Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

DOXY Massager

Newsletter

DOXY 3 Nástavec na masáž prostaty

Vylepšite svoje DOXY Vibrátor s naším mimoriadnym nástavcom na masáž prostaty. Tento nástavec bol vyvinutý na použitie spolu s DOXY Wand Massager na mimoriadne intenzívnu stimuláciu prostaty. Na stránke DOXY Wand-Massager prenáša silné vibrácie a pulzácie priamo do masážneho nástavca na prostatu a stimuluje tak prostatu...

Viac informácií

3614/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Vylepšite svoje DOXY Vibrátor s naším mimoriadnym nástavcom na masáž prostaty. Tento nástavec bol vyvinutý na použitie spolu s DOXY Wand Massager na mimoriadne intenzívnu stimuláciu prostaty. Na stránke DOXY Wand-Massager prenáša silné vibrácie a pulzácie priamo do masážneho nástavca na prostatu, čím stimuluje prostatu spôsobom, ktorý prekonáva všetko, čo sme doteraz videli.

    Masážny nástavec na prostatu je anatomicky tvarovaný a má rovnakú elegantnú čiernu farbu, rovnaký bezproblémový dizajn a rovnako vysokú kvalitu ako ostatné DOXY 3 nástavce. Neporézny, nezapáchajúci a hypoalergénny silikónový materiál poskytuje pohodlie a citlivosť potrebnú na intenzívnu stimuláciu prostaty.

    Na stránke DOXY 3 nástavec na masáž prostaty bol špeciálne navrhnutý tak, aby dosiahol a stimuloval prostatu s presnosťou a intenzitou, ktorú DOXY 3 Wand Massager sú známe. Vďaka možnostiam nastavenia a úplnej kontrole, ktoré Wand Massager z DOXY 3 série, si môžete vychutnať stimuláciu prostaty v úplnom uvoľnení a zažiť výbušné orgazmy prostaty.

    Rovnako ako všetky naše exkluzívne nástavce, aj nástavec na masáž prostaty sa bezpečne uzamkne na svojom mieste, takže sa môžete naplno oddávať svojmu potešeniu bez obáv, že by nástavec skĺzol z miesta alebo prerušil stimuláciu prostaty v zápale okamihu.

    Najdôležitejšie vlastnosti masážneho nadstavca na prostatu DOXY 3:

    • Exkluzívne vyvinuté: S masážnym prístrojom na prostatu špeciálne vyvinutým pre DOXY 3 sériu môžete zažiť mimoriadne intenzívne chvíle.
    • Bezkonkurenčná kvalita: Vyrobený z vysokokvalitného, granitovo čierneho, neporézneho, bez zápachu a hypoalergénneho silikónu.
    • Najvyššie bezpečnostné štandardy: Nástavec sa bezpečne uzamkne na mieste a nemôže skĺznuť ani sa prekrútiť.
    • Maximálna spokojnosť: Navrhnutý tak, aby dosiahol a stimuloval prostatu a poskytol nevídané pocity.


    S naším nástavcom na masáž prostaty si môžete priniesť DOXY 3 / 3R Wand Massager na novú úroveň. Objavte neuveriteľné možnosti stimulácie prostaty a zažite dychberúce pocity.

    Ďalšie podrobnosti:

    • DOXY nástavec na masáž prostaty 3
    • Masážne nástavce zo série "Die Cast 3" od DOXY majú vymeniteľnú hlavicu.
    • Exkluzívne pre DOXY sú k dispozícii štyri jedinečné nástavce.
    • Každý nástavec je vyrobený zo žulovo čierneho, hypoalergénneho silikónu. Nástavce sú neporézne, bez zápachu a poskytujú jemnú hladkosť. Nástavce sa uzamknú na mieste, aby sa zabránilo ich skrúteniu alebo skĺznutiu.
    • Stránka Wand Massager sa predáva samostatne a nie je súčasťou balenia.
    • Kombinujte nástavec Doxy s naším lubrikačným gélom na báze vody Aquameo na bezpečnú a pohodlnú stimuláciu prostaty. Držte DOXY Nástavec a tiež Wand Massager v dokonalom stave pomocou nášho ľahko použiteľného spreja VERYCLEAN.
    • Bezkonkurenčný DOXY Wand-Massager a široký sortiment výrobkov MEO vás zavedú do sveta, kde sa najvyššia kvalita stretáva s vášnivou túžbou realizovať vaše fantázie. Vyberte si to najlepšie, pretože by ste sa nemali uspokojiť s ničím menším. DOXY & MEO - dokonalá kombinácia kvality a emócií!
    • DOXY a MEO sú bezpochyby dve najznámejšie značky v erotickom sektore. Obe spoločnosti si vydobyli jedinečné postavenie vďaka výrobkom, ktoré sa vyznačujú výnimočnou kvalitou. DOXY je všeobecne uznávaná pre svoje silné Wand Massagerktoré zaručujú bezkonkurenčné pocity, zatiaľ čo MEO sa vyznačuje širokou škálou výrobkov, ktoré pokrývajú rôzne preferencie. Čo však majú obe značky spoločné, je ich záväzok používať vysokokvalitné materiály, aby zabezpečili nielen dlhú životnosť svojich výrobkov, ale aj bezpečnosť svojich zákazníkov.
    • MEO je registrovaná ochranná známka v Nemecku a Európe. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom ich príslušných vlastníkov.
    • Ak sa náhodou ocitnete v Turíne, môžeme vám len odporučiť, aby ste si dohodli stretnutie s Lorenzom. Poskytne vám masáž prostaty so špeciálnym druhom "šťastného konca". Lorenzo pozná naše výrobky ako nikto iný a má jedinečnú schopnosť poskytnúť vám nezabudnuteľný zážitok z orgazmu prostaty. Využite príležitosť a nechajte sa zasvätiť do tajov stimulácie prostaty jedným z najlepších. Kliknutím sem navštívte jeho webovú stránku.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Super Ergänzung für den Doxy

    Ich liebe den Doxy Wand ohnehinschon. Mit dem Aufsatz lässt sich der Spaß noch vergrößern.
    Eine klare Empfehlung

      Hodnotenie 

      Contact Agréable

      J’ai aimé l’application associé au jouet. En revanche je m’attendais à d’avantages de plaisir avec la prostate

        Hodnotenie 

        Surprenant !!

        Voici un jouet spécifiquement conçu pour les messieurs.
        Une fois l'objet en place, il n'y a plus qu'à expérimenter les différents types et intensités de vibrations, ainsi que les différents types et intensités d'oscillations (et les combinaisons des deux multiplient les possibilités).

          Hodnotenie 

          Gehört in jede Spielzeugsammlung

          Ich möchte dieses schöne Teil nicht mehr missen. Das beste Spielzeug was ich je besessen habe. Sehr zu empfehlen. Würde den Doxy immer wieder kaufen. Mein Partner liebt es auch sehr.

            Napíšte vlastnú recenziu

            DOXY 3 Nástavec na masáž prostaty

            DOXY 3 Nástavec na masáž prostaty

            Vylepšite svoje DOXY Vibrátor s naším mimoriadnym nástavcom na masáž prostaty. Tento nástavec bol vyvinutý na použitie spolu s DOXY Wand Massager na mimoriadne intenzívnu stimuláciu prostaty. Na stránke DOXY Wand-Massager prenáša silné vibrácie a pulzácie priamo do masážneho nástavca na prostatu a stimuluje tak prostatu...

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            20 ostatné položky v rovnakej kategórii: