Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

DOXY Massager

Newsletter

Rabbit Príloha pre DOXY 3 Wand Massager

Stimulujte klitoris a bod G súčasne: To je vždy dobrý nápad! S DOXY 3 Rabbit Nástavcom môžete premeniť DOXY Wand Massager na dokonalý nástroj rozkoše a užívať si silu, akú má len DOXY môže ponúknuť.

Viac informácií

3615/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stimulujte klitoris a bod G súčasne: To je vždy dobrý nápad! S DOXY 3 Rabbit Nástavcom premeníte DOXY Wand Massager na dokonalý nástroj rozkoše a vychutnáte si silu, ktorú má len DOXY môže ponúknuť. Vďaka intuitívnym a citlivým tlačidlám na DOXY Wand Massager 3 alebo 3R si môžete nastaviť rytmus a intenzitu silných vibrácií presne podľa svojich preferencií.

    Nástavec posúva rozkoš do úplne novej dimenzie. Tento dômyselný, flexibilný nástavec bol špeciálne vyvinutý pre DOXY 3 sériu a transformuje DOXY Wand Massager na výkonný stimulátor klitorisu a bodu G, ktorý generuje silné, pulzujúce vibrácie presne tam, kde ich chcete.

    Naše Rabbit je veľmi obľúbená erotická hračka špeciálne navrhnutá na súčasnú stimuláciu klitorisu a vagíny. Názov Rabbit pochádza z charakteristických "uší" stimulátora, ktoré pripomínajú králičie uši. Tieto "uši" slúžia na stimuláciu klitorisu, zatiaľ čo dlhšia časť stimulátora sa vkladá do vagíny, kde poskytuje dokonalú vnútornú stimuláciu.

    Hlavné funkcie DOXY Rabbit sú

    • Vaginálna stimulácia: Dlhšia časť stimulátora sa zavádza do vagíny.
    • Stimulácia klitorisu: "Uši" stimulátora ležia pri klitorise a poskytujú priamu stimuláciu klitorisu. Táto kombinácia vnútornej a vonkajšej stimulácie môže viesť k intenzívnym orgazmom.
    • Duálny účinok: Súčasná stimulácia klitorisu a vagíny je hlavnou vlastnosťou Rabbitktorá ho odlišuje od iných stimulátorov. Toto dvojité pôsobenie môže byť pre mnohých používateľov mimoriadne uspokojivé.


    Vďaka nástavcom špeciálne vyvinutým pre DOXY 3 / 3R Wand Massager stáva multifunkčným nástrojom na potešenie. Každý z týchto nástavcov bol vyvinutý tak, aby vás stimuloval, vzrušoval a úplne uspokojil. Extrémne silné vibrácie DOXY sa prenášajú priamo do nástavca a vytvárajú rôzne dychberúce pocity.

    Nástavec sa pevne uzamkne, takže sa nemusíte obávať, že by vám nástavec tesne pred orgazmom spadol Rabbit skĺznutím alebo vytočením tesne pred orgazmom.

    Najdôležitejšie vlastnosti nástavca DOXY 3:

    • Exkluzívny dizajn: Každý nástavec bol špeciálne vyvinutý pre DOXY 3 sériu a poskytuje jedinečný a stimulujúci zážitok.
    • Vysokokvalitný materiál: Vyrobený z vysokokvalitného čierneho silikónu, neporézny, bez zápachu a hypoalergénny.
    • Bezpečné uchytenie: Každý nástavec sa pevne uzamkne na svojom mieste, aby sa v zápale hry nešmýkal ani nekrútil.
    • Objavte nové dimenzie sexuálneho potešenia: Či už s týmto nástavcom, alebo s niektorým z našich ďalších nástavcov, všetky ponúkajú jedinečné pocity, ktoré môžete objaviť.


    Použitie: Jednoducho odskrutkujte okrúhlu hlavicu DOXY Nástenného masážneho prístroja a nahraďte ju Rabbit Vymeňte ju za nástavec. Závit spája Wand Massager s nástavcom a zaručuje bezpečné používanie.

    Potešte svoje zmysly, objavte hĺbku svojej rozkoše a pripravte sa na jedinečný orgazmický zážitok s exkluzívnym DOXY 3 nástavcami pre jedinečnú orgazmickú cestu. Je čas zažiť čisté kúzlo, ktoré DOXY má ponúknuť.

    Viac informácií:

    • DOXY 3 Rabbit - Nástavec na stimuláciu klitorisu a bodu G
    • Na stránke DOXY Rad Cast 3 má jedinečnú vlastnosť: vymeniteľnú hlavicu. Túto hlavicu možno jednoducho odskrutkovať a vymeniť za jeden z našich štyroch špeciálne vyvinutých nástavcov, ktoré sú vyrobené výlučne pre DOXY vyrobené výlučne pre Tieto nástavce otvárajú úplne nové možnosti a robia zážitok z Doxy ešte všestrannejším a vzrušujúcejším.
    • Každý nástavec je vyrobený zo žulovo čierneho hypoalergénneho silikónu.
    • Nástavce pre DOXY sú neporézne, bez zápachu a poskytujú príjemný pocit.
    • Nástavce sa uzamknú na mieste, aby sa zabránilo ich skrúteniu alebo skĺznutiu.
    • Na stránke DOXY Wand Massager sa predáva samostatne a nie je súčasťou balenia.
    • Nástavce používajte s naším lubrikačným gélom na vodnej báze Aquameo pre jemné a bezpečné potešenie. Pred a po použití vyčistite stimulačný nástavec a masážny strojček pomocou nášho spreja VeryClean.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ottimo

    Piacevole da toccare un materiale molto confortevole

      Hodnotenie 

      Awesome attachment

      Fantastic attachment , works extremely well

        Napíšte vlastnú recenziu

        Rabbit Príloha pre DOXY 3 Wand Massager

        Rabbit Príloha pre DOXY 3 Wand Massager

        Stimulujte klitoris a bod G súčasne: To je vždy dobrý nápad! S DOXY 3 Rabbit Nástavcom môžete premeniť DOXY Wand Massager na dokonalý nástroj rozkoše a užívať si silu, akú má len DOXY môže ponúknuť.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        20 ostatné položky v rovnakej kategórii: