Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia - penis a semenníky

Newsletter

Systém ElectroRing™ od E-Stim Systems

E-Stim Systems predstavuje inovatívny systém ElectroRing™, ktorý ďaleko presahuje rámec jednoduchých E-Stim krúžkov na penis. Tento systém bol vyvinutý nielen ako dvojitý krúžok na penis, ale rozširuje aj možnosti elektrostimulácie tým, že ponúka rôzne možnosti vrátane cudnosti.

Viac informácií

32,90 €


-10%

29,61 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Systém ElectroRing™ od spoločnosti E-Stim Systems: Revolúcia v elektrostimulácii penisu!

    E-Stim Systems predstavuje inovatívny systém ElectroRing™, ktorý ďaleko presahuje rámec jednoduchých krúžkov na penis E-Stim. Tento systém bol vyvinutý nielen ako dvojitý krúžok na penis, ale rozširuje možnosti elektrostimulácie tým, že ponúka rôzne možnosti vrátane cudnosti.

    Hlavné vlastnosti systému ElectroRing™ od spoločnosti E-Stim Systems:

    • Všestranný a modulárny dizajn: každý krúžok ElectroRing™ je navrhnutý na použitie s robustnými 4 mm konektormi od E-Stim Systems a je dokonale kompatibilný so 4 mm nízkoprofilovými káblami (Art. 3808). Zásuvky sú umiestnené na oboch stranách penisového krúžku, takže káble možno flexibilne pripájať.
    • Skutočné bipolárne pocity: Systém je modulárne bipolárne zariadenie s dvoma krúžkami oddelenými izolátorom, ktoré poskytuje úchvatné bipolárne pocity. Zvyčajne sa väčší krúžok umiestni za semenníky a menší krúžok sa umiestni na hriadeľ penisu a zaistí sa dvoma skrutkami s palcami na jednoduché a efektívne používanie.
    • Použitie ako zariadenie cudnosti: Na zvýšenie bezpečnosti v kontexte BDSM možno vrúbkované skrutky nahradiť šesťhrannými skrutkami, aby submisívny muž nemohol systém odstrániť bez príslušných nástrojov (pozri súpravu príslušenstva).
    • Množstvo veľkostí: S veľkosťami od 30 mm do 65 mm (vnútorný priemer) v satinovanej, odolnej povrchovej úprave je veľkosť vhodná pre každú potrebu.
    • Univerzálnosť: Ako súčasť nového systému BiPolar ElectroRing™ možno tieto krúžky používať aj ako jednu monoelektródu alebo ako jednoduchý kovový krúžok na penis.
    • Vysokokvalitný materiál: Každý krúžok ElectroRing™ je vyrobený z hliníkovej zliatiny leteckej kvality so 4 mm zásuvkami zabudovanými do vrchnej časti. Hoci krúžok má dva konektory, neodporúča sa pripájať oba do rovnakého kanála, ak sa používa len jeden krúžok.


    Pokyny na určenie veľkosti:

    Pomocou meracieho pásika zmerajte obvod okolo drieku penisu a za semenníkmi.
    Vyberte si dva priemery krúžkov, ktoré zodpovedajú obvodu okolo drieku penisu a za semenníkmi. Krúžky by mali pri erekcii dobre sedieť, ale nie príliš tesne.
    Na prepočet obvodu na vnútorný priemer krúžku použite tabuľku.

    Systém ElectroRing™ od spoločnosti E-Stim Systems: Nový rozmer elektrostimulácie penisu.

    Systém ElectroRing™ ponúka jedinečný a moderný prístup k elektrostimulácii penisu a semenníkov tým, že kombinuje stimulačný účinok elektrostimulácie s fyzickým pocitom krúžkov na penis. Či už hľadáte zážitok z cudnosti, alebo chcete intenzívnejšiu elektrostimuláciu, systém ElectroRing™ ponúka bezpečné, účinné a všestranné riešenie pre vaše potreby

    E-Stim Systems Electro Ring je k dispozícii v rôznych veľkostiach krúžkov, ktoré vyhovujú vašim potrebám. Odporúčame, aby ste si nevybrali príliš tesný krúžok, pretože to môže ovplyvniť krvný obeh, a ani príliš veľký, pretože čím menej sa krúžok dotýka pokožky, tým je pravdepodobnejšie, že bude nepríjemný. Priemer krúžku je vygravírovaný na prednej strane krúžku ElectroRing™.

    Ak sa používa len jeden krúžok, musí sa použiť druhá elektróda (napr. lepiaca elektróda E-Stim), aby mohol prúd prúdiť. Pre krúžky odporúčame náš vodivý elektródový gél ESHOCK na vodnej báze, pretože zlepšuje kontakt a elektrostimuláciu.

    Na optimálne použitie je potrebné kombinovať krúžky s balíkom príslušenstva ElectroRing™, pretože inovatívny koncept vyžaduje dva krúžky. Kombináciou týchto dvoch výrobkov získate intenzívny zážitok z elektrostimulácie, ktorý je úplne prispôsobený vám a vašim preferenciám.

    Viac informácií:

    • Systém ElectroRing™ od spoločnosti E-Stim Systems: revolúcia v elektrostimulácii penisu a semenníkov.
    • K dispozícii v rôznych veľkostiach s vnútorným priemerom od 30 mm do 65 mm.
    • Vnútorný priemer každého krúžku je vygravírovaný na prednej strane pre jednoduchú identifikáciu.
    • Odporúčame používať s naším vodivým gélom ESHOCK na báze vody na zlepšenie kontaktu a elektrostimulácie.
    • Upozornenie: Krúžky ElectroRing™ sa nedodávajú s príslušenstvom (izolátor, skrutky atď.). Na tento účel si musíte objednať balenie príslušenstva.
    • Rozmery: Rozsah krúžkov ElectroRing™ je od E-Stim Systems ponúka rôzne veľkosti, ktoré vyhovujú rôznym aplikáciám. Krúžok ElectroRing™ 30 mm má vnútorný priemer 30 mm, obvod 94 mm a váži 26 gramov. Krúžok ElectroRing™ 35 mm je o niečo väčší, má vnútorný priemer 35 mm, obvod 110 mm a váži 28 gramov. 40 mm ElectroRing™ má vnútorný priemer 40 mm, obvod 126 mm a váži 30 gramov. Prsteň ElectroRing™ 45 mm má vnútorný priemer 45 mm, obvod 141 mm a váži 32 gramov. Pre tých, ktorí dávajú prednosť väčšiemu priemeru, je určený 50 mm ElectroRing™ s vnútorným priemerom 50 mm, obvodom 157 mm a hmotnosťou 36 gramov. Prsteň ElectroRing™ 55 mm má vnútorný priemer 55 mm, obvod 172 mm a tiež váži 36 gramov. Prsteň ElectroRing™ 60 mm má vnútorný priemer 60 mm, obvod 188 mm a hmotnosť 38 gramov. A nakoniec 65 mm krúžok ElectroRing™, najväčší v sortimente, má vnútorný priemer 65 mm, obvod 204 mm a váži tiež 38 gramov. Každá z týchto veľkostí v rade ElectroRing™ je navrhnutá tak, aby bola pohodlná a účinná pri širokej škále elektrostimulácií.
    • Určenie veľkosti: Pomocou papierového alebo látkového metra zmerajte stopku penisu a oblasť za semenníkmi. Jeden krúžok by mal byť dostatočne veľký, aby sa zmestil za semenníky, druhý krúžok by mal byť dostatočne veľký, aby sa zmestil okolo drieku penisu. Toto je potrebný obvod. Tabuľka vám ho pomôže prepočítať na priemer vnútorného krúžku. Vyberte si dva priemery krúžkov, ktoré potrebujete. Krúžky by mali dobre sedieť a nemali by byť príliš tesné, keď je penis vztýčený. Ak sú krúžky príliš tesné, môže to viesť k nepríjemným zúženiam a ak sú príliš voľné, k nepríjemným pocitom.
    • Vyrobené v súlade s najnovšími bezpečnostnými predpismi EÚ a Spojeného kráľovstva.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú problémy so srdcom alebo sú tehotné a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie
    • MEO je ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super gut

    Anders als einfache Cockringe, besteht das ElectroRing Set nicht nur aus einem einzelnen Ring, sondern aus einem System von Ringen, die als Cockring fungieren können, aber auch dein Elektro-Erlebnis in die nächste Dimension bringen können. Zur Verwendung der ElectroRings werden reguläre 4mm Kabel benötigt. Diese können von beiden Seiten an den Ring angeschlossen werden. Am besten eignen sich die Low Profile Kabel von E-Stim Systems (hier bei MEO erhältich).

    • 1 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Compatibile

    Compatibile with E-Stim System‘s and MEO‘s full range of power units as well as a number of other devices from other manufacturers.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Systém ElectroRing™ od E-Stim Systems

    Systém ElectroRing™ od E-Stim Systems

    E-Stim Systems predstavuje inovatívny systém ElectroRing™, ktorý ďaleko presahuje rámec jednoduchých E-Stim krúžkov na penis. Tento systém bol vyvinutý nielen ako dvojitý krúžok na penis, ale rozširuje aj možnosti elektrostimulácie tým, že ponúka rôzne možnosti vrátane cudnosti.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: