Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

ElectraStim

Newsletter

ElectraClamp - Bipolárna elektrická svorka z ElectraStim

Nový Ponuka
  • ElectraClamp - Bipolárna elektrická svorka z ElectraStim

Pokiaľ ide o skúmanie temnej stránky rozkoše a posunutie elektrostimulácie na novú úroveň ElectraClamp z ElectraStim je presne ten správny nástroj.

Viac informácií

3894/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Pokiaľ ide o skúmanie temnejšej stránky rozkoše a posunutie elektrostimulácie na novú úroveň ElectraClamp z ElectraStim je presne ten správny nástroj. Táto bipolárna svorka bola špeciálne vyvinutá na presnú elektrostimuláciu menších oblastí tela a ponúka jemné uchopenie pre VELMI intenzívnu stimuláciu kdekoľvek pod pásom.

    Či už ide o penis, semenníky, perineum, pysky alebo klitoris - ElectraClamp dokonale padne a dá sa použiť kdekoľvek. Nanesenie malej kvapky nášho vodivého gélu ESHOCK (predáva sa samostatne) na kontaktné body pred použitím zintenzívni zážitok a poskytne silnú stimuláciu.

    Tento úžasný doplnok je všestranným talentom na sexuálnu elektrostimuláciu:

    Použitím ElectraClamp na penis, miešok, klitoris, perineum alebo pysky sa otvára spektrum intenzívnej a cielenej elektrostimulácie. Priložením na penis alebo miešok môžu muži zažiť pulzujúce a kontrakčné podnety, ktoré zvyšujú prietok krvi a vedú k zvýšenej citlivosti. Táto cielená stimulácia môže výrazne zintenzívniť pocit rozkoše a viesť k výnimočne silným pocitom.

    Pre ženy ElectraClampktorý je pripojený na klitoris alebo pysky, poskytuje priamu elektrickú stimuláciu týchto vysoko citlivých oblastí, čím sa rozkoš dostáva na novú úroveň. Jemné až intenzívne impulzy generované elektrostimuláciou môžu zintenzívniť prirodzené vzrušenie a viesť k hlbokému vyvrcholeniu, ktoré sa často opisuje ako viacrozmerné.

    Aplikáciou elektrostimulácie na perineum, erotogénnu zónu, ktorú obe pohlavia často podceňujú, možno aktivovať ďalšie erotogénne zóny a posilniť sexuálny zážitok. Koncentrovaná energia ElectraClamp stimuluje prietok krvi a citlivosť, čo obohacuje sexuálny zážitok počas masturbácie aj sexu.

    Vďaka presnej aplikácii a možnosti nastaviť si intenzitu podľa potreby pomocou elektrostimulačného zariadenia ElectraClamp poskytuje veľmi intenzívnu elektrickú stimuláciu, ktorá posúva hranice bežného potešenia.

    Pripojte bipolárne kontakty k elektrostimulačnému zariadeniu ElectraStim (predáva sa samostatne) a zažite slastné mravčenie a kontrakcie elektrostimulácie s ešte väčšou presnosťou. Na ElectraClamp je vyrobený z hladkého ABS plastu s vodivými silikónovými vankúšikmi a napriek nenápadnému dizajnu a nízkej hmotnosti poskytuje prekvapivo silnú stimuláciu na vybranej časti tela.

    Hygiena a správne používanie lubrikantu hrajú počas používania kľúčovú úlohu:

    Na optimálnu starostlivosť a bezpečné používanie odporúčame náš dezinfekčný sprej INSTACLEAN, ktorý bol špeciálne vyvinutý na účinné čistenie ElectraClamp pred a po použití. Okrem toho je nevyhnutný náš elektricky vodivý lubrikant ESHOCK na zabezpečenie optimálnej vodivosti, vďaka čomu je zážitok z elektrostimulácie ešte intenzívnejší. Kombinácia týchto dvoch produktov robí elektrostimuláciu nielen mimoriadne príjemnou, ale aj bezpečnou a hygienickou.

    Ďalšie informácie:

    • ElectraClamp - Bipolárna elektrolampa od ElectraStim
    • Dĺžka: 60 mm
    • Šírka: 40 mm
    • Pripojenie: 2 mm
    • Hmotnosť: 14 gramov
    • Materiál: ABS plast, bez ftalátov, vodivý silikón
    • Počet pólov: 2 (bipolárne)
    • Rozsah dodávky: 1x ElectraClamp1x vrecko z mikrovlákna, 1x návod na použitie (EN/FR/DE/NL/ES/IT)
    • Bezpečnostné upozornenie: Sexuálna elektrostimulácia (e-stim) je rozšírená prax, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné aspekty. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, používajú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od ElectraStim boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.



    ElectraStim x MEO

    ElectraStim spoločnosť E-Stim je symbolom inovácie a kvality v oblasti sexuálnej elektrostimulácie (E-Stim) a od svojho vzniku sa preslávila neustálym posúvaním hraníc možností v tejto vzrušujúcej oblasti zábavy pre dospelých. S veľkým dôrazom na dizajn, technológiu a používateľský zážitok sa výrobky ElectraStim ponúkajú jedinečnú kombináciu rozkoše a výkonu, ktorá osloví začiatočníkov aj skúsených používateľov. Sortiment výrobkov siaha od základných súprav až po komplexné zariadenia, pričom všetky sú starostlivo navrhnuté tak, aby poskytovali bezpečný, príjemný a efektívny zážitok. ElectraStim spoločnosť kladie veľký dôraz na kvalitu a inovácie, čo sa odráža v jej patentovanej technológii "Flick" - svedectve o jej odhodlaní urobiť elektrostimuláciu osobnejšou a interaktívnejšou. Tento záväzok k dokonalosti a ochota prekonať očakávania spotrebiteľov spôsobuje, že ElectraStim vedúcu značku vo svojom segmente. MEO.de je ideálnym distribučným partnerom pre ElectraStim vďaka svojim skúsenostiam v oblasti distribúcie vysokokvalitných a špecializovaných produktov pre dospelých. Spoločnosť MEO.de si získala povesť vďaka hlbokému pochopeniu potrieb a túžob svojich zákazníkov, ktoré je spojené s neochvejným záväzkom k ich spokojnosti. Obchod MEO BDSM ponúka nielen široký sortiment výrobkov v rôznych kategóriách, ale kladie veľký dôraz aj na vzdelávanie a informácie, aby sa zákazníci mohli pri nákupe rozhodovať na základe informácií. Okrem toho cieľová skupina MEO.de dokonale zapadá do ElectraStimkeďže obe spoločnosti uprednostňujú ponuku vysokokvalitných a inovatívnych produktov, ktoré zvyšujú sexuálnu pohodu a zážitky ich zákazníkov. Široký záber spoločnosti MEO.de, a to tak online, ako aj prostredníctvom jej vybudovanej partnerskej siete, zaručuje, že produkty ElectraStim dosiahnu širokú a zainteresovanú cieľovú skupinu. Kombinácia prelomovej technológie ElectraStim s odbornými znalosťami a odhodlaním spoločnosti MEO.de v oblasti spokojnosti zákazníkov predstavuje silné partnerstvo zamerané na poskytovanie výnimočných a obohacujúcich zážitkov svojim zákazníkom. Spoločne majú dokonalú pozíciu na to, aby spôsobili revolúciu vo svete elektrostimulácie a zároveň poskytovali výnimočné služby a podporu.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Easy to use. Good grip.

    Easy to use. Good grip.

      Napíšte vlastnú recenziu

      ElectraClamp - Bipolárna elektrická svorka z ElectraStim

      ElectraClamp - Bipolárna elektrická svorka z ElectraStim

      Pokiaľ ide o skúmanie temnej stránky rozkoše a posunutie elektrostimulácie na novú úroveň ElectraClamp z ElectraStim je presne ten správny nástroj.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      26 ostatné položky v rovnakej kategórii: