Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

DOXY Massager

Newsletter

DOXY Bullet Vibrátor - Strieborný - Luxusný vibrátor

S DOXY Bullet S vibrátorom je potešenie z diskrétnej sexuálnej stimulácie vždy na dosah. Tento kompaktný luxusný vibrátor má všetko: poskytuje rovnaké hlboké, dunivé vibrácie, na aké ste zvyknutí z DOXY ale v elegantnom, veľmi diskrétnom dizajne.

Viac informácií

3610/00

79,90 €


-5%

75,91 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    S DOXY Bullet S vibrátorom je potešenie z diskrétnej sexuálnej stimulácie vždy na dosah. Tento kompaktný luxusný vibrátor má všetko: poskytuje rovnaké hlboké, dunivé vibrácie, na aké ste zvyknutí z DOXY ale v elegantnom, veľmi diskrétnom dizajne.

     

    Stránka DOXY Bullet Vibrátor je ideálny pre každého, kto má rád diskrétne, ale stále extrémne. Vďaka jemne tvarovanej špičke pre presnú stimuláciu DOXY Bullet dosiahne presne na miesta, kde ho potrebujete, aby poskytol cielenú stimuláciu. A vďaka siedmim rôznym režimom sa vášmu potešeniu medze nekladú.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti DOXY Bullet Vibrátora:

     

    • Kompaktný a diskrétny: môžete ho používať kdekoľvek bez toho, aby ste vzbudili nežiaducu pozornosť.
    • Luxus na dotyk a pohľad: Vyrobený z vysokokvalitného eloxovaného hliníka pre elegantný a príjemný pocit.
    • Silný výkon: Poskytuje rovnako intenzívne vibrácie, aké poznáte z DOXY známe.
    • Všestranný: Vďaka dvom rýchlostiam a piatim rôznym vibračným vzorom môžete meniť stimuláciu v priebehu niekoľkých sekúnd.
    • Vodotesnosť: Používajte vibrátor vo vani alebo v sprche na mokré a divoké potešenie.
    • Nabíjateľný: Dobíjanie na 1,40 hodiny zaručuje nepretržitú zábavu a umožňuje DOXY Bullet Vibrátor pripravený na druhé kolo v krátkom čase.

     

    Na stránke DOXY Bullet Sa ľahko používa a je ergonomicky dokonale tvarovaný. Bez námahy kĺže z jednej ruky do druhej a poskytuje vám slobodu uspokojovať sa tam, kde to máte najradšej. Či už používate DOXY Bullet sama alebo s partnerom, doma alebo na cestách, tento diskrétny, ale veľmi výkonný vibrátor Bullet bude vaším spoľahlivým spoločníkom pri všetkých vašich intímnych dobrodružstvách.

     

    Na stránke DOXY Bullet Vibrátor sa dodáva v elegantnom a robustnom hliníkovom puzdre, v ktorom sa nachádza aj nabíjací kábel USB typu C, takže je vždy v bezpečí a pripravený na vaše ďalšie dobrodružstvo. Je vodotesný a vyzýva vás, aby ste si predĺžili čas vo vani alebo v sprche a zažili úplne nový svet rozkoše.

     

    Ženy aj muži budú nadšení:

     

    Ženy:

     

    • Priama stimulácia klitorisu: Presná špička DOXY Bullet Vibrátora je ideálny na presnú stimuláciu. Kĺžte po klitorise rôznym tlakom a rýchlosťou pre intenzívne potešenie.
    • Vonkajšie erotogénne zóny: Ženy majú okrem klitorisu prirodzene mnoho ďalších erotogénnych zón. Použite DOXY Bullet Vibrátor na stimuláciu oblastí, ako je vnútorná strana stehien, bradavky alebo brucho.
    • Tease & Denial: Pomocou rôznych úrovní intenzity sa priblížte k vyvrcholeniu, potom spomalte a zopakujte proces pre intenzívny orgazmický zážitok.

     

    Muži:

     

    • Stimulácia uzdičky: Uzdička, ktorá sa nachádza na spodnej strane penisu tesne pod žaluďom, je veľmi citlivá. Ak sa DOXY Bullet Sa tu použije vibrátor, môže dôjsť k silným orgazmom.
    • Stimulácia perinea: Oblasť medzi semenníkmi a konečníkom, známa ako perineum, je pre mnohých mužov ďalším horúcim miestom. Jemné vibrácie v tejto oblasti môžu zvýšiť vzrušenie.
    • Stimulácia konečníka: Konečník je bohatý na nervové zakončenia, vďaka ktorým je veľmi vnímavý na stimuláciu. S DOXY Bullet Vibrátorom môžete jemne stimulovať konečník, aby ste zvýšili rozkoš.
    • Stimulácia semenníkov: Jemné vibrácie semenníkov môžu byť jedinečným a príjemným zážitkom. Nastavenia DOXY Bullet Vibrátora možno upraviť podľa pohodlia a intenzity.
    • Stimulácia žaluďa: Žaluď penisu je ďalšia veľmi citlivá oblasť. Použitie DOXY Bullet Vibrátora v tejto oblasti, najmä v okolí hlavičky penisu, môže viesť k intenzívnym orgazmom.
    • Ďalšie erotogénne zóny: Rovnako ako ženy, aj muži môžu používať DOXY Bullet Vibrátor na stimuláciu bradaviek, vnútornej strany stehien alebo iných erotogénnych zón.

     

    Pre páry:

     

    • Zdieľajte rozkoš: Nechajte DOXY Bullet Vibrátorom po tele toho druhého počas predohry. Objavte navzájom svoje najcitlivejšie miesta a striedajte sa v nastavovaní intenzity vibrácií.
    • Viac zábavy pri orálnom sexe: Kým jeden z partnerov poskytuje orálnu stimuláciu, druhý môže zážitok s vibrátorom umocniť tým, že DOXY Bullet Zážitok tým, že použije vibrátor na rôzne erotogénne zóny.
    • Viac potešenia počas sexu: Počas sexu možno vibrátor použiť na DOXY Bullet Vibrátor možno počas sexu použiť na stimuláciu vonkajších erotogénnych zón, čím sa intímna chvíľa obohatí o ďalšiu vrstvu rozkoše.
    • Tease & Denial: Použite DOXY Bullet Vibrátor na stimuláciu druhej osoby, zvýšenie očakávania a zintenzívnenie orgazmu.

     

    Kompaktné rozmery, silné vibrácie a elegantný dizajn vibrátora DOXY Bullet Vibrátora z neho robia atraktívneho spoločníka pre každého, či už osamote alebo vo dvojici. Ponorte sa do sveta týchto pocitov a objavte, čo robí DOXY Bullet Vibrátor nepostrádateľnou súčasťou vašej zbierky erotických hračiek.

     

    Mimoriadne citlivý, ultratenký a mimoriadne diskrétny: krásny vibrátor je DOXY Bullet Vibrátor je tak kompaktný a diskrétny, ako by ste očakávali, a pritom má dokonalú veľkosť, aby vás vzrušil od hlavy až po päty. Sedem veľmi uspokojivých vibračných režimov stimuluje každý jeden nerv a robí z vibrátora jedinečnú sexuálnu hračku DOXY Bullet Vibrátor je jedinečná sexuálna hračka v luxusnej triede.

     

    Ďalšie informácie:

     

    • DOXY Bullet Viac informácií o vibrátoroch
    • Rozmery: Dĺžka 120 mm, priemer hlavice 25 mm.
    • Hmotnosť: 85 gramov
    • Napájanie: USB kábel s magnetickým konektorom na nabíjanie
    • Dĺžka kábla: 30 cm
    • Farba: strieborná
    • Použitie DOXY Bullet Vibrátor s naším lubrikantom na vodnej báze Aquameo pre obzvlášť príjemný zážitok a udržujte ho v dokonalej čistote pomocou VERYCLEAN Spray, nášho praktického čističa hračiek.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    5 Star product

    All products from Doxy are real and does more than you add says it does both outside and in! Makes me feel like a man I need to be! Thanks MEO pleasure is your business

      Napíšte vlastnú recenziu

      DOXY Bullet Vibrátor - Strieborný - Luxusný vibrátor

      DOXY Bullet Vibrátor - Strieborný - Luxusný vibrátor

      S DOXY Bullet S vibrátorom je potešenie z diskrétnej sexuálnej stimulácie vždy na dosah. Tento kompaktný luxusný vibrátor má všetko: poskytuje rovnaké hlboké, dunivé vibrácie, na aké ste zvyknutí z DOXY ale v elegantnom, veľmi diskrétnom dizajne.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      20 ostatné položky v rovnakej kategórii: