Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

E-Stim Systems

Newsletter

Nízkoprofilový kábel so 4 mm konektormi E-Stim Systems - dĺžkou 1,5 metra

Nový

4 mm nízkoprofilový kábel od E-Stim Systems je ideálny na pripojenie elektrostimulačných zariadení od E-Stim Systems k väčším alebo prírubovým elektródam so 4 mm zásuvkami. Kábel je vybavený pravouhlými plochými konektormi na diskrétne a pohodlné používanie.

Viac informácií

3808/00

k dispozícii na

Viac informácií

Nízkoprofilový kábel od spoločnosti E-Stim Systems: Na bezpečné a diskrétne používanie vašich elektród.

4 mm nízkoprofilový kábel od spoločnosti E-Stim Systems E-Stim Systems je špeciálny kábel, ktorý zlepšuje váš zážitok z erotickej elektrostimulácie. Je ideálny na pripojenie elektrostimulačných zariadení od E-Stim Systems väčších alebo prírubových elektród so 4 mm zásuvkami. Kábel je vybavený pravouhlými lopatkovými konektormi na diskrétne a pohodlné používanie.

Hlavné vlastnosti nízkoprofilového kábla E-Stim Systems:

  • Pravouhlé konektory s lopatkami: konektory na jednom konci kábla sú navrhnuté tak, aby čo najmenej vyčnievali z elektródy. To umožňuje pohodlnejšie používanie análnych alebo vaginálnych elektród bez toho, aby konektory príliš vyčnievali z elektródy, čo je ideálne na dlhodobé používanie a diskrétne používanie. Tieto ploché zástrčky tiež znižujú riziko zlomenia kábla.
  • Optimálna dĺžka pre väčšie pohodlie pri používaní: S dĺžkou 1,5 metra ponúka tento kábel dostatočnú voľnosť pohybu a flexibilitu pri používaní, napr. pri cestovaní. Tento kábel od E-Stim Systems je ideálny na rôzne kreatívne elektrostimulačné scenáre.
  • Bezpečné a farebne označené pripojenia: Kábel má na jednom konci 3,5 mm konektor jack a na druhom konci dva farebne odlíšené pravouhlé 4 mm konektory. Tieto farebne odlíšené konektory umožňujú bezpečné a jednoduché pripojenie medzi elektrostimulačným zariadením a elektródou a znižujú riziko chýb v pripojení.
  • Kvalita a spoľahlivosť: Kábel bol navrhnutý s ohľadom na robustnosť a odolnosť a dodáva sa s 3-mesačnou zárukou výrobcu. Táto záruka svedčí o kvalite a spoľahlivosti výrobkov od E-Stim Systems výrobkov a robí z nich spoľahlivý doplnok vášho elektrostimulačného zariadenia.


Nízkoprofilový kábel od spoločnosti E-Stim Systems: Zlepšite si zážitok z erotickej elektrostimulácie - aj na cestách!

Nízkoprofilový kábel s priemerom 4 mm je nevyhnutným príslušenstvom pre každého, kto chce svoje elektródy pripojiť pohodlne a diskrétne. Či už na sexuálne alebo iné účely, tento kábel vytvára dokonalé spojenie medzi elektrostimulačným zariadením a elektródou, čím zvyšuje celkový zážitok bez toho, aby sa znížilo pohodlie alebo diskrétnosť. Kábel je kompatibilný s celým radom zariadení a elektród od E-Stim Systems vďaka čomu je všestranným a cenným doplnkom. Tento kábel so špeciálnymi zástrčkami umožňuje napríklad diskrétne používanie análnej elektródy po celý deň, zatiaľ čo elektrostimulačné zariadenie zostáva vo vrecku.

Viac informácií:

  • Príslušenstvo pre erotickú elektrostimuláciu
  • Vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších bezpečnostných predpisov Spojeného kráľovstva a EÚ.
  • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie
  • E-Stim Systems a MEO sa vyznačujú inováciami a kvalitou na trhu s elektrostimulačnými a BDSM výrobkami. Obe spoločnosti uprednostňujú spokojnosť zákazníkov a ponúkajú komunite BDSM širokú škálu vysokokvalitných výrobkov. Vďaka svojmu záväzku k bezpečnosti a vzdelávaniu zabezpečujú, aby používatelia mohli svoje preferencie prežívať bezpečne a dobre informovaní. Vďaka globálnemu dosahu ponúkajú obe spoločnosti svoje výrobky celosvetovému publiku, čím si upevňujú pozíciu lídrov na trhu v tomto odvetví.
  • MEO je značka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Nízkoprofilový kábel so 4 mm konektormi E-Stim Systems - dĺžkou 1,5 metra

Nízkoprofilový kábel so 4 mm konektormi E-Stim Systems - dĺžkou 1,5 metra

4 mm nízkoprofilový kábel od E-Stim Systems je ideálny na pripojenie elektrostimulačných zariadení od E-Stim Systems k väčším alebo prírubovým elektródam so 4 mm zásuvkami. Kábel je vybavený pravouhlými plochými konektormi na diskrétne a pohodlné používanie.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: