Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Zariadenia na elektrickú stimuláciu

Newsletter

Elektrostimulačné zariadenie ElectroPebble™ od E-Stim Systems

Elektrostimulačné zariadenie ElectroPebble™ od E-Stim Systems je ideálny na BDSM použitie, pretože má 2 kanály, ktoré možno použiť na stimuláciu viacerých častí tela, a 9 programov (napr. dojčenie, bolesť, rozmaznávanie), ktoré ponúkajú rôzne pocity. Zvukový režim dodáva zariadeniu E-Stim ďalší vzrušujúci rozmer v kontexte BDSM.

Viac informácií

3754/00

229,90 €


-30,00 €

199,90 €

plus náklady na dopravu

Dodacia lehota približne 7 dní

    Viac informácií

    Elektrostimulačné zariadenie ElectroPebble™ od spoločnosti E-Stim Systems: vaša brána k bezkonkurenčnému BDSM potešeniu.

    Elektrostimulačné zariadenie ElectroPebble™ od spoločnosti E-Stim Systems: vaša brána k bezkonkurenčnému BDSM potešeniu E-Stim Systems je pozoruhodné zariadenie na BDSM aktivity vďaka jedinečnej kombinácii výkonu, všestrannosti a jednoduchosti použitia. Vďaka dvojkanálovej funkcii umožňuje zariadenie ElectroPebble™ pripojenie dvoch elektród súčasne, čím vyvoláva vzrušujúce pocity vo viacerých častiach tela. Táto funkcia je obzvlášť užitočná v BDSM scenároch, kde je dôležitá kontrola nad intenzitou a rozložením stimulácie.

    Deväť nastaviteľných programov - "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" a "Torment" - ponúka širokú škálu pocitov od jemných až po intenzívne. To umožňuje používateľom prispôsobiť zariadenie svojim individuálnym preferenciám a limitom - čo je kľúčový aspekt v BDSM, kde sa do popredia dostáva hranie sa s rôznymi úrovňami pocitov.

    Inovatívny displej LifeLine™, ktorý vizuálne zobrazuje režimy a nastavenia, zlepšuje používateľský zážitok vďaka intuitívnemu a estetickému rozhraniu. Zvukový režim, v ktorom stimuláciu ovláda hudba alebo hlas, otvára nové možnosti kreatívnych BDSM sedení vytvorením zmyslového zážitku ovládaného zvukom.

    Uvoľnite dokonalé BDSM potešenie: Objavte elektrostimulačné zariadenie ElectroPebble™ - váš kľúč k elektrizujúcim dobrodružstvám!

    ElectroPebble™ od E-Stim Systems: zažite BDSM elektrostimuláciu ako nikdy predtým! ElectroPebble™, najnovšia inovácia od E-Stim Systems v oblasti elektrosexu, nie je len elektrostimulačné zariadenie, ale nástroj čistej rozkoše. Prístroj ElectroPebble™ je navrhnutý pre začiatočníkov aj skúsených používateľov a je kombináciou výkonu a jednoduchého používania.

    ElectroPebble™ by E-Stim Systems: Zažite elektrosex ako nikdy predtým!

    Objavte svet pocitov, kde sa kontrola stretáva s kreativitou a potešenie s inováciou. ElectroPebble™ nie je len zariadenie, ale dobrodružstvo do neprebádaných sfér sexuálnej dominancie, ktoré čakajú len na to, aby ste ich objavili.

    Najdôležitejšie vlastnosti elektrostimulačného zariadenia ElectroPebble™ od spoločnosti E-Stim Systems:

    • Všestrannosť vďaka dvom kanálom: vďaka dvojkanálovej funkcii prístroja ElectroPebble™ možno súčasne pripojiť 2 elektródy a vyvolať tak stimulačné pocity vo viacerých oblastiach tela (alebo otvoroch). Každý kanál má plynulé ovládanie, ktoré vám umožní presne nastaviť výkon na dosiahnutie dokonalej kombinácie potešenia a bolesti.
    • Deväť nastaviteľných programov: Vďaka deviatim nastaviteľným programom vrátane "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" a "Torment" sa môžete ponoriť do rôznych pocitov. (Tieto pojmy sa vzťahujú na rôzne nastavenia stimulácie: "Pulse" vytvára rytmické impulzy, "Flo" poskytuje hladkú, plynulú stimuláciu, "Split" rozdeľuje stimuláciu na rôzne vzory, "Bounce" strieda intenzitu, "Audio" používa zvuky na ovládanie, "Milk" odkazuje na dojenie penisu, "Squeeze" simuluje pocit tlaku, "Tease" na jemnú stimuláciu a "Torment" na intenzívnejšiu stimuláciu.). Každé nastavenie je navrhnuté tak, aby poskytovalo jedinečné a rozmanité zážitky, ktoré možno ľahko ovládať na prispôsobenie elektrostimulácie.
    • Inovatívny displej LifeLine™: ElectroPebble™ je vybavený displejom LifeLine™, radom jasných LED diód, ktoré pulzujú synchronizovane s režimom a nastavením, čím poskytujú vizuálnu indikáciu aktuálnej funkcie zariadenia - ide o skutočnú inováciu v oblasti elektrostimulačných zariadení.
    • Zvukový režim: Vstavaný mikrofón v zvukovom režime umožňuje ovládať elektrostimuláciu hudbou alebo hlasom - pre úplne jedinečný zážitok.
    • Ergonomický dizajn: Zariadenie ElectroPebble™ je tvarované tak, aby sa pohodlne držalo v ruke. Kombinuje ergonomický dizajn s výkonnými funkciami, takže je ideálnou voľbou pre každého, kto chce viac než len jednoduché zariadenie na e-stimuláciu.


    ElectroPebble™ je oveľa viac ako len elektrostimulačné zariadenie - je to skutočný poklad. Elektrostimulačné zariadenie ElectroPebble™ je najnovšie zariadenie od E-Stim Systemsnabitého funkciami a výkonom, a pritom jednoduchého na používanie.

    Zariadenie ElectroPebble™ sa dodáva v puzdre na prenášanie a na elektrostimulačné zariadenie sa vzťahuje exkluzívna doživotná záruka od E-Stim Systems.

    Keďže ide o dvojkanálové zariadenie, možno použiť dve elektródy súčasne, aby sa pocity rozložili do viacerých oblastí tela. Každý kanál má vlastné plynulé ovládanie, ktoré umožňuje nastaviť presnú intenzitu stimulácie, akú si želáte. ak ovládač príliš zvýšite, môžete ho rýchlym otočením vrátiť späť, bez toho aby ste museli opakovane stláčať tlačidlá.

    Každý z 9 režimov programu je nastaviteľný, čo ponúka ešte väčšiu škálu pocitov a možností, a vďaka jednoduchému ovládaniu výberu režimu nemôže byť prepínanie medzi režimami jednoduchšie.

    Ak chcete niečo iné ako prednastavené režimy, jednoducho prepnite ElectroPebble™ do zvukového režimu. Vďaka zabudovanému mikrofónu si môžete pomocou zariadenia ElectroPebble™ vytvoriť vlastný typ elektrostimulácie tak, že pustíte hudbu alebo necháte hlas svojho pána, aby nad ním prevzal úplnú kontrolu. Zvukový signál ovláda výstupný signál a vďaka úplne novej metóde dokáže elektrostimulačné zariadenie ElectroPebble™ vytvoriť skvelé pocity, ktoré môžete ovládať vy alebo váš dominantný partner.

    Zariadenie ElectroPebble™ sa dodáva v prispôsobenom puzdre na prenášanie spolu s dvoma 2 mm pripojovacími káblami, batériou, balením štyroch samolepiacich elektródových vankúšikov, príručkou na rýchly štart a samozrejme podrobným návodom na použitie - všetko, čo potrebujete, aby ste mohli ihneď začať.

    Zariadenie ElectroPebble™ bolo navrhnuté a vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších európskych a britských bezpečnostných predpisov a má zabudované bezpečnostné prvky, ako je napríklad obmedzenie prúdu. Má označenie CE a poskytuje sa naň doživotná záruka.

    Viac informácií:

    • Elektrostimulačné zariadenie ElectroPebble™ od E-Stim Systems
    • Pebble™ Rozmery: 116 mm x 77 mm x 38 mm, 178 g
    • Rozsah dodávky obsahuje všetko, čo potrebujete na začatie svojich BDSM elektrostimulačných dobrodružstiev.
    • Rozsah dodávky: Elektrostimulačné zariadenie ElectroPebble™, 2 x výstupný kábel 3,5 mm na 2 mm, 4 x samolepiace elektródové vankúšiky, 1 x batéria PP3 9V, stručný návod na použitie a podrobný návod na obsluhu, prispôsobená ochranná taška.
    • Kanály/výstupy: Dva kanály prostredníctvom štandardných 3,5 mm mono zásuviek
    • Displej: Veľmi jasné LED diódy indikujú stav, stav batérie, aktivitu kanálov a režimov.
    • Programové režimy: 9, "Pulse", "Flo", "Split", "Bounce", "Audio", "Milk", "Squeeze", "Tease" a "Torment".
    • Zvukový vstup: interný mikrofón
    • Ovládacie prvky: Dva nezávislé ovládače intenzity kanálov, ovládače nastavenia režimu a dve tlačidlá na výber režimu.
    • Výstupný priebeh: BiPhasic AC
    • Napájanie: štandardná 9 V alkalická batéria (PP3)
    • Bezpečnosť a kvalita E-Stim Systems je najvyššou prioritou.
    • Navrhnuté podľa najnovších britských a európskych bezpečnostných predpisov a vyrobené v Spojenom kráľovstve.
    • Zabudované bezpečnostné funkcie, ako napríklad obmedzenie prúdu.
    • Označenie CE a UKCA.
    • Dodáva sa s doživotnou zárukou výrobcu.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú srdcové ochorenia alebo sú tehotné a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie

    Stiahnite si

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Appareil fiable, bon rapport qualité prix

    Produit livré très rapidement, large choix de fonctions, facile à utiliser après avoir lu les explications sur le livret fourni. Batterie ayant une bonne autonomie. Satisfaite de cet achat.

      Hodnotenie 

      Von Zart bis Hart

      ist alles dabei!! Bester Kauf!!!!

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Very pleased with this and no regrets....

      Being new to electro stimulation, I found this to be a much better power box than others on the market. The one thing that really got me is the fact it has knobs for adjusting the strength and intensity. This is in my opinion very important as you can adjust better and much easier than other brands with buttons to push for up an down. I love Squeeze, Milk and torment the best. Having two channels allows me to use an insertable and the rubber loops at same time. Very pleased with this and no regrets....

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Very stimulating

      Been looking at these for a while. Very happy that I finally bought them!

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Elektrostimulačné zariadenie ElectroPebble™ od E-Stim Systems

      Elektrostimulačné zariadenie ElectroPebble™ od E-Stim Systems

      Elektrostimulačné zariadenie ElectroPebble™ od E-Stim Systems je ideálny na BDSM použitie, pretože má 2 kanály, ktoré možno použiť na stimuláciu viacerých častí tela, a 9 programov (napr. dojčenie, bolesť, rozmaznávanie), ktoré ponúkajú rôzne pocity. Zvukový režim dodáva zariadeniu E-Stim ďalší vzrušujúci rozmer v kontexte BDSM.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      17 ostatné položky v rovnakej kategórii: