Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia - príslušenstvo

Newsletter

Samolepiace elektródy - okrúhle, 35 mm

Tieto elektródy sa používajú na prenos elektrických impulzov z elektrostimulačného zariadenia do tela. Pripájajú sa priamo na kožu v závislosti od požadovanej oblasti stimulácie na penise, semenníkoch, konečníku alebo žaludi.

Viac informácií

1667/00

19,90 €


-5,00 €

14,90 €

1,49 €/kus

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Samolepiace elektródy MEO®: okrúhle, univerzálne a šetrné k pokožke

    Tieto elektródy sa používajú na prenos elektrických impulzov z elektrostimulačného zariadenia do tela. Lepia sa priamo na pokožku, v závislosti od požadovanej oblasti stimulácie na penis, semenníky, análny otvor alebo žaluď.

    Najdôležitejšie vlastnosti výrobku:

    • Samolepiace a šetrné k pokožke: Elektródy bezpečne a pohodlne priľnú na rôzne časti tela - či už na penis, semenníky, análny otvor alebo žaluď. Ich materiál šetrný k pokožke zaručuje príjemnú aplikáciu aj pri dlhodobom nosení.
    • Vysokokvalitný materiál: V súlade so zárukou kvality MEO® sú tieto elektródy vyrobené z vysokokvalitných materiálov, ktoré zaručujú ich odolnosť a spoľahlivosť.
    • Opakovane použiteľné: Okrúhle elektródy sú navrhnuté tak, aby sa dali použiť viackrát bez toho, aby stratili priľnavosť. To z nich robí nákladovo efektívnu a ekologickú možnosť elektrostimulácie.
    • Kompatibilné so zariadeniami na elektrostimuláciu: Tieto elektródy sú dokonale prispôsobené našim elektrostimulačným zariadeniam, takže sú nevyhnutným príslušenstvom pre milovníkov tohto konkrétneho typu stimulácie.


    Elektródy majú samolepiacu vrstvu, ktorá umožňuje ich bezpečné a pohodlné pripevnenie k pokožke bez potreby ďalšieho fixačného materiálu alebo gélu. Vďaka tomu sa ľahko používajú a zabezpečujú dobrý kontakt s pokožkou.

    Použitie pri elektrostimulácii:

    V oblasti BDSM a erotiky sa elektródy tohto typu používajú na rôzne typy elektrostimulácie, ktoré môžu mať rôzny rozsah od mierneho brnenia až po intenzívnejšie pocity.

    Či už máte s elektrostimuláciou skúsenosti, alebo v tomto vzrušujúcom svete ešte len začínate, samolepiace elektródy od MEO® sú dokonalým doplnkom, ktorý posunie vaše zážitky na vyššiu úroveň.

    Viac informácií:

    • Samolepiace elektródy
    • 10 kusov
    • Priemer 35 mm
    • Na pripojenie k našim elektrostimulačným zariadeniam
    • K dispozícii sú rôzne adaptéry (pozri príslušenstvo)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    auch für das weibliche Genital empfohlen

    Das weibliche Genital ist auch für Elektrostimulation empfänglich. Wichtig für das geile Erleben ist es, durch entsprechenden Anschluss der Elektroden die Impulse zwischen den beiden Labien wirken zu lassen. Alternativ ist auch die korrespondierende Anordnung von zwei Elektroden kurz oberhalb der Klitoris und auf dem Damm zwischen Vagina und Anus. Wenn die Dame durch Bondage gut fixiert ist, wird das durch die Impulse ausgelöste Zucken durch geilste Wollustlaute ergänzt.

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    I love it

    I get tied up usually on my back my wrists tied above my head, my legs pulled up and spread wide the pads put on me just like in the picture and turned on and he watches me orgasm over and over I love it last time I was exposed to 4 of his friends as They watched me cum 10 times we use these pads several times a week I highly recommend them

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Samolepiace elektródy - okrúhle, 35 mm

    Samolepiace elektródy - okrúhle, 35 mm

    Tieto elektródy sa používajú na prenos elektrických impulzov z elektrostimulačného zariadenia do tela. Pripájajú sa priamo na kožu v závislosti od požadovanej oblasti stimulácie na penise, semenníkoch, konečníku alebo žaludi.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: