Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia - penis a semenníky

Newsletter

VoltLust - Penis krúžky na elektrostimuláciu

VoltLust je inovatívna súprava na elektrostimuláciu penisu, ktorá vytvára elektroerotické vlny extázy: nová dimenzia rozkoše, v ktorej sa pulzujúca energia stretáva s čistou žiadostivosťou - pre nezabudnuteľné a dych vyrážajúce orgazmy!

Viac informácií

3595/00

39,90 €


-10,00 €

29,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    VoltLust je inovatívna súprava na elektrostimuláciu penisu, ktorá vytvára elektroerotické vlny extázy: nová dimenzia rozkoše, v ktorej sa pulzujúca energia stretáva s čistou žiadostivosťou - pre nezabudnuteľné a dych vyrážajúce orgazmy!

    E-stimulácia alebo elektrická stimulácia penisu je prax, ktorá sa často používa, ale nielen v kontexte BDSM aktivít. Môže vyvolať veľmi zvláštne extatické pocity a tiež pomôcť zintenzívniť orgazmus.

    Naša súprava VoltLust je vynikajúca pomôcka, ktorá bola špeciálne vyvinutá na elektrostimuláciu mužských pohlavných orgánov. Dve bipolárne elektródy v tvare prstenca s elektricky vodivým povrchom a rôznymi priemermi sú určené na umiestnenie okolo penisu. Menšia elektróda s vnútorným priemerom 40 mm sa zvyčajne umiestňuje na základňu alebo stopku penisu, zatiaľ čo väčšiu elektródu (50 mm) možno umiestniť na penis a semenníky a funguje ako bežný krúžok na penis.

    Tieto elektródy sa pomocou dodaného kábla a adaptéra pripájajú k elektrostimulačnému zariadeniu alebo zariadeniu TENS. Je dôležité, aby boli káble správne pripojené, aby zástrčky alebo adaptéry pasovali na elektrostimulačné zariadenie a aby bolo zariadenie vhodné na použitie na ľudskom tele. Uistite sa, že priemer zástrčky konektora zodpovedá pripojeniu elektrostimulačného zariadenia (2,5 mm, s adaptérom od 2,5 mm do 3,5 mm). Prípadne je v našom obchode k dispozícii celý rad adaptérov, ktoré možno použiť na pripojenie týchto penisových elektród k elektrostimulačným zariadeniam iných výrobcov.

    Keďže každý z dvoch krúžkov funguje ako bipolárna elektróda, umožňujú kompletnú stimuláciu bez potreby ďalších elektród, t. j. každý krúžok možno používať aj samostatne. Len sa uistite, že každý krúžok je správne pripojený k elektrostimulačnému zariadeniu, aby sa zabezpečil bezpečný a účinný obvod. Vždy začnite s nízkou intenzitou, aby ste si pomaly zvykli na pocity, a postupne zvyšujte intenzitu, kým nenájdete optimálnu intenzitu stimulácie. Používanie bipolárnych elektród bude príjemným zážitkom len pri správnom zaobchádzaní.

    Na zabezpečenie optimálneho a bezpečného zážitku počas elektrostimulácie penisu je dôležité používať špeciálny elektródový gél. Odporúčame náš elektródový gél ESHOCK, ktorý zvyšuje elektrickú vodivosť a pomáha zintenzívniť pocity počas elektrostimulácie. Tento špeciálny gél zabezpečuje lepší kontakt medzi pokožkou a elektródami, a tým znižuje riziko nepríjemných pocitov.

    Hygiena je obzvlášť dôležitá pred každou aplikáciou a po nej. Preto odporúčame elektródy dôkladne vyčistiť pomocou nášho špeciálneho čistiaceho spreja VERYCLEAN. Tým sa zabezpečí nielen dlhá životnosť elektród, ale aj hygienické prostredie, ktoré minimalizuje riziko infekcie a podráždenia pokožky. Jednoduché používanie a dôsledné čistenie sú nevyhnutné pre bezpečnú a príjemnú elektrostimuláciu.

    Viac informácií:

    • VoltLust - krúžky na penis na elektrostimuláciu
    • 2 kruhové elektródy, vnútri elektricky vodivé, rôzne priemery (40 mm a 50 mm vnútorný priemer).
    • Na pripojenie k vhodným elektrostimulačným zariadeniam.
    • Súčasťou dodávky je kábel (kábel s konektorom jack, priemer 2,5 mm) a adaptér (2,5 mm na 3,5 mm). Elektrostimulačné zariadenie nie je súčasťou dodávky.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (E-Stim) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodná pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, majú kardiostimulátor alebo lekárske infúzne zariadenie, majú ochorenie srdca alebo sú tehotné, a nikdy by sa nemala používať nad prsiami alebo krkom. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.


    Penisové krúžky na elektrostimuláciu sú u mužov veľmi obľúbené v bežnom kontexte aj v kontexte BDSM z niekoľkých dôvodov:

    • Zlepšenie pocitov: Elektrostimulácia dokáže stimulovať nervové zakončenia v penise spôsobom, ktorý je pri bežných sexuálnych praktikách ťažko dosiahnuteľný. To môže viesť k intenzívnejším pocitom, ktoré sa často opisujú ako jedinečné.
    • Zlepšenie erekcie: Používanie penilných krúžkov na elektrostimuláciu môže zlepšiť prietok krvi do oblasti pohlavných orgánov, čo môže viesť k silnejšej a dlhšie trvajúcej erekcii. To je obzvlášť prospešné pre mužov, ktorí chcú zlepšiť svoju sexuálnu výkonnosť.
    • Zintenzívnenie orgazmu: Niektorí muži uvádzajú, že elektrostimulácia im pomáha zvýšiť intenzitu a trvanie ich orgazmov. Dodatočná stimulácia môže viesť k zvýšeniu pôžitku.
    • Experimentovanie: Používanie týchto erekčných krúžkov umožňuje mužom vyskúšať nové spôsoby masturbácie alebo sexu s partnerkou, čo môže prispieť k sexuálnemu uspokojeniu a rozšíreniu sexuálnych obzorov.
    • Hry o moc a kontrolu: BDSM je často o moci a kontrole. Možnosť ovládať intenzitu elektrostimulácie umožňuje dominantnému partnerovi kontrolovať pocity submisívneho partnera, čo prehlbuje zážitok dominancie a podriadenosti.
    • Erotické trestanie: Elektrostimulácia sa môže v kontexte BDSM používať ako forma erotického trestania, pričom intenzitu možno prispôsobiť limitom partnera.
    • Skúmanie bolesti a rozkoše: BDSM často zahŕňa súhru bolesti a rozkoše. Elektrostimulácia umožňuje kontrolovane preskúmať túto hranicu s pocitmi od mierneho mravčenia až po intenzívne pocity.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Empfehlenswert

    Ich habe das Set bei MEO bestellt, um es auszuprobieren, weil ich schon viel davon gehört habe. Der Versand ging schneller als erwartet und es kam in einem unauffälligen Paket mit DHL. Natürlich habe ich es sofort ausprobiert und es war ganz anders, als ich es mir vorgestellt hatte, nämlich viel geiler. Am Anfang war es nicht so toll, erst als ich etwas Shock-Gel dazugegeben habe, war das Gefühl der Hammer! Es hat bei mir eine ganze Weile gedauert, der Orgasmus war VIEL heftiger als sonst und das Gefühl war der Hammer.

      Hodnotenie 

      Geile Sache

      Geile Sache! Kann man einzeln verwenden oder getrennt, je nach Lust und Laune! Und das Gefühl ist echt hammermäßig!

        Napíšte vlastnú recenziu

        VoltLust - Penis krúžky na elektrostimuláciu

        VoltLust - Penis krúžky na elektrostimuláciu

        VoltLust je inovatívna súprava na elektrostimuláciu penisu, ktorá vytvára elektroerotické vlny extázy: nová dimenzia rozkoše, v ktorej sa pulzujúca energia stretáva s čistou žiadostivosťou - pre nezabudnuteľné a dych vyrážajúce orgazmy!

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        30 ostatné položky v rovnakej kategórii: