Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Ústny roubík

Newsletter

deep throat Trainer - Súprava roubíkov BDSM

Stránka deep throat Trainer z MEO učí Sub prehĺtať penis zvrchu extra hlboko a potláčať pritom dávivý reflex. Naša pôsobivá súprava obsahuje tri vložky s dildom rôznych dĺžok na účinný tréning deep throat v bondáži.

Viac informácií

3216/00

219,90 €


-50,00 €

169,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka deep throat Trainer z MEO učí Sub prehĺtať penis zvrchu mimoriadne hlboko a potláčať pritom dávivý reflex. Naša pôsobivá súprava obsahuje tri vložky s dildom rôznych dĺžok na účinný tréning deep throat v bondáži.

     

    Čo je také výnimočné na BDSM deep throat Trainer Súprave na výrobu roubíkov?

     

    Verní heslu cvičenie robí majstra, môžete si s naším roubíkom deep throat trénovať dávivý reflex. Dudlíky sú vyrobené z kvalitného silikónu, sú samozrejme bezpečné pre telo a absolútne bez chuti. Kožený remienok na hlavu poskytuje pohodlie a pomocou pracky ho možno individuálne prispôsobiť obvodu hlavy. Spona na zadnej strane hlavy a náustok sú uzamykateľné.

     

    Čo je hlboký náustok?

     

    Ako naznačuje názov deep throat, tento termín pochádza z angličtiny a znamená "hlboké hrdlo". Deep throat je populárna a obľúbená variácia orálneho sexu pre mužov, pri ktorej pasívny partner berie penis veľmi hlboko do hrdla. Zvláštnosťou tejto techniky je schopnosť vypnúť dávivý reflex, inak to môže byť trochu nepríjemné. Niektorí submisori sa preto tejto sexuálnej praktike vyhýbajú. Nemusíte sa však obávať, s naším gagom sa môžete naučiť, ako sa zdokonaliť blowjob à la deep throat!

     

    Hlboké hrdlo: Takto uspejete so špeciálnym blowjob aj v bondáži!

     

    Mužmi milovaný deep throat poskytuje intenzívny a nezabudnuteľný orgazmus. S touto úžasnou kompletnou súpravou od MEO sa môžete krok za krokom naučiť, ako bez problémov potešiť svoju partnerku až k vyvrcholeniu pomocou deep throat!

     

    Prečo muži považujú deep throat počas bondáže za taký super? Odpoveď je zrejmá: pretože je penis zasunutý tak hlboko do krku, pociťujú okolo žaluďa mimoriadne tesný pocit. Vďaka tomu je orálny sex tak mimoriadne intenzívny a nezabudnuteľný! Musíme však dodať, že mužov poriadne vzrušuje, keď vidia, ako sa pre nich Sub "obetuje". Takže všetko je to otázka pocitu mocnosti....

     

    Čo ešte odporúčame..

     

    EZ2SUCK, najobľúbenejší sprej na svete deep throat Sprej blowjob Sprej! Deep throat je jednoduchý so sprejom EZ2SUCK! Objavte tajomstvo mnohých blowjob profesionálov a s ním aj potešenie z orálneho uspokojenia penisu čo najhlbšie deep throat. Tento veľmi špeciálny sprej vám to uľahčí a prehĺbi ako nikdy predtým.

     

    Viac informácií:

     

    • Premium deep throat Trainer Gag - sada
    • pre efektívny tréning deep throat
    • Materiál: koža, silikón
    • s tromi rôznymi vložkami s dildom
    • Vložky s dildom majú tieto rozmery: Small - priemer: 40 mm, dĺžka: 55 mm, Medium - priemer: 40 mm, dĺžka: 77 mm, Large - priemer: 40 mm, dĺžka: 92 mm
    • Dĺžka náustku: približne 15 cm, šírka náustku: približne 8 cm
    • Nastaviteľný obvod hlavového remienka od 47 do 63 cm
    • Bezpečné pre telo a bez chuti
    • hrubá, vysokokvalitná koža
    • Dildá sa ľahko vymieňajú
    • uzamykateľná pracka
    • uzamykateľný náustok
    • Poznámka: nikdy nenechávajte svojho partnera s roubíkom bez dozoru. Ak roubík používate samostatne na sólo tréning, neuzamýkajte ho.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Bell’oggetto!! Fatto davvero bene!!

    Bell’oggetto!! Fatto davvero bene!!

      Hodnotenie 

      Hochwertig verarbeitet

      Erfüllt alle Erwartungen und funktioniert wie beworben.
      Hochwertig verarbeitet.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      First Easy-Switch deepthroat training gag!

      Anyone can hold a gag during a bondage play. However, being able to deep throat a gag is a whole different thing! And can be highly-prized, if you know what I mean ;-)

      And the best: You don't have to take off the gag harness to switch gags. Simply unlock the front buckle and replace the penis gag sizes.

      • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Amazing lockable Gag

      Sometimes beauty shows in the sheer simplicity of a product. This is the case with this MEO Deep Throat Trainer Gag Set. This set is not only very functional as traditional gag, so you can shut him or her up, but at the same time: it’s also a fantastic way of training your sub to take more orally. This Deep Throat Trainer Gag Set consists of a sturdy saddle leather strap for around the neck that holds the gag in place. The gag itself: is a softly cushioned (=comfortable) leather base plate, with three interchangeable sizes of silicone pecker gags. This kit comes complete with three sizes of silicone gags. Each gag has the same diameter (=40 mm approximately). With the increase in length of subsequent gags you can train your sub to swallow the following lengths; check if he or she can take the following lengths without gagging: Small gag: 60 mm insertable length Medium gag: 80 mm insertable length Large gag: a whopping 100 mm insertable length.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

      Napíšte vlastnú recenziu

      deep throat Trainer - Súprava roubíkov BDSM

      deep throat Trainer - Súprava roubíkov BDSM

      Stránka deep throat Trainer z MEO učí Sub prehĺtať penis zvrchu extra hlboko a potláčať pritom dávivý reflex. Naša pôsobivá súprava obsahuje tri vložky s dildom rôznych dĺžok na účinný tréning deep throat v bondáži.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: