Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia konečníka

Newsletter

Malé elektrické vajíčko od E-Stim Systems

Môžeme predstaviť: najkompaktnejší model elektród v tvare vajíčka od E-Stim Systemsmalého elektrického vajíčka. Hovorí sa, že malé, ale mocné, a malé elektrické vajíčko nie je výnimkou. Toto malé, ale krásne navrhnuté elektrické vajíčko má ružovo sfarbený izolačný krúžok, ktorý oddeľuje dve vysoko leštené polovice vajíčka.

Viac informácií

3782/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Malé elektrické vajíčko od E-Stim Systems: kompaktná a všestranná elektrostimulácia.

    Máj predstavujeme: najkompaktnejší model elektród v tvare vajíčka od E-Stim Systems E-Stim Systemsmalé elektrické vajíčko. Hovorí sa, že malé, ale mocné, a malé elektrické vajíčko nie je výnimkou. Toto malé, ale krásne navrhnuté elektrické vajíčko má ružovo sfarbený izolačný krúžok, ktorý oddeľuje dve vysoko leštené polovice vajíčka.

    Objavte vzrušujúce možnosti análnej alebo vaginálnej elektrostimulácie s elektrickým vajíčkom od spoločnosti E-Stim Systems:

    S elektrickými vajíčkami od E-Stim Systems elektrostimulačná technológia sa stretáva s čistým sexom. K dispozícii sú tri veľkosti - malé, stredné a veľké - každé elektro vajíčko je navrhnuté pre jedinečný zážitok. Vaginálna a análna elektrostimulácia poskytujú jedinečný zmyselný zážitok, ktorý sa výrazne líši od bežných metód sexuálnej stimulácie. Pri vaginálnej elektrostimulácii sa elektrické impulzy jemne zameriavajú na vnútorné nervové zakončenia a vytvárajú hlboký, dlhotrvajúci pocit, ktorý bežné sexuálne hračky, ako sú vibrátory alebo dildá, často nedokážu vyvolať. Tento typ stimulácie môže viesť k veľmi intenzívnym orgazmom. Na druhej strane sa análna elektrostimulácia zameriava na nervové zakončenia v okolí konečníka. Elektrické impulzy stimulujú tieto citlivé oblasti a vytvárajú pocity od mierneho mravčenia až po silné rytmické impulzy. To môže výrazne zvýšiť sexuálne potešenie, najmä pre tých, ktorí si chcú čo najlepšie vychutnať stimuláciu prostaty. Je známe, že elektrostimulácia prostaty môže vyvolať intenzívny orgazmus celého tela. Všetky metódy análnej a vaginálnej elektrostimulácie ponúkajú vysoký stupeň kontroly a prispôsobenia vďaka elektrostimulačným zariadeniam od E-Stim Systems ponúkajú vysoký stupeň kontroly a prispôsobenia, ktoré možno prispôsobiť osobným preferenciám. Používatelia tak môžu experimentovať s rôznymi intenzitami a vzormi elektrostimulácie. To môže viesť k hlbšiemu pochopeniu osobných bodov rozkoše a objavovaniu doteraz neznámych erotogénnych zón. Ak to zhrnieme, vaginálna aj análna elektrostimulácia je inovatívny spôsob, ako zvýšiť sexuálne potešenie a zažiť nové oblasti pocitov a intimity.

    Nie je potrebný žiadny ďalší kábel!

    Malé elektrické vajíčko je vybavené približne 1,5 m dlhým káblom s 3,5 mm jack konektorom, takže nie sú potrebné žiadne ďalšie káble. Keďže z elektrického vajíčka nevyčnieva žiadna zástrčka, je to ideálna elektróda na diskrétne užívanie si erotickej elektrostimulácie pod oblečením počas dňa.


    Štíhly dizajn na pohodlné používanie:

    • Malé elektrické vajíčko má jedinečný dizajn s izolačným krúžkom ružovej farby, ktorý oddeľuje dve vysoko leštené polovice na účinnú bipolárnu stimuláciu.
    • Hladký tvar elektrického vajíčka uľahčuje jeho zavádzanie a je rovnako vhodný na vaginálnu aj análnu stimuláciu.


    Kvalita a záruka:

    • Rovnako ako pri všetkých prémiových elektródach od E-Stim Systems aj na malé elektrické vajíčko sa vzťahuje jedinečná doživotná záruka od E-Stim Systems ( okrem káblov ), ktorá zaručuje kvalitu a spoľahlivosť.


    Špecifikácie:

    • Rozmery: Dĺžka: 41 mm, priemer: 30 mm
    • Hmotnosť: 70 g


    Integrované pripojenie pre väčšie pohodlie:

    • Malá elektrická vajíčka sa dodávajú s približne 1,5 m dlhým, trvalo pripojeným káblom s 3,5 mm jack konektorom na priame pripojenie k elektrostimulačným zariadeniam od E-Stim Systems dodávané.


    Jednoduché čistenie:

    • Stačí čistiť teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom alebo sprejom VERYCLEAN. Utrite do sucha, nepoužívajte agresívne čistiace prostriedky a neponárajte do tekutín.
    • Elektrické vajíčko nie je určené na rozoberanie kvôli čisteniu.


    Príprava a správne mazivo:

    • Pre optimálnu funkciu by sa malo používať mazivo ESHOCK na báze vody, aby sa zabezpečilo ľahké vkladanie a čo najlepšia elektrická vodivosť.
    • Vyhnite sa lubrikantom na báze silikónu alebo hybridov a upozorňujeme, že kondómy nie sú kompatibilné s elektródami E-Stim Systems nie sú kompatibilné.


    Malé elektrické vajíčko od spoločnosti E-Stim Systems: Úžasne kompaktný zážitok z elektrostimulácie!

    Malé elektrické vajíčko od E-Stim Systems ponúka jedinečný a príjemný elektrostimulačný zážitok v kompaktnej a ľahko použiteľnej forme. Či už ste začiatočník alebo skúsený používateľ, malé elektrické vajíčko ponúka diskrétnu a príjemnú stimuláciu zaručenú vysokou kvalitou výrobku.


    Ďalšie informácie:

    • Malé elektrické vajíčko od E-Stim Systems
    • Rozmery dĺžka: 41 mm, priemer: 30 mm.
    • Hmotnosť: 70 g
    • Elektrické vajíčko NIE JE určené na rozoberanie na účely čistenia.
    • Bezpečnosť a kvalita sú E-Stim Systems prvoradé.
    • Navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov.
    • Poskytuje sa naň doživotná záruka výrobcu.
    • Vyrobené podľa najnovších bezpečnostných predpisov EÚ a Veľkej Británie.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si bezpečnostné otázky s ňou spojené. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: líder v oblasti BDSM a elektrostimulácie!
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Absolut fantastisch

    Das Elektro-Ei hat meine Erwartung weit übertroffen. Die Größe für mich als Mann ist angenehm und die elektrischen Impulse werden gut weitergegeben. Leicht einzuführen, gut zu reinigen...für Estimspiele total empfehlenswert.....

      Hodnotenie 

      fonctionne très bien

      œuf électrique discrète, pratique à utiliser, qui ne gène pas quand elle est en place, facile à nettoyer.
      fonctionne très bien.

        Hodnotenie 

        WOW is all I can say for this one

        WOW is all I can say for this one. I got the small one which I would reccomend, goes in easy but provides some girth. Once it turns on though this baby contracts hard!!! I loved the way I could set it to pulsate. I reccomend guys pair this up with the electro cock straps as well.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Malé elektrické vajíčko od E-Stim Systems

          Malé elektrické vajíčko od E-Stim Systems

          Môžeme predstaviť: najkompaktnejší model elektród v tvare vajíčka od E-Stim Systemsmalého elektrického vajíčka. Hovorí sa, že malé, ale mocné, a malé elektrické vajíčko nie je výnimkou. Toto malé, ale krásne navrhnuté elektrické vajíčko má ružovo sfarbený izolačný krúžok, ktorý oddeľuje dve vysoko leštené polovice vajíčka.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: