Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Zariadenia na elektrickú stimuláciu

Newsletter

ABox™ MK 2 - Elektrostimulačné zariadenie "Audio" od E-Stim Systems

Spoločnosť MEO hrdo predstavuje ABox Mk2, modernizáciu pôvodného ABoxu z roku E-Stim Systems. ABox™ Mk2 je kompaktnejší, ľahší a výkonnejší a je vybavený vysoko citlivým mikrofónom. ABox™ Mk2 je jedinečné elektrostimulačné zariadenie napájané zvukom, ktoré dodá vašim doterajším elektrosexuálnym zážitkom novú, vzrušujúcu príchuť.

Viac informácií

3760/00

199,90 €


-10,00 €

189,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zažite bezkonkurenčný typ stimulácie s ABox Mk2 od E-Stim Systems - kde hlas alebo hudba spúšťajú a ovládajú elektrostimuláciu!

    MEO hrdo predstavuje ABox Mk2, vylepšenie pôvodného ABoxu od E-Stim Systems. ABox™ Mk2 je kompaktnejší, ľahší a výkonnejší a je vybavený vysoko citlivým mikrofónom. ABox™ Mk2 je jedinečné elektrostimulačné zariadenie napájané zvukom, ktoré dodá vašim doterajším elektrosexuálnym zážitkom novú, vzrušujúcu príchuť.

    Elektrosex sa stáva čoraz viac mainstreamovým, ale stále existujú ľudia, ktorí hľadajú niečo jedinečné a nové. Nový ABox Mk2 od E-Stim Systems ponúka viac, než ste si kedy dokázali predstaviť.

    Najdôležitejšie vlastnosti elektrostimulačného prístroja ABox™ MK2 od spoločnosti E-Stim Systems:

    • Optimalizovaný dizajn: ABox™ MK2 je kompaktný a ľahký, vďaka čomu je ešte praktickejší a užívateľsky prívetivejší. Vylepšený výkon a citlivosť prinášajú novú úroveň intenzity a citlivosti erotickej elektrostimulácie.
    • Zvukom riadená stimulácia: ABox™ Mk2 sa dá akusticky ovládať a premieňa zvukový vstup zabudovaného mikrofónu alebo externého zdroja (napr. MP3 prehrávača) na dynamický elektrostimulačný signál. Táto jedinečná funkcia umožňuje ovládať intenzitu a rytmus stimulácie priamo prostredníctvom nuáns vlastného hlasu, hlasu pána alebo dominy alebo prostredníctvom hudby.
    • Vizuálny indikátor vstupnej úrovne: Výnimočnou funkciou je LED indikátor vstupnej úrovne, ktorý poskytuje okamžitú spätnú väzbu o zvukovom vstupe. Táto vizuálna pomôcka zlepšuje kontrolu nad stimuláciou, pretože reaguje na úroveň zvuku v reálnom čase.
    • Ideálne, ak ste sami: Vďaka funkcii stereo vstupu si môžu sólo používatelia vybrať svoje obľúbené elektrostimulačné zvukové stopy a vytvoriť si tak individuálny zmyslový zážitok. Spoločnosť MEO na svojej webovej stránke ponúka aj výber zvukových stôp špeciálne navrhnutých na použitie so zariadením ABox™ Mk2.
    • Kompletná súprava: Zariadenie ABox™ Mk2 sa dodáva v prispôsobenom puzdre, ktoré obsahuje samolepiace gélové vankúšiky, batériu, prepojovací zvukový kábel a stručnú príručku. Podrobná používateľská príručka je k dispozícii aj online.


    Uvoľnite silu zariadenia ABox™ Mk2: Váš vlastný alebo cudzí hlas určuje intenzitu elektrostimulácie.

    ABox™ Mk2 je viac ako len elektrostimulačné zariadenie, je to jedinečné zariadenie, ktoré kombinuje zvuk s erotickou stimuláciou. Či už sám alebo s partnerom, ABox Mk2 dodáva vašim sedeniam nový rozmer kreativity a kontroly, vďaka čomu je každý zážitok jedinečný.

    ABox Mk2 je jedinečné elektrostimulačné zariadenie navrhnuté špeciálne na erotickú elektrostimuláciu vyvolanú zvukom. ABox MK2 od E-Stim Systems je nielen spúšťaný zvukom, ale aj ovládaný zvukom. Vstupný signál, či už zo zabudovaného mikrofónu, alebo z pripojeného zdroja zvuku, ako je napríklad MP3 prehrávač, sa premení na silný, ale ovládateľný elektrostimulačný signál. To znamená, že erotickú elektrostimuláciu možno ovládať výlučne hlasitosťou a zvukom hlasu alebo zdroja zvuku.

    Bezpečnosť a kvalita:

    V súlade so záväzkom E-Stim Systems k bezpečnosti a kvalite bol ABox™ Mk2 navrhnutý a vyrobený vo Veľkej Británii. Elektrostimulačné zariadenie spĺňa najnovšie bezpečnostné normy EÚ a Spojeného kráľovstva, nesie označenie CE a dodáva sa s doživotnou zárukou.

    Ďalšie informácie:

    • ABox™ MK2 od E-Stim Systems
    • Dodáva sa v špeciálnom prenosnom puzdre so samolepiacimi gélovými vankúšikmi, batériou, káblom na prepojenie zvuku a stručným návodom na použitie. Podrobný návod na obsluhu je k dispozícii online.
    • Kanály/výstupy: Jednokanálový, prostredníctvom štandardnej 3,5 mm mono jack zásuvky.
    • Vstup: Jeden 3,5 mm stereo jack konektor.
    • Vstupná impedancia: 33 K Ohm
    • Vstupná citlivosť: 500 mV, 200 až 6000 Hz
    • Displej: 5 jasných LED indikuje vstupnú úroveň a výkon.
    • Prevádzkové režimy: 2 - interná prevádzka (mikrofón), externá prevádzka (linkový vstup)
    • Ovládacie prvky: Posuvný prepínač na zapnutie a vypnutie a na výber vstupu. Otočné gombíky pre
    • Citlivosť mikrofónu a výstupnú úroveň.
    • Výstupný priebeh: Prúdovo obmedzený, pulzný striedavý prúd.
    • Napájanie: Štandardná 9 V alkalická batéria (PP3) je súčasťou dodávky.
    • Výdrž batérie: Závisí od spôsobu používania, ale odhaduje sa na približne 8 hodín.
    • Dodávané príslušenstvo: 1 x výstupný kábel TENS 3,5 mm na 2 mm, 1 x audio kábel stereo prepojenia 3,5 mm na 3,5 mm, 4 samolepiace gélové vankúšiky, 1 x 9-voltová batéria PP3, 1 x prispôsobené puzdro na prenášanie, 1 x stručný návod na použitie.
    • Rozmery: 112 mm x 65 mm x 41 mm, 160 g
    • Vyrobené v Spojenom kráľovstve podľa najnovších bezpečnostných predpisov EÚ a Spojeného kráľovstva.
    • Integrované bezpečnostné funkcie, ako napríklad obmedzenie prúdu.
    • Označenie CE a UKCA.
    • Bezpečnostné upozornenie: Erotická elektrostimulácia (e-stimulácia) je bežnou praxou, ale je dôležité uvedomiť si súvisiace bezpečnostné otázky. E-Stim nie je vhodný pre osoby, ktoré trpia epilepsiou, nosia kardiostimulátor alebo používajú lekárske infúzne zariadenie, majú problémy so srdcom alebo sú tehotné a nikdy by sa nemal používať nad hrudníkom alebo krkom. Všetky zariadenia od E-Stim Systems boli navrhnuté a vyrobené podľa najvyšších štandardov. Kupujúci preberá zodpovednosť za správne používanie výrobkov.
    • E-Stim Systems a MEO: lídri v oblasti BDSM a elektrostimulácie
    • MEO je ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Excellent produit!!

    Le produit est top! Facile à utiliser.
    Le livret fournit est très clair!!

      Hodnotenie 

      Excellent appareil d'électrostimulation

      L'appareil fonctionne très bien, est bien conçu et d'emploi facile. On peut régler l'intensité, la fréquence, la longueur de l'impulsion et le temps d'utilisation. Le dernier réglage reste en mémoire. L'appareil semble durable. Les effets peuvent être extrêmement efficaces à condition de positionner les sondes aux bons endroits.

        Hodnotenie 

        Very powerful well made works

        Very powerful well made works great

          Napíšte vlastnú recenziu

          ABox™ MK 2 - Elektrostimulačné zariadenie "Audio" od E-Stim Systems

          ABox™ MK 2 - Elektrostimulačné zariadenie "Audio" od E-Stim Systems

          Spoločnosť MEO hrdo predstavuje ABox Mk2, modernizáciu pôvodného ABoxu z roku E-Stim Systems. ABox™ Mk2 je kompaktnejší, ľahší a výkonnejší a je vybavený vysoko citlivým mikrofónom. ABox™ Mk2 je jedinečné elektrostimulačné zariadenie napájané zvukom, ktoré dodá vašim doterajším elektrosexuálnym zážitkom novú, vzrušujúcu príchuť.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          17 ostatné položky v rovnakej kategórii: