Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia - penis a semenníky

Newsletter

Medium Diamond™ Penis Plug z adresy E-Stim Systems

Stránka Medium Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems je mimoriadne dômyselne navrhnutý penisový kolík pre všetkých, ktorí chcú veľmi špeciálny druh elektrostimulácie močovej trubice. Tento stredne veľký penisový kolík bol vyvinutý odborníkmi a je dôkazom odhodlania E-Stim Systems záväzku k najvyššej kvalite a inovatívnemu dizajnu.

Viac informácií

3766/00

k dispozícii na

Viac informácií

Medium Diamond™ Penis Plug od spoločnosti E-Stim Systems: Najlepšia elektrostimulácia uretry

Medium Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems je mimoriadne dômyselne navrhnutý penisový kolík pre všetkých, ktorí chcú veľmi špeciálny druh uretrálnej elektrostimulácie. Tento stredne veľký penisový kolík bol vyvinutý odborníkmi a je dôkazom odhodlania E-Stim Systems na najvyššiu kvalitu a inovatívny dizajn.

Vynikajúci dizajn pre ešte väčšie potešenie:

  • Medium Diamond™ Penis Plug má dĺžku 55 mm a priemer drieku 6,65 mm - ideálny pre tých, ktorí chcú intenzívnejší pocit.
  • Diamantová hlava s priemerom 8,5 mm v najširšom bode je skutočnou ozdobou a zaručuje dobrú manipuláciu.
  • Penisový kolík je vyrobený z leteckého hliníka a kombinuje nízku hmotnosť s hladkým, lešteným povrchom.
  • Mimoriadne hladký povrch a zaoblená špička zabezpečujú ľahké zavádzanie, zatiaľ čo zúžený tvar penisového kolíka zaisťuje, že sa močová trubica jemne rozšíri a pevne obklopí penisový kolík, takže zostane bezpečne na svojom mieste.


Dômyselné dizajnové detaily:

  • Drážky na spodnej strane penisového kolíka zlepšujú uchopenie, najmä mokrými prstami, a umožňujú pohodlnejšie používanie.
  • Každý penisový kolík je na spodnej strane vybavený 4 mm prípojkou na zabezpečenie kompatibility s rôznymi elektrostimulačnými zariadeniami od spoločnosti E-Stim-Systems.


Jednoduché čistenie na hygienické používanie:

  • Jednoducho ho vyčistite teplou vodou a jemným mydlom alebo sprejom MEO InstaClean. Penisový kolík sa dá vyvariť na úplnú sterilizáciu, pretože je vyrobený z pevného hliníka.
  • Pred uskladnením sa uistite, že je zátka na penis úplne suchá.
  • Doživotná záruka výrobcu od E-Stim Systems zaručuje bezpečnosť a spoľahlivosť.


Príprava na bezpečné a pohodlné používanie:

  • Keďže stimulácia močovej trubice je mimoriadne citlivá praktika, dôležitú úlohu zohráva hygiena. Preto penisový kolík bezprostredne pred použitím očistite.
  • Pre ešte príjemnejší zážitok môžete penisový kolík používať so špeciálne vyvinutým lubrikantom VeryDeep od MEO.


Medium Diamond™ Penis Plug od E-Stim Systems: Cesta do sveta uretrálnej elektrostimulácie

Medium Diamond™ Penis Plug nie je len sexuálna hračka pre močovú trubicu, ale aj jedinečná objavná cesta do sofistikovaného sveta elektrostimulácie. Či už máte skúsenosti, alebo sa práve chystáte objavovať nové druhy stimulácie, tento kolík na penis vám ponúka jedinečný a vzrušujúci zážitok.

Viac informácií:

  • Medium Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems
  • Rozmery Priemer hriadeľa 6,65 mm, priemer hlavice 8,5 mm, priemer základne 24,5 mm, celková dĺžka 55 mm, dĺžka na zasunutie 44 mm, hmotnosť 18 g.
  • Pripojenie: 4 mm
  • Materiál: hliník
  • Keďže ide o unipolárnu elektródu, na elektrostimuláciu je potrebná druhá elektróda.
  • Uretrálna E-Stim, známa aj ako uretrálna elektrostimulácia, je špeciálna forma elektrostimulácie na stimuláciu močovej trubice. Táto jedinečná forma stimulácie využíva elektrické impulzy na vytvorenie senzorickej alebo sexuálnej stimulácie v tejto citlivej oblasti tela. Výnimočnosť uretrálnej E-Stim spočíva v jedinečnom spôsobe vedenia elektrických impulzov do močovej trubice, ktoré vytvárajú dych vyrážajúce pocity. Robí sa to pomocou špeciálnych elektród, ktoré sa zavádzajú do močovej trubice a dodávajú jemné elektrické impulzy. Elektrické impulzy môžu spôsobiť rôzne pocity, od mierneho brnenia až po intenzívnejšie pulzovanie alebo pichanie. Silu a intenzitu elektrických impulzov možno prispôsobiť prostredníctvom elektrostimulačného zariadenia tak, aby vyhovovali osobným preferenciám a zabezpečili príjemný zážitok. Elektrostimulácia uretry môže sexuálnej stimulácii dodať nový rozmer. Elektrostimulácia uretry môže viesť k vzrušujúcim pocitom a intenzívnejším orgazmom u mužov aj žien.
  • Vyrobené v súlade s najnovšími bezpečnostnými predpismi EÚ a Spojeného kráľovstva.
  • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú srdcové ochorenia alebo sú tehotné a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
  • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie
  • MEO je ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

Stiahnite si

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Medium Diamond™ Penis Plug z adresy E-Stim Systems

Medium Diamond™ Penis Plug z adresy E-Stim Systems

Stránka Medium Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems je mimoriadne dômyselne navrhnutý penisový kolík pre všetkých, ktorí chcú veľmi špeciálny druh elektrostimulácie močovej trubice. Tento stredne veľký penisový kolík bol vyvinutý odborníkmi a je dôkazom odhodlania E-Stim Systems záväzku k najvyššej kvalite a inovatívnemu dizajnu.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: