Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Zariadenia na elektrickú stimuláciu

Newsletter

Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Kompletná sada

Elektrosex na najvyššej úrovni! Na stránke Violet Wand je vyrobený zo skla a používa sa v BDSM na podávanie vysokofrekvenčných striedavých prúdov s veľmi vysokým napätím a nízkym prúdom držaním zariadenia v blízkosti tela. Kompletná súprava Dr. Sado na sexuálnu elektrostimuláciu obsahuje všetko, čo potrebujete, aby ste mohli hneď začať a objavovať nádherný svet elektrosexu!

Viac informácií

3328/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Elektrosex na najvyššej úrovni! Stránka Violet Wand je vyrobená zo skla a používa sa v BDSM na podávanie vysokofrekvenčných striedavých prúdov s veľmi vysokým napätím a nízkym prúdom, pričom sa zariadenie drží blízko tela. Kompletná súprava Dr. Sado na sexuálnu elektrostimuláciu obsahuje všetko, čo potrebujete, aby ste mohli ihneď začať a objavovať nádherný svet elektrosexu!

    Táto magická palička na sexuálnu elektrostimuláciu, takzvaná Violet Wand, vysiela tisíce malých zábleskov zo žiariaceho skleneného nástavca na pokožku príjemcu. V závislosti od toho, ako silno je Violet Wand nastavený a aký nástavec sa používa, každý jednotlivý záblesk je cítiť ako jemné mravčenie alebo nepríjemné pichnutie. Vďaka tomu môžete zažiť stimuláciu od jemnej až po bolestivú, spojenú s pôsobivými a možno aj desivými vizuálnymi efektmi.

    Fialové hůlky sú v BDSM komunite známe už od 90. rokov 20. storočia ako sexuálna elektrostimulácia. Violet Wand generuje ľahké elektrické šoky, keď sa drží v blízkosti tela, a poskytuje dych vyrážajúce pocity, keď sa dostane do kontaktu s telom. Účinok však možno pocítiť len vtedy, ak je medzi elektródou a telom malá vzdialenosť. Stránka Violet Wand premieňa bežný elektrický prúd na neškodný prúd s nízkou intenzitou prúdu!

    Najdôležitejšie vlastnosti:

    • Široké možnosti použitia: Táto kompletná súprava obsahuje rôzne príslušenstvo, samozrejme vrátane Violet Wand a samotného kábla, 5 rôznych sklenených elektród, a floggeradaptérovú podložku Bodylight a dve vodivé stimulačné zariadenia, ktoré sú v BDSM komunite mimoriadne obľúbené: takzvané Wartenbergovo koleso a dvojité koliesko.
    • Zelektrizujte svoje BDSM sedenia: vďaka tejto rozmanitosti možností nájdete presne to, o čom ste vždy snívali, od mäkkých až po tvrdé!
    • Pulzujúce fialové svetlo: Hrajte sa v tme a vychutnávajte si pôsobivé a možno aj desivé záblesky fialového svetla, ktoré vytvára neón argón v sklenených elektródach!


    Elektrizujte všetky svoje zmysly a posuňte svoje ďalšie elektrosexuálne dobrodružstvo na úplne novú úroveň s týmto Violet Wand! Táto komplexná súprava od Dr. Sado obsahuje všetko, čo potrebujete na experimentovanie s týmto typom pokročilej sexuálnej elektrostimulácie - či už ste začiatočník, alebo skúsený profesionál v oblasti elektrosexu!

    Na rozdiel od mnohých iných produktov na elektrostimuláciu, ktoré vyžadujú zariadenie na stimuláciu prúdom s káblom, táto súprava od Dr. Sado vyžaduje len samotnú elektródovú tyč (tzv. Violet Wand), pretože ju možno používať s mnohými nástavcami! Vychutnajte si rozmanité erotické pocity, ktoré vám ponúkne každý jednotlivý nástavec. Ďalšou výhodou je, že všetky sklenené elektródy možno používať pod aj nad pásom (pokiaľ to nie je možné zo zdravotných dôvodov). Každý zo sklenených nástavcov vedie nízkoprúdovú frekvenciu vysokého napätia takým spôsobom, že bezpečne prevádza bežný prúd z domácnosti. Plyn argón zachytený v skle sa sfarbí do fialova, takže ho môžete vidieť v tme, a pri kontakte s pokožkou praská!

    Tento úžasný Violet Wand možno pripojiť k zdroju napájania a dodáva sa s 5 kompatibilnými elektródovými nástavcami: tzv, Mushroom Tube, Comb Tube, Ballpoint Tube, Rake Tube a Tongue Tube. Premeňte svoje prsty na elektrické vodiče pomocou podložky Bodylight Wand Adapter a elektrizujte svojho partnera pri každom dotyku! Alebo zosilnite svoje údery bičom pomocou nástavca Extreme Twilight Flogger! Elektricky vodivé remienky na bičovanie umožnia partnerovi vidieť každú iskru a cítiť každý úder intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. Vychutnajte si dva senzačné nástroje, Wartenbergovo koleso a dvojprstové koliesko, ktoré môžete používať samostatne na vzrušenie alebo ohromenie zmyslov, alebo sa sami staňte aktívnym vodičom elektriny pri použití podložky Bodylight Wand Adapter.

    Kompletná súprava Violet Wand od Dr. Sado obsahuje nasledujúce komponenty:

    • Fialová palička: Konštrukcia Dr. Sado je nielen ľahká a kompaktná, ale má aj variabilný regulátor výkonu, ktorý umožňuje nastaviť intenzitu od veľmi nízkej až po veľmi intenzívnu. Vďaka tomu je náš Violet Wand dobrou voľbou pre každého, kto si chce užiť širokú škálu možností BDSM.
    • Adaptér Bodylight Wand: Tento adaptér prakticky premení vaše telo na generátor! Jednoducho zapojte adaptér do Violet Wand a umiestnite podložku na svoje telo tak, že si ju zastrčíte za opasok, do podprsenky alebo do spodnej bielizne. Zakaždým, keď sa vaša pokožka dotkne partnerovej, vytvoríte erotický oblúk elektrostimulácie, ktorý môžete cítiť obaja!
    • Extrémny Twilight Flogger: Zakaždým, keď flogger príde do kontaktu s pokožkou, vyšle vášmu partnerovi elektrické šoky. Krehké sklenené doplnky sa ľahko rozbijú a ťažko sa prepravujú, ale tento flogger sa dá ľahko zbaliť do cestovnej tašky bez toho, aby sa cestou poškodil! Použitý materiál dokonale vedie elektrinu, takže každý jednotlivý remienok biča je nabitý elektrinou. Váš partner počas výprasku pocíti množstvo elektrických šokov.
    • Wartenbergovo koleso: Pôvodne sa používalo na testovanie reakcie nervov. Tento novo interpretovaný nástroj zvyšuje citlivosť počas BDSM a prebúdza všetky erotické zmysly! Dvadsať drobných ihličiek, ktoré sa kotúľajú po pokožke, ho prinúti kričať od rozkoše a zvíjať sa v extáze. Aj keď táto pomôcka vyzerá nepríjemne, nespôsobí žiadne poranenia, pokiaľ na Wartenbergovo koliesko zámerne nevyvíjate veľký tlak. Nasaďte si podložku Bodylight Wand Adapter a dodajte svojmu sedeniu ďalší rozmer sadomasochistického vzrušenia!
    • Dvojprstové koliesko: Tento prenosný krúžok sa skladá z dvoch koliesok Wartenberg. Prechádzajte týmto stimulačným zariadením po pokožke svojho partnera a dráždite jeho zmysly malými štipcami rozkoše!
    • Mushroom Trubička: Jemne prechádzajte hríbikovou elektródou po partnerovej pokožke pre mimoriadne intenzívnu stimuláciu. Široký, okrúhly koniec poskytuje jemný, šteklivý pocit.
    • Hrebienková trubica: Pôvodne sa používala na stimuláciu pokožky hlavy, toto príslušenstvo pripomínajúce hrebeň sa dá použiť na tele na rovnomerné rozloženie prúdu na pohladenie a stimuláciu partnera.
    • Jazýčková trubica: Elektródová guľôčka so zúženým koncom vyzerá ako jazyk alebo hadia hlava a je skvelá na to, aby ste sa dostali do štrbín alebo oblastí so zakrivením alebo uhlom.
    • Guľôčková trubica: Táto zahnutá elektródová trubica s guľôčkovým hrotom na konci smeruje stimuláciu na malé, špecifické miesto pre koncentrovanú iskru, ktorá bude pôsobiť ako horúce, ostré bodnutie.
    • Hrabľová trubica: Táto elektróda rovnomerne rozdeľuje prúd na väčšiu plochu a možno ju použiť na rozmaznávanie a trestanie.


    Ďalšie podrobnosti:

    • Violet Wand "Twilight" od Dr. Sado, 10-dielna súprava
    • Fialová tyčová elektróda
    • Farba: čierna, kovová
    • Napätie: napájací kábel US 110 V, výstupný výkon 10 W, min/max 110 V/220 V, 50-60 Hz, výstupný prúd min/max 2,5 W,0,4 A/5 W,0,5 A
    • Starostlivosť a čistenie: Dodržujte všetky pokyny a bezpečnostné opatrenia. Na čistenie používajte izopropylalkohol (75 % alebo viac). Pred použitím nechajte alkohol úplne vyschnúť a odpariť sa. Pri vkladaní a vyberaní sklenených elektród buďte opatrní; ak tyč s vloženými elektródami spadne, sklo sa môže rozbiť a uviaznuť v tyči.
    • BEZPEČNOSŤ: Používanie fialových tyčiniek u nositeľov kardiostimulátorov, inzulínových púmp alebo iných elektricky ovládaných implantátov môže byť veľmi nebezpečné. Ľudia s akýmikoľvek srdcovými poruchami alebo poškodením nervov by v žiadnom prípade nemali používať stránku Violet Wand. V kontexte konceptu BDSM "Bezpečné, rozumné, konsenzuálne" sa v literatúre všeobecne odmieta používanie nad krkom. Pri použití vo vnútri tela existuje značné riziko, že sa použitá sklenená sonda rozbije.
    • Materiály: ABS plast, sklo, silikón, kov, guma, hliník bez obsahu niklu, nehrdzavejúca oceľ.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Che esperienza elettrizzante!

    Che bella esperienza elettrizzante! Prima volta nel genere e sono molto soddisfatta di tutta l'esperienza. È stata una sensazione incredibile sulla mia pelle.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Quality seems very good

    The Quality seems very good. The different attachments give great varying sensations on the skin. The purple glow and sparks are a fun addition. The voltage is not excessive, definitely recommend for anyone interested in exploring e-stim.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Great product.

    The sensation and pleasure on skin feels great.
    Would recommend it to and couple that are into electro play. We love the product. Great voltage and regulates to desired effect.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Kompletná sada

    Violet Wand - Dr. Sado BDSM - Kompletná sada

    Elektrosex na najvyššej úrovni! Na stránke Violet Wand je vyrobený zo skla a používa sa v BDSM na podávanie vysokofrekvenčných striedavých prúdov s veľmi vysokým napätím a nízkym prúdom držaním zariadenia v blízkosti tela. Kompletná súprava Dr. Sado na sexuálnu elektrostimuláciu obsahuje všetko, čo potrebujete, aby ste mohli hneď začať a objavovať nádherný svet elektrosexu!

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    17 ostatné položky v rovnakej kategórii: