Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Závesná bondáž

Newsletter

BDSM kožené putá

Tip na bondage od MEO: Tieto putá na zavesenie rúk inšpirujú k bondage vďaka vynikajúcemu spracovaniu, profesionálnej kvalite a bezkonkurenčnej cene.

Viac informácií

2161/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tip na bondage od MEO: Tieto kožené putá na ruky vás pri bondage nadchnú svojím vynikajúcim spracovaním, profesionálnou kvalitou a bezkonkurenčnou cenou.

     

    Tento pár polstrovaných kožených pút je ručne vyrobený a umožňuje vám počas bondáže zavesiť submisívneho partnera za zápästia.

     

    Jednoducho super, tieto nové putá na zavesenie rúk od MEO. Premyslené, dokonale spracované a príjemne polstrované, tieto manžety s integrovanými úchytmi na ruky vám počas bondáže so zavesením dodajú ten správny náboj.

    Držadlá na ruky optimálne rozkladajú váhu a spolu s mäkkým koženým polstrovaním zabezpečujú, že dlhé aj veľmi dlhé závesné sedenia sú možné bez akýchkoľvek problémov.

     

    Naše lacné bondage putá sa vyrábajú ručne pre náš obchod s bondage putami, ale vo veľkých množstvách. To nám umožňuje dosahovať dobré nákupné ceny, ktoré radi prenášame na našich zákazníkov ako cenové zvýhodnenie.

     

    Kombinácia špeciálnej estetiky a intenzívneho pocitu odlišuje bondage od iných sexuálnych praktík. Pri bondáži sa submisívny partner vzdáva kontroly v prospech aktívneho partnera. Táto úplná forma podriadenia je pre mnohé páry veľmi erotická a sex je vďaka nej ešte viac vzrušujúci. Spútaný partner vníma dotyky a orgazmy oveľa vedomejšie a intenzívnejšie. Dominantný partner zároveň považuje za neuveriteľne vzrušujúce stimulovať podriadeného partnera, mať nad ním kontrolu alebo ho dokonca trestať.

     

    Viac informácií:

     

    • Bondážne putá z kože na zavesenie
    • Celková dĺžka: 45 cm
    • Pútka dlhé 26 cm x široké 12 cm s 12 cm dlhou oceľovou rukoväťou
    • Materiál: pravá koža / oceľ

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Bequem in den Schmerz hängen

    Das Material ist unglaublich hochwertig und weich. Die Handgelenke können aufgrund der Breite und Material perfekt fixiert werden und sind somit hervorragend auch für längere Sessions. Wenn der Schmerz etwas intensiver wird kann man dank der Handgriffe sich auch wirklich in den Schmerz reinhängen.
    Ich liebe Sie!

      Hodnotenie 

      Gut und sicher!

      Sehr gute Qualität und Verarbeitung: Als Handhängefesseln gut udn sicher zu gebrauchen

        Napíšte vlastnú recenziu

        BDSM kožené putá

        BDSM kožené putá

        Tip na bondage od MEO: Tieto putá na zavesenie rúk inšpirujú k bondage vďaka vynikajúcemu spracovaniu, profesionálnej kvalite a bezkonkurenčnej cene.

        Napíšte vlastnú recenziu

        Ostatní zákazníci tiež kúpili:

        11 ostatné položky v rovnakej kategórii: