spoločnosti uprednostňujú ponuku vysokokvalitných a inovatívnych produktov, ktoré zvyšujú sexuálnu pohodu a zážitky ich zákazníkov. Široký záber spoločnosti MEO.de, a to tak online, ako aj prostredníctvom jej vybudovanej partnerskej siete, zaručuje, že produkty ElectraStim dosiahnu širokú a zainteresovanú cieľovú skupinu. Kombinácia prelomovej technológie ElectraStim s odbornými znalosťami a odhodlaním spoločnosti MEO.de v oblasti spokojnosti zákazníkov predstavuje silné partnerstvo zamerané na poskytovanie výnimočných a obohacujúcich zážitkov svojim zákazníkom. Spoločne majú dokonalú pozíciu na to, aby spôsobili revolúciu vo svete elektrostimulácie a zároveň poskytovali výnimočné služby a podporu.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    ElectraStim Urethral Sounds

    The ElectraStim Electro-sex Urethral Sound is a win for medical inspired sex toys. This is a toy built for quality and one that will stand the test of time if properly cared for and used

      Napíšte vlastnú recenziu

      Flexibilná uretrálna elektróda zo silikónu - ElectraStim

      Flexibilná uretrálna elektróda zo silikónu - ElectraStim

      Ak je cieľom dosiahnuť orgazmus bez použitia rúk prostredníctvom elektrostimulácie penisu, potom flexibilná uretrálna elektróda od ElectraStim je ideálnou voľbou. Tieto ohybné elektródy sú vyrobené z inovatívneho vodivého silikónu a napriek svojej kompaktnej veľkosti ponúkajú výnimočne intenzívny zážitok z elektrostimulácie.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      26 ostatné položky v rovnakej kategórii: