Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Penis zátky

Newsletter

Penis Plug - Hard Pleasure

Ste pripravení rozšíriť svoje skúsenosti s prenikaním? Potom je BDSM penis plug Hard Pleasure odpoveďou na vaše erotické fantázie.

Viac informácií

9727/00

49,90 €


-65%

17,47 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Ste pripravení rozšíriť svoje skúsenosti s prenikaním? Potom je odpoveďou na vaše erotické fantázie penisový kolík Hard Pleasure. Ponúka vám viac než len intenzívnu sexuálnu stimuláciu, pošle vás ďaleko za hranice erotického potešenia.

     

    Ak to potrebujete HARD, budete nadšení z Hard Pleasure BDSM penis plug-u a vyvrcholení, ktoré vám prinesie.

     

    Tento BDSM kolík na penis rozhodne nie je pre začiatočníkov. Má dĺžku 15 cm, dĺžku na zasunutie 13,5 cm, priemer v najširšom mieste takmer 16 mm a hmotnosť 175 gramov. Krúžok na konci zaručuje, že ho môžete rýchlo vybrať.

     

    Penisový kolík Hard Pleasure je zvnútra dutý, takže telesné tekutiny môžu ľahko odtekať. Tento penisový kolík je vyrobený z lekárskej ocele a je konštruovaný tak, aby vydržal. Nehovoriac o pôsobivom dizajne hriadeľa, ktorý vám zaručí dokonalú stimuláciu močovej trubice. S týmto zlým chlapcom budú vaše orgazmy intenzívnejšie, než si dokážete predstaviť vo svojich najdivokejších snoch. Vyskúšajte ho a stavíme sa, že sa stane vašou obľúbenou hračkou.

     

    Odporúčame náš špeciálny lubrikant VERYDEEP na zavádzanie a náš sprej VERYCLEAN na hygienické čistenie uretrálnych erotických hračiek. Oba produkty sú k dispozícii tu v obchode BDSM.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Wow

    Too Early for me... Perhaps soon ☺️ it seems so exciting

      Hodnotenie 

      A wonderfull toy.

      Just the right diameter and length to be comfortable. I combined it with a ring that fits snugly behind my glans and the sensations were unbelievable. I can wear it all day, cum and piss thru it, and it gives great pleasure throughout the day as it reminds you it's there. Great service form time of order to receipt also.

        Hodnotenie 

        5 stars

        Product arrived quickly & is well made. The rounded ribs make it easy to insert & comfortable to wear, and the ability to allow fluids to flow-through makes it perfect. The ring on the end makes it easy to hook up to an estim power box, using an alligator clip, and it feels great when using itwith electrical current, or without. Yum.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Penis Plug - Hard Pleasure

          Penis Plug - Hard Pleasure

          Ste pripravení rozšíriť svoje skúsenosti s prenikaním? Potom je BDSM penis plug Hard Pleasure odpoveďou na vaše erotické fantázie.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          30 ostatné položky v rovnakej kategórii: