Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Elektrostimulácia - penis a semenníky

Newsletter

Large Diamond™ Penis Plug z adresy E-Stim Systems

Objavte vzrušujúce možnosti elektrostimulácie uretry pomocou Large Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems. Tento penisový kolík, najväčší v ponuke, bol špeciálne navrhnutý pre tých, ktorí chcú ísť nad rámec tradičnej stimulácie močovej trubice a zažiť jedinečný a elektrizujúci pocit.

Viac informácií

3767/00

k dispozícii na

Viac informácií

Large Diamond™ Penis Plug od E-Stim Systems: Vrchol uretrálnej elektrostimulácie!

Objavte vzrušujúce možnosti uretrálnej elektrostimulácie s Large Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems. Tento penisový kolík, najväčší v ponuke, bol špeciálne navrhnutý pre tých, ktorí chcú ísť nad rámec tradičnej uretrálnej stimulácie a zažiť jedinečný a elektrizujúci pocit.

Výnimočný dizajn pre viac pocitu:

  • Large Diamond™ Penis Plug meria na dĺžku pôsobivých 55 mm a má impozantný priemer drieku 7,65 mm - ideálny pre všetkých, ktorí hľadajú intenzívnejší pocit.
  • Penisový kolík, ktorý má v najširšom mieste priemer 9,5 mm, poskytuje jedinečné a uspokojivé roztiahnutie močovej trubice.
  • Kolík je vyrobený z hliníka, ktorý je nielen odolný, ale vďaka hladkému povrchu aj estetický.
  • Mimoriadne hladký povrch a zaoblená špička zabezpečujú, že zátka môže byť Large Diamond™ Penis Plug možné pohodlne zaviesť do močovej trubice, zatiaľ čo zúžený driek zátky jemne rozťahuje močovú trubicu a bezpečne drží zátku na mieste.


Dômyselný dizajn pre maximálne potešenie:

  • Penisový kolík má na základni drážky, ktoré zlepšujú bezpečné uchopenie aj mokrými rukami a zvyšujú pocit pri kontakte so špičkou penisu.
  • V základni je integrovaná štandardná 4 mm prípojka, ktorá je kompatibilná s elektrostimulačnými zariadeniami systémov E-Stim.


Čistenie na bezpečné a hygienické používanie:

  • Penisový kolík sa ľahko čistí - stačí ho umyť teplou vodou a jemným mydlom alebo vyčistiť sprejom INSTACLEAN. Robustná hliníková konštrukcia umožňuje vyvarenie a zaručuje úplnú sterilizáciu.
  • Pred uskladnením sa uistite, že je penisový kolík úplne suchý.
  • Na stránke Large Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems sa dodáva s doživotnou zárukou E-Stim Systems dodáva sa.


Príprava na bezpečný a príjemný zážitok:

  • Čistota a hygiena sú pri stimulácii močovej trubice obzvlášť dôležité. Odporúča sa čistiť Large Diamond™ Penis Plug bezprostredne pred použitím.
  • Na hladké a pohodlné zavedenie penisového kolíka do močovej trubice sa počas používania odporúča použiť lubrikačný gél VeryDeep, ktorý bol špeciálne vyvinutý na aktivity v močovej trubici.


Large Diamond™ Penis Plug od E-Stim Systems: Začiatok bezhraničnej vášne

Large Diamond™ Penis Plug je príkladom odhodlania E-Stim Systems k inovatívnemu dizajnu a kvalite. Či už máte skúsenosti s uretrálnou stimuláciou, alebo chcete posunúť elektrostimuláciu penisu na vyššiu úroveň, tento penisový kolík vám ponúka veľmi výnimočný zážitok.

Viac informácií:

  • Veľký kolík na penis Diamond™ od E-Stim Systems
  • Dimensions: Priemer hriadeľa 7,65 mm, priemer hlavice 9,5 mm, priemer základne 24,5 mm, celková dĺžka 55 mm, zasúvacia dĺžka 44 mm, hmotnosť 19 g.
  • Pripojenie: 4 mm
  • Materiál: hliník
  • Keďže ide o unipolárnu elektródu, na elektrostimuláciu je potrebná druhá elektróda.
  • Uretrálna E-Stim, známa aj ako uretrálna elektrostimulácia, je špecializovaná forma elektrostimulácie používaná na stimuláciu močovej trubice. Táto jedinečná forma stimulácie využíva elektrické impulzy na vytvorenie senzorickej alebo sexuálnej stimulácie v tejto citlivej oblasti tela. Výnimočnosť uretrálnej elektrostimulácie spočíva v jedinečnom spôsobe vedenia elektrických impulzov do močovej trubice, ktoré vytvárajú dych vyrážajúce pocity. Robí sa to pomocou špeciálnych elektród, ktoré sa zavádzajú do močovej trubice a dodávajú jemné elektrické impulzy. Elektrické impulzy môžu vyvolávať rôzne pocity, od mierneho mravčenia až po intenzívnejšie pulzovanie alebo pichanie. Silu a intenzitu elektrických impulzov možno prispôsobiť prostredníctvom elektrostimulačného zariadenia tak, aby vyhovovali osobným preferenciám a zabezpečili príjemný zážitok. Elektrostimulácia uretry môže sexuálnej stimulácii dodať nový rozmer. Elektrostimulácia uretry môže viesť k vzrušujúcim pocitom a intenzívnejším orgazmom u mužov aj žien.
  • Vyrobené v súlade s najnovšími bezpečnostnými predpismi EÚ a Spojeného kráľovstva.
  • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, je však dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-stimulátor nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú srdcové ochorenia alebo sú tehotné a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
  • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie
  • MEO je ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

Stiahnite si

Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

Zatiaľ žiadne pripomienky zákazníkov

Napíšte vlastnú recenziu

Large Diamond™ Penis Plug z adresy E-Stim Systems

Large Diamond™ Penis Plug z adresy E-Stim Systems

Objavte vzrušujúce možnosti elektrostimulácie uretry pomocou Large Diamond™ Penis Plug z E-Stim Systems. Tento penisový kolík, najväčší v ponuke, bol špeciálne navrhnutý pre tých, ktorí chcú ísť nad rámec tradičnej stimulácie močovej trubice a zažiť jedinečný a elektrizujúci pocit.

Napíšte vlastnú recenziu

Ostatní zákazníci tiež kúpili:

30 ostatné položky v rovnakej kategórii: