Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

DOXY Massager

Newsletter

DOXY Obsadenie 3 Wand Massager - Disco Black

Stránka DOXY Obsadenie 3 Wand Massager je náš kompaktný a zároveň výkonný Wand Massagerznámy svojimi "dobrými vibráciami". Tento kompaktnejší DOXY Massager v sebe spája všetky vlastnosti, ktoré naši zákazníci oceňujú na väčších modeloch Doxy: atraktívny dizajn, kvalitné materiály, hodvábnu silikónovú hlavicu a optimálne ovládanie.

Viac informácií

3599/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka DOXY Obsadenie 3 Wand Massager je náš kompaktný a zároveň výkonný Wand Massagerznámy svojimi "dobrými vibráciami". Tento kompaktnejší DOXY Massager kombinuje všetky vlastnosti, ktoré naši zákazníci milujú na väčších modeloch DOXY Originálny a DOXY Cast Massager: atraktívny dizajn, vysokokvalitné materiály, hodvábnu silikónovú hlavicu a optimálne ovládanie. A pretože dizajn je pre MEO dôležitý, môžete si vybrať z rôznych atraktívnych metalických povrchov.

    Objavte naše kompaktné, najpredávanejšie DOXY Wand Massager

     

    Či už túžite po uvoľňujúcej masáži pre vaše napäté svaly alebo po extra nakopnutí pre vaše osobné intímne potešenie, môžete si DOXY The Cast 3 Wand Massager je dostatočne kompaktný na to, aby dodal toľko vychvaľovanú silu doxy na to správne miesto.

     

    Ako sa DOXY Cast 3 Wand Massager od našich väčších masážnych prístrojov? Puzdro DOXY Cast 3 Wand Massager je kompaktnejšie a má menší motor. Vďaka robustnému hliníkovému puzdru sme však do neho integrovali ťažké závažia. To vytvára známe hlboké, duniace vibrácie, pre ktoré DOXY je známy.

     

    Hlava DOXY Cast 3 Wand Massager má menšiu plochu ako DOXY Ako pôvodná a väčšia DOXY Modelov, čo sústreďuje sexi silu presne na to správne miesto - ideálne na potešenie vo dvojici a na dosiahnutie ťažko dostupných častí tela!

     

    DOXY Masážny prístroj Cast 3 Wand: Máte plnú kontrolu!

     

    Jediným stlačením tlačidla môžete meniť rýchlosť od jemného bzučania s 3 000 pulzujúcimi otáčkami za minútu až po dychberúce dunenie s 9 000 otáčkami za minútu. Obľúbený režim eskalácie aktivujete stlačením a podržaním tlačidla napájania na tri sekundy. S takýmto výkonom však buďte opatrní, pretože táto funkcia sa nazýva aj "záruka orgazmu".

     

    Vďaka nej získate extra nakopnutie:

     

    Korenie života je v rozmanitosti! Naša exkluzívna ponuka alternatívnych silikónových masážnych hlavíc vás bude inšpirovať.

     

    Hlavica DOXY Cast 3 Wand Massager sa dá jednoducho odskrutkovať a nahradiť jedným z našich štyroch špeciálne vyvinutých nástavcov. Každý nástavec sa bezpečne uzamkne na svojom mieste, takže sa nemusíte obávať náhodného skĺznutia alebo skrútenia.

     

    DOXY Nástenný masážny prístroj Cast 3: maximálna všestrannosť

     

    Stránka DOXY Cast 3 Wand Massager nie je len mimoriadne výkonný vibrátor, stane sa vaším osobným zariadením na potešenie a čaká, až ho objavíte. Či už ide o muža alebo ženu, o samote alebo vo dvojici, na DOXY otvára množstvo vzrušujúcich okamihov.

     

    Pre ženy:

     

    • Sólo: Silné vibrácie DOXY The Cast 3 Wand Massager možno použiť na vonkajšiu stimuláciu. Mnohé ženy považujú DOXY Cast 3 Wand Massager obzvlášť účinný na stimuláciu klitorisu, čo vedie k intenzívnym orgazmom. Široká hlavica DOXY pokrýva veľkú plochu a poskytuje hlboký vibračný pocit, ktorý presahuje obyčajný povrch.
    • Masáž tela: V DOXY Cast 3 Wand Massager možno použiť nielen na sexuálne uspokojenie, ale aj ako vynikajúci masážny prostriedok na telo. Použite ho na uvoľnenie napätých svalov, najmä v oblasti krku, chrbta a ramien.

     

    Pre mužov:

     

    • Muži môžu používať DOXY Cast 3 Wand Massager na stimuláciu konečníka alebo perinea, citlivej oblasti medzi mieškom a konečníkom. Masážny prístroj možno viesť aj pozdĺž hriadeľa penisu, aby sa vytvoril jedinečný pocit so silným orgazmom.
    • Masáž tela: Rovnako ako ženy, aj muži môžu používať DOXY Cast 3 Wand Massager na masáž tela, aby sa uvoľnili a zbavili stresu každodenného života.

     

    Pre páry:

     

    • Uspokojujte sa spoločne: Páry môžu používať DOXY Cast 3 Wand Massager počas predohry a striedavo sa navzájom masírovať alebo skúmať erotogénne zóny. Samotná sila a hĺbka vibrácií môže sexu dodať nový, vzrušujúci rozmer.
    • Zvýšená intimita: Používanie vibrátora počas pohlavného styku môže zvýšiť zážitok. Stránka DOXY Obsadenie 3 Wand Massager možno použiť napríklad na stimuláciu klitorisu počas penetrácie, čo zvyšuje potešenie oboch partnerov.

     

    Ak to zhrnieme, možno povedať, že DOXY Cast 3 Wand Massager ďaleko presahuje tradičné hranice vibrátorov a má niečo pre každého. Jeho všestranný dizajn zaručuje, že každé použitie je jedinečné, uspokojujúce a úplne vzrušujúce. Nechajte sa unášať silou DOXY a vydajte sa na cestu bezkonkurenčnej rozkoše.

     

    Objavte svet nástavcov Doxy:

    Doxy

    Cesta rozkoše, ktorú môžete podniknúť s DOXY Cast 3 Wand Massager ešte zďaleka nekončí. Ak chcete obohatiť a spestriť svoje zmyselné dobrodružstvá DOXY výber starostlivo vytvorených nástavcov pre mužov a ženy. Od stimulátora bodu G až po masér prostaty - tieto nástavce boli špeciálne vyvinuté pre rôzne erotogénne zóny a premenia váš Die Cast 3 na komplexnú sexuálnu hračku DOXY 3 na komplexnú sexuálnu hračku. Každý nástavec je jedinečný a prináša do milovania sviežosť a vzrušenie. Upozorňujeme, že tieto nástavce sú voliteľné príslušenstvo, ktoré nie je súčasťou dodávky DOXY The Cast 3 Wand Massager je súčasťou balenia. Nástavce je potrebné zakúpiť samostatne, aby si používatelia mohli vybrať presne to, čo vyhovuje ich individuálnym preferenciám a túžbam. Keď si vyberiete tieto rôzne nástavce, nezískate len jedno príslušenstvo, ale celý rad možností, aby sa vaše dobrodružstvá s Doxy neustále vyvíjali a uspokojovali.

     

    Vaša bezpečnosť je na prvom mieste!

     

    Napájanie našich zariadení blokuje jednosmerný prúd nízkeho napätia, čo zaručuje bezpečné používanie na celom svete. Trojmetrový kábel tiež umožňuje väčšiu voľnosť pohybu, takže nemusíte byť v blízkosti elektrickej zásuvky.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • DOXY Masážny prístroj Cast 3
    • Rozmery: Dĺžka tela 28 cm, priemer hlavy 4,5 cm, obvod 12 cm.
    • Hmotnosť: 350 gramov
    • Napájanie: Napájacia jednotka napája DOXY jednosmerným prúdom s nízkym napätím.
    • Adaptér je súčasťou dodávky - UK, EU, US a AU/NZ
    • Dĺžka kábla: 3 metre
    • Použitie DOXY Massager spolu s naším lubrikačným gélom na vodnej báze Aquameo pre obzvlášť príjemný zážitok a udržujte ho v čistote pomocou VERYCLEAN Spray, nášho rýchleho a jednoduchého čističa na erotické pomôcky. Zažite dokonalé potešenie s jednoduchosťou, po ktorej túžite.
    • Objavte vrchol rozkoše s DOXY a MEO. S bezkonkurenčnými vibrátormi Doxy a rozsiahlou kolekciou MEO, ktorá nenecháva nič na náhodu, sa môžete ponoriť do sveta, kde sa kvalita stretáva so sexuálnym potešením. Rozhodnite sa pre to najlepšie, pretože menej nestačí. DOXY & Meo - synonymá pre kvalitu a senzačné zážitky.
    • DOXY a MEO sú dve popredné značky v erotickom sektore. Obe spoločnosti sa preslávili po celom svete vďaka výrobkom, ktorých prioritou je kvalita, funkčnosť a spokojnosť zákazníkov. Zatiaľ čo značka DOXY je známa svojimi výkonnými masážnymi tyčinkami, ktoré prinášajú bezkonkurenčné pocity, značka MEO si získala vynikajúcu povesť vďaka širokému sortimentu výrobkov pre rôzne chute a preferencie. To, čo obe spoločnosti odlišuje, je však ich záväzok používať vo svojich výrobkoch vysokokvalitné materiály, ktoré zákazníkom sľubujú dlhú životnosť a bezpečnosť.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO, Nemecko. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    A must have

    Every lady should have one! Absolutely amazing.

      Napíšte vlastnú recenziu

      DOXY Obsadenie 3 Wand Massager - Disco Black

      DOXY Obsadenie 3 Wand Massager - Disco Black

      Stránka DOXY Obsadenie 3 Wand Massager je náš kompaktný a zároveň výkonný Wand Massagerznámy svojimi "dobrými vibráciami". Tento kompaktnejší DOXY Massager v sebe spája všetky vlastnosti, ktoré naši zákazníci oceňujú na väčších modeloch Doxy: atraktívny dizajn, kvalitné materiály, hodvábnu silikónovú hlavicu a optimálne ovládanie.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      20 ostatné položky v rovnakej kategórii: