Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

ElectraStim

Newsletter

ElectraLoop™ od ElectraStim - nastaviteľná kovová slučka na elektrostimuláciu semenníkov

Nový
  • ElectraLoop™ od ElectraStim - nastaviteľná kovová slučka na elektrostimuláciu semenníkov

Nastaviteľná slučka na semenníky ElectraLoop™ sľubuje úplne nový druh erotickej elektrostimulácie penisu. ElectraLoop™ je špeciálne navrhnutá pre mužov s väčším penisom alebo pre tých, ktorí chcú túto slučku nosiť okolo penisu a semenníkov súčasne, a má nastaviteľnú veľkosť.

Viac informácií

3897/00

k dispozícii na

Viac informácií

Nastaviteľná slučka na semenníky ElectraLoop™ sľubuje úplne nový druh erotickej elektrostimulácie penisu. ElectraLoop™ je špeciálne navrhnutá pre mužov s väčším penisom alebo pre tých, ktorí chcú túto slučku nosiť okolo penisu a semenníkov zároveň, a má nastaviteľnú veľkosť. ElectraLoop™ je vyrobená z nenapínacieho kovového drôtu a kombinuje pocit kovového krúžku na penis s pohodlím nastaviteľného uchytenia. Slučka sa umiestni okolo drieku penisu a semenníkov a nastaví sa pomocou nastavovacej spony.

Túto unipolárnu kovovú slučku na semenníky možno použiť spolu s inou unipolárnou elektródou a otvorí vám mocný svet erotickej elektrostimulácie počas masturbácie, predohry, orálneho sexu a pohlavného styku. Hlboký, pulzujúci a erotický pocit mravčenia môže byť dokonca dostatočne silný na dosiahnutie orgazmu bez použitia rúk. ElectraLoop™ je nastaviteľný až do priemeru 70 mm a je vhodný pre väčšinu mužov. Pre čo najlepší zážitok odporúčame používať elektricky vodivý gél, napríklad náš ESHOCK.

Kompatibilný s väčšinou elektrostimulačných zariadení:

ElectraLoop™ je kompatibilný so všetkými elektrostimulačnými zariadeniami od ElectraStim kompatibilné. Hoci bol ElectraLoop™ vyvinutý na priame pripojenie k elektrostimulačným zariadeniam ElectraStim, pomocou nami ponúkaných adaptérov ho možno pripojiť aj k elektrostimulačným zariadeniam od iných výrobcov.

Hygiena a správne používanie lubrikantu hrajú pri jeho používaní kľúčovú úlohu:

Na optimálnu starostlivosť a bezpečné používanie odporúčame náš dezinfekčný sprej INSTACLEAN, ktorý bol špeciálne vyvinutý na účinné čistenie ElectraLoop™ pred a po použití. Okrem toho je nevyhnutný náš elektricky vodivý lubrikant ESHOCK na zabezpečenie optimálnej vodivosti, vďaka čomu je zážitok z elektrostimulácie ešte intenzívnejší. Vďaka kombinácii týchto dvoch produktov je elektrostimulácia nielen mimoriadne príjemná, ale aj bezpečná a hygienická.

Viac informácií:

  • ElectraLoop™
  • Maximálny priemer: 70 mm
  • Maximálna dĺžka: 220 mm
  • Pripojenie: 2 mm
  • Hmotnosť: 31 gramov
  • Materiál: lekárska nehrdzavejúca oceľ 316
  • Počet pólov: 1 (unipolárny). Na dokončenie obvodu je potrebná druhá unipolárna elektróda. ElectraLoop™ musí byť pripojený k ElectraStim Pripojený k stimulátoru, aby ste zažili opísané pocity.
  • Súčasťou dodávky je: 1x ElectraLoop™ (nastaviteľná kovová slučka na semenníky), 1x úložné vrecko z mikrovlákna, 1x viacjazyčný návod na použitie (EN/FR/DE/NL/ES/IT).
  • Bezpečnostné upozornenie: Sexuálna elektrostimulácia (E-Stim) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné aspekty. E-stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, používajú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od ElectraStim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.




ElectraStim x MEO


ElectraStim spoločnosť E-Stim je symbolom inovácie a kvality v oblasti sexuálnej elektrostimulácie (E-Stim) a od svojho vzniku sa preslávila neustálym posúvaním hraníc možností v tejto vzrušujúcej oblasti zábavy pre dospelých. S veľkým dôrazom na dizajn, technológiu a používateľský zážitok sa výrobky ElectraStim ponúkajú jedinečnú kombináciu rozkoše a výkonu, ktorá osloví začiatočníkov aj skúsených používateľov. Sortiment výrobkov siaha od základných súprav až po komplexné zariadenia, pričom všetky sú starostlivo navrhnuté tak, aby poskytovali bezpečný, príjemný a efektívny zážitok. ElectraStim spoločnosť kladie veľký dôraz na kvalitu a inovácie, čo sa odráža v jej patentovanej technológii "Flick" - svedectve o jej odhodlaní urobiť elektrostimuláciu osobnejšou a interaktívnejšou. Tento záväzok k dokonalosti a ochota prekonať očakávania spotrebiteľov spôsobuje, že ElectraStim vedúcu značku vo svojom segmente. MEO.de je ideálnym distribučným partnerom pre ElectraStim vďaka svojim skúsenostiam v oblasti distribúcie vysokokvalitných a špecializovaných produktov pre dospelých. Spoločnosť MEO.de si získala povesť vďaka hlbokému pochopeniu potrieb a túžob svojich zákazníkov, ktoré je spojené s neochvejným záväzkom k ich spokojnosti. Obchod MEO BDSM ponúka nielen široký sortiment výrobkov v rôznych kategóriách, ale kladie veľký dôraz aj na vzdelávanie a informácie, aby sa zákazníci mohli pri nákupe rozhodovať na základe informácií. Okrem toho cieľová skupina MEO.de dokonale zapadá do ElectraStimkeďže obe spoločnosti uprednostňujú ponuku vysokokvalitných a inovatívnych produktov, ktoré zvyšujú sexuálnu pohodu a zážitky ich zákazníkov. Široký záber spoločnosti MEO.de, a to tak online, ako aj prostredníctvom jej vybudovanej partnerskej siete, zaručuje, že produkty ElectraStim dosiahnu širokú a zainteresovanú cieľovú skupinu. Kombinácia prelomovej technológie ElectraStim s odbornými znalosťami a odhodlaním spoločnosti MEO.de v oblasti spokojnosti zákazníkov predstavuje silné partnerstvo zamerané na poskytovanie výnimočných a obohacujúcich zážitkov svojim zákazníkom. Spoločne majú dokonalú pozíciu na to, aby spôsobili revolúciu vo svete elektrostimulácie a zároveň poskytovali výnimočné služby a podporu.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

ElectraLoop™ od ElectraStim - nastaviteľná kovová slučka na elektrostimuláciu semenníkov

ElectraLoop™ od ElectraStim - nastaviteľná kovová slučka na elektrostimuláciu semenníkov

Nastaviteľná slučka na semenníky ElectraLoop™ sľubuje úplne nový druh erotickej elektrostimulácie penisu. ElectraLoop™ je špeciálne navrhnutá pre mužov s väčším penisom alebo pre tých, ktorí chcú túto slučku nosiť okolo penisu a semenníkov súčasne, a má nastaviteľnú veľkosť.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

26 ostatné položky v rovnakej kategórii: