Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia - penis a semenníky

Newsletter

POWER EXCHANGE - Penis Plug pre elektrostimuláciu

Hľadáte sexuálnu dominanciu a podriadenie? S našou elektrickou zástrčkou na penis (s pripojením pre Estim) pre submisívne potešenie môžete prežívať svoje fantázie s partnerom alebo bez neho a poddať sa úplnej strate kontroly.

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Hľadáte sexuálnu dominanciu a podriadenie? S naším elektrickým penisovým konektorom (s pripojením pre Estim) pre submisívne potešenie môžete prežívať svoje fantázie s partnerom alebo bez neho a oddávať sa úplnej strate kontroly.

    Každý, kto má rád extrémne hry s katétrom, bude milovať penisový konektor POWER EXCHANGE. Silikónový stimulátor močovej trubice možno elektrizovať a je ideálnou BDSM sexuálnou hračkou pre znalcov a expertov. Záruka mimoriadne intenzívnych pocitov hlboko vo vašom vnútri.

    Na mimoriadne klzký povrch našich jednopólových penisových kolíkov sme použili elektricky vodivý silikón. Pružný skrz na skrz.

    S celkovou dĺžkou 35 cm a priemerom od 4,5 mm do takmer 10 mm je dostatočne dlhý na to, aby vytvoril úplnú stratu kontroly.

    Ste pripravení prekročiť svoje osobné limity? Čo všetko si môžete vziať? S týmto 35 cm dlhým elektrodilatátorom to môžete zistiť a užiť si neporovnateľne intenzívnu stimuláciu.

    Vďaka zaoblenej špičke, ich pružnosti a skvelému povrchu sa Estim-Sounds MEO mimoriadne ľahko zavádzajú.

    Naše sondes z revolučného platinového silikónu "SuperSoft" sú rozhodne najinovatívnejšími Estim-Sextoys na trhu. Vďaka ich vysokej flexibilite a mäkkému povrchu je ich používanie nielen zábavné, ale výrobný proces umožňuje aj tvary a povrchy, ktoré zrýchľujú tlkot srdca.

    Priemer:

    Small: 4,5 mm ø
    Medium: 5,5 mm ø
    Large: 7,5 mm ø
    X-large: 9,5 mm ø

    Ďalšie informácie:

    • Elektro katéter na pripojenie k zariadeniu na elektrostimuláciu, ako je náš SEXBOX.
    • Na extrémnu stimuláciu močovej trubice.
    • Rozmery: 35 cm dlhý, k dispozícii sú rôzne priemery.
    • Hygiena je dôležitá. Dôkladne si vydezinfikujte ruky a výrobok, ktorý sa má zaviesť. Odporúčame náš hygienický sprej "VERYCLEAN". Na zavádzanie by sa mal používať len náš špeciálne vyvinutý lubrikant VERYDEEP.
    • Na prevádzku tejto jednopólovej elektródy budete potrebovať druhý pól, napr. náš erekčný krúžok Estim alebo samolepiace vankúšiky Estim.
    • Adaptérový kábel nie je súčasťou dodávky (pozri odporúčané príslušenstvo).

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Addict

    Livré en 3 jours je fais un essai ce soir et je suis près à essayer les tailles L et XL XXX.

      Hodnotenie 

      OMG the best urethral sound stick

      Even though I had tried previous urethral sticks, I was little wary of taking something as long as this in my penis, but I needed have worried. Lubed up through its length my penis took it well and when powered up together with the cock ring, OMG the sensation is amazing and out of this world. You can really milk yourself to the most intense orgasms. Definitely one to use with plenty of time to enjoy !!

      • 3 z 3 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Shock your cock with electric pleasure!

      I must say I could not believe how big it was but once I was lubed up and got over the shock of having something inside my cock it felt amazing. When I turned on the machine the electro vibes I felt was out of this world,in no time I had the most amazing orgasm.I use my electro toys regularly and now the misses is involved in helping me with the art of electro sex.

      • 7 z 7 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      POWER EXCHANGE - Penis Plug pre elektrostimuláciu

      POWER EXCHANGE - Penis Plug pre elektrostimuláciu

      Hľadáte sexuálnu dominanciu a podriadenie? S našou elektrickou zástrčkou na penis (s pripojením pre Estim) pre submisívne potešenie môžete prežívať svoje fantázie s partnerom alebo bez neho a poddať sa úplnej strate kontroly.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: