Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

DOXY Massager

Newsletter

DOXY Original Wand Massager - Biela

Stránka DOXY Original Wand Massager je britská verzia "čarovnej paličky". Na stránke DOXY Original Wand Massager je veľká, neuveriteľne silná a má mimoriadne veľkú masážnu hlavicu. Tento vibrátor nielenže masíruje svalové napätie, ale poskytuje aj extrémne orgazmy.

Viac informácií

3608/00

119,90 €


-5%

113,91 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka DOXY Original Wand Massager je britská verzia "čarovnej paličky". Na stránke DOXY Original Wand Massager je veľká, neuveriteľne silná a má mimoriadne veľkú masážnu hlavicu. Tento vibrátor nielenže masíruje svalové napätie, ale poskytuje aj extrémne orgazmy. Nech už chcete tento výkonný vibrátor používať akokoľvek, na DOXY Original Wand Massager rozvinie svoj intenzívny, prenikavý účinok presne tam, kde ho najviac potrebujete.

    The DOXY Massager Original - pozvánka na hlboké pocity

    The DOXY Original Wand Massager je jedným z našich najdostupnejších Wand Massager. Jeho kryt je vyrobený z vysokokvalitného ABS, vďaka čomu ho môžeme ponúknuť za vynikajúcu cenu. Priaznivá cena však neznamená, že má menej čo ponúknuť ako naše ostatné DOXY Nástenné masážne prístroje! Pod sivou silikónovou hlavicou príjemnou na telo sa nachádza naša charakteristická liata kovová hlavica, v ktorej je umiestnený rovnaký motor a ktorá poskytuje mimoriadne silné vibrácie, vďaka ktorým je Wand Massager z našej prémiovej série tlakových odliatkov.

    Presné ovládanie stlačením tlačidla!

    DOXY Original Wand Massager má o 30 % väčší výkon ako model Hitachi Magic Wand. Na ovládanie tejto dych vyrážajúcej intenzity sa DOXY Original Wand Massager má ovládacie prvky, ktoré naši zákazníci milujú, a umožňuje vám pomaly zvyšovať rýchlosť od jemných vibrácií pri 3 000 otáčkach za minútu až po hromové crescendo pri 9 000 otáčkach za minútu. Stlačením a podržaním tlačidla napájania na tri sekundy aktivujete režim stupňujúcej sa pulzácie a necháte originálny nástenný masážny prístroj prevziať kontrolu DOXY Originálny masážny prístroj Wand pod kontrolou. Uvedomte si, do čoho sa púšťate ... Na stránke DOXY Wand Massager nie je len tak hocijaký vibrátor, ale chvejúce sa a pulzujúce mega monštrum s ohybnou hlavicou. Je taká silná, že s ľahkosťou uvoľní roky stvrdnuté svaly. Priložte teda hlavicu masážneho prístroja na intímnu, erotogénnu zónu a vychutnajte si nárazové vlny, ktoré si razia cestu vaším telom. Ste pripravení na túto dychberúcu výzvu?

    Zažite kúzlo masážnej hlavice DOXY Wand!

    Hmotnosť a mechanika hlavice Doxy sú odliate z hliníka a namiesto monotónneho bzučania poskytujú upokojujúce chvenie a pulzovanie. Prenikavé vibrácie, ktoré sa dostávajú hlboko do tela, spôsobujú, že DOXY Wand Massager obzvlášť účinné pri použití ako masážny prístroj na celé telo alebo na intímnejšie chvíle.

    DOXY Wand Massager zaujme skvelým dizajnom!

    Ergonomicky tvarované telo prístroja DOXY Original pohodlne padne do ruky a je vyrobené z robustného materiálu, ktorý je známy svojou odolnosťou voči nárazom. Prírodné ani umelé oleje mu nemôžu uškodiť. Precízne vyrobená, 6 cm dlhá kovová hlava je pokrytá zamatovo jemným lekárskym silikónom pre bezchybný povrch.

    Vaša bezpečnosť je na prvom mieste!

    Zásuvný napájací zdroj zaručuje, že sa k prístroju dostane len jednosmerný prúd s nízkym napätím Wand Massager a umožňuje tak bezpečné a bezproblémové používanie kdekoľvek na svete. Vďaka veľkorysému 3-metrovému káblu sa nemusíte obávať, že budete v blízkosti elektrickej zásuvky, keď budete chcieť používať Wand Massager používať.

    DOXY Wand Massager - skutočný univerzál!

    DOXY Wand Massager je oveľa viac ako len ďalší masážny prístroj, je to brána do vesmíru rozkoše, ktorý len čaká na objavenie. Nezáleží na tom, akého ste pohlavia, či sa chystáte na vášnivú cestu sami alebo s partnerom, the DOXY vám ponúka množstvo dychberúcich možností.

    Pre ženy:

    • Sólo: Silné vibrácie DOXY možno použiť na vonkajšiu stimuláciu. Mnohé ženy ho považujú za mimoriadne účinný na stimuláciu klitorisu, čo vedie k intenzívnym orgazmom. Široká hlavica DOXY Wand Massager pokrýva veľkú plochu a poskytuje hlboký vibračný pocit, ktorý presahuje oblasť kontaktu.
    • Masáž tela: Masírovací prístroj DOXY Wall Massager je vhodný nielen na sexuálne potešenie, ale aj na masáž tela. Uvoľňuje napäté svaly, najmä v oblasti krku, chrbta a ramien.


    Pre mužov:

    • Sólo: Muži môžu používať DOXY stimulovať perineum, citlivú oblasť medzi mieškom a konečníkom. Keď sa masážny prístroj vedie pozdĺž drieku penisu, vytvára sa jedinečný vibračný pocit. Anus tiež pociťuje DOXY Wand Massager cíti nádherne.
    • Masáž tela: Rovnako ako ženy, aj muži môžu používať DOXY na uvoľnenie celého tela a zbavenie sa stresu z celého dňa.


    Pre páry:

    • Potešte sa spoločne: Páry môžu používať DOXY Wand Massager počas predohry a striedavo sa navzájom masírovať alebo skúmať erotogénne zóny. Sila a rozsah vibrácií môžu sexu v spálni dodať vzrušujúci prvok.
    • Zvýšenie intimity: Používanie DOXY Wand Massager počas sexuálneho aktu môže zvýšiť sexuálny zážitok. Na stránke DOXY možno použiť napríklad na stimuláciu klitorisu počas penetrácie, čo zvyšuje potešenie oboch partnerov.


    Ak to zhrnieme, možno povedať, že DOXY Wand Massager presahuje tradičné hranice sexuálnych hračiek a má niečo pre každého. Nechajte sa ohromiť silou DOXY Wand Massager a vydajte sa na cestu bezkonkurenčného potešenia.

    Ďalšie informácie:

    • DOXY Original Wand Massager
    • Rozmery: Celková dĺžka 37 cm, priemer hlavy 6 cm, obvod puzdra 16 cm.
    • Hmotnosť: 500 gramov
    • Napájanie: Napájacia jednotka zásobuje zariadenie jednosmerným prúdom s nízkym napätím.
    • Adaptér je súčasťou dodávky - UK, EU, US a AU/NZ
    • Dĺžka kábla: 3 metre
    • Kombinujte DOXY Wand Massager s naším lubrikantom na vodnej báze Aquameo pre jemnú a bezpečnú stimuláciu a čistenie Wand Massager s naším sprejom na rýchle a jednoduché čistenie VERYCLEAN Spray.
    • Objavte vrchol rozkoše! Ponorte sa do sveta, kde sa kvalita stretáva s potešením - s bezkonkurenčnými vibrátormi DOXY a rozsiahlou kolekciou MEO, ktorá nenecháva nič na náhodu. Vyberte si to najlepšie, pretože si nič iné nezaslúžite. DOXY & MEO - Kde sa kvalita stretáva s potešením! DOXY a MEO sú dve dobre známe značky v odvetví pre dospelých. Obe si vytvorili medzeru s výrobkami, ktorých prioritou je kvalita, výkon a spokojnosť používateľov. Každá značka má svoje silné stránky: Zatiaľ čo DOXY je známa svojimi výkonnými masážnymi prístrojmi, ktoré prinášajú bezkonkurenčné pocity, MEO sa vyznačuje rozmanitým sortimentom výrobkov, ktorý uspokojuje rôzne chute a preferencie. Najdôležitejšie je, že obe značky používajú na výrobu svojich výrobkov vysokokvalitné materiály. Tie zaručujú ich zákazníkom trvanlivosť a bezpečnosť.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    I am her hero today, go me!

    My wife loves it and its quite. She says it's different than the Hitachi, which she has used for years, and she likes it better. I am her hero today, go me!

      Napíšte vlastnú recenziu

      DOXY Original Wand Massager - Biela

      DOXY Original Wand Massager - Biela

      Stránka DOXY Original Wand Massager je britská verzia "čarovnej paličky". Na stránke DOXY Original Wand Massager je veľká, neuveriteľne silná a má mimoriadne veľkú masážnu hlavicu. Tento vibrátor nielenže masíruje svalové napätie, ale poskytuje aj extrémne orgazmy.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      20 ostatné položky v rovnakej kategórii: