Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

DOXY Massager

Newsletter

DOXY Obsadenie 3R Wand Massager - Nabíjateľný - matná čierna

Nabíjateľná DOXY Cast 3R Wand Massager je náš najnovší a najfascinujúcejší Wand Massagers ktorým môžete zažiť silu DOXY úplne novým spôsobom. Bezdrôtový DOXY Wand Massager má rovnaké kompaktné rozmery a je vyrobený z rovnako kvalitných materiálov ako DOXY Cast 3 a ponúka vám úplne nový druh kúzla DOXY Kúzlo.

Viac informácií

3598/00

169,90 €


-10,00 €

159,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Nabíjateľná DOXY Cast 3R Wand Massager je náš najnovší a najfascinujúcejší Wand Massagers ktorým môžete zažiť silu DOXY úplne novým spôsobom. Bezdrôtový DOXY Wand Massager má rovnaké kompaktné rozmery a je vyrobený z rovnako kvalitných materiálov ako DOXY Cast 3 a ponúka vám úplne nový druh kúzla DOXY Kúzlo.

     

    DOXY Nástenný masážny prístroj Cast 3R: Uvoľnite jeho silu!

     

    Na stránke DOXY Cast 3R Wand Massager sa dá plne nabiť len za štyri hodiny pomocou dodaného USB kábla. Keď zhasne červená kontrolka na tlačidle napájania, môžete používať DOXY Massager vychutnajte si hodinu plného výkonu. Buďte však opatrní, vaša nová DOXY Nositeľ rozkoše je absolútnou zárukou orgazmu, ale nie je vodotesný.

     

    DOXY Masážna tyčinka Cast 3R: Nech sa hry začnú!

     

    Vďaka ľahko použiteľným ovládacím tlačidlám na DOXY cast 3R môžete plynule nastaviť rýchlosť od 3 000 do 9 000. Alebo stlačením a podržaním tlačidla napájania na tri sekundy aktivujte zvyšujúcu sa pulzáciu pre skutočne mimoriadny pocit. Naši zákazníci toto nastavenie nazývajú režim orgazmu, ktorý vyvoláva najsilnejšie orgazmy.

     

    DOXY Masážna tyčinka Cast 3R: Ľahká a pripravená na použitie aj na cestách!

     

    Na stránke DOXY Cast 3R Wand Massager je váš mobilný spojenec, ktorý vás sprevádza všade, kam idete. Praktický cestovný zámok aktivujete súčasným stlačením tlačidla napájania a mínusu na štyri sekundy. Keď ste pripravení užívať si DOXY ho rozbaliť, zopakujte tento proces a sledujte, ako ožíva.

     

    Pocíťte rozdiel a skúsenosti s DOXY The Cast 3R Wand Massager absolútnu slobodu!

     

    Séria DOXY 3 má odnímateľnú hlavu, ktorá otvára množstvo možností pre alternatívne nástavce. Vďaka týmto špeciálne vyvinutým nástavcom, ktoré sa dajú bezpečne priskrutkovať a pevne sedia na svojom mieste, môžete dať DOXY Cast 3R Wand Massager nový vzrušujúci rozmer.

     

    DOXY Nástenný masážny prístroj The Cast 3R: stelesnenie všestrannosti!

     

    Na stránke DOXY The Cast 3R Wand Massager nie je len ďalším masážnym prístrojom, ale bránou do sveta rozkoše, ktorý čaká na objavenie. Či už ide o muža alebo ženu, o samote alebo s partnerom na intímnej ceste za poznaním, masážny prístroj DOXY ponúka množstvo zvodných možností.

     

    Pre ženy:

     

    • Sólo: intenzívne vibrácie DOXY sú ideálne na vonkajšiu stimuláciu. Mnohé ženy považujú DOXY Cast 3R Wand Massager obzvlášť účinný na stimuláciu klitorisu, ktorá môže viesť k dychberúcim orgazmom. Široká hlavica pokrýva veľkú plochu a poskytuje hlboký, dlhotrvajúci pocit, ktorý presahuje povrch pokožky.
    • Masáž tela: The DOXY Cast 3R Wand Massager je ideálny aj na masáž tela. Možno ho použiť na uvoľnenie svalového napätia, najmä v oblasti krku, chrbta a ramien.

     

    Pre mužov:

     

    • Sólo: Muži môžu používať DOXY Cast 3R Wand Massager na stimuláciu semenníkov, konečníka alebo perinea, citlivej oblasti medzi mieškom a konečníkom. Keď sa masážny prístroj vedie pozdĺž drieku penisu, vytvára jedinečný pocit, ktorý môže rýchlo viesť k silným a mnohonásobným orgazmom.
    • Masáž tela: Rovnako ako ženy, aj muži môžu používať DOXY masáž celého tela a zabudnúť na stres každodenného života.

     

    Pre páry:

     

    • Spoločné potešenie: Páry môžu používať DOXY Cast 3R Wand Massager do svojej predohry tým, že sa budú navzájom striedať pri masáži a skúmať rôzne erotogénne zóny. Pôsobivý výkon a široký rozsah vibrácií môžu v spálni roznietiť extatický oheň vášne.
    • Viac potešenia počas sexu: Keď používate DOXY Cast 3R Wand Massager počas pohlavného styku, zážitok bude ešte intenzívnejší. Pri použití napr DOXY na stimuláciu klitorisu počas penetrácie môže zvýšiť potešenie oboch partnerov.

     

    Na stránke DOXY Cast 3 Wand Massager ďaleko presahuje bežné vibrátory a masážne prístroje a ponúka dychberúce pocity pre každého. Vďaka jeho jedinečnému dizajnu je každé použitie bezkonkurenčné, vzrušujúce a vzrušujúce. Objavte silu DOXY a vydajte sa na výpravu za bezkonkurenčným potešením.

     

    Objavte svet DOXY Príslušenstva:

    Doxy

    Počas DOXY The Cast 3 Wand Massager už obsahuje truhlicu plnú príjemných zážitkov, výprava do sfér sexuálnej extázy sa ešte zďaleka nekončí. Ak chcete rozšíriť a spestriť svoje zmyselné objavy, predstavuje DOXY predstavuje rad špeciálnych doplnkov určených pre mužov a ženy. Od stimulátora bodu G až po masér prostaty, tieto nástavce sú prispôsobené pre špecifické erotogénne zóny a menia DOXY Cast 3 Wand Massager na multifunkčnú erotickú hračku, ktorá má svoju vlastnú triedu. Každý nástavec je jedinečný a zakaždým vytvára nový a vzrušujúci pocit. Upozorňujeme však, že tieto nástavce sú príslušenstvom, ktoré nie je súčasťou balenia DOXY Cast 3 Wand Massager je súčasťou balenia. Musia sa zakúpiť samostatne, aby si naši používatelia mohli vybrať podľa svojich preferencií a túžob. Keď investujete do týchto dodatočných nástavcov, nekupujete si len príslušenstvo, ale otvára sa vám svet možností, ktoré zabezpečia, že vaše zážitky s Doxy budú vždy nové a uspokojujúce. Ponorte sa ešte hlbšie do ríše rozkoše vďaka výnimočnému výberu nástavcov od DOXY.

     

    Viac informácií:

     

    • DOXY Dôkazy: The Cast 3 Wand Massager
    • Dimensions: Dĺžka tela 28 cm, priemer hlavy 4,5 cm, obvod 12 cm.
    • Hmotnosť: 354 gramov
    • Napájanie: USB nabíjačka je napájaná jednosmerným prúdom s nízkym napätím.
    • Používajte DOXY Cast 3 Wand Massager spolu s naším lubrikantom na vodnej báze Aquameo pre obzvlášť príjemný zážitok a udržujte ho v čistote pomocou spreja VERYCLEAN. Zažite dokonalé potešenie s maximálnou jednoduchosťou.
    • Prekročte hranice rozkoše a užívajte si ju! Ponorte sa do vesmíru, v ktorom sa stretáva najvyššia kvalita s nespútaným sexuálnym potešením. Vyberte si len to najlepšie, pretože si nezaslúžite nič menej ako to najlepšie. DOXY & MEO - dokonalá kombinácia kvality a zmyselnosti!
    • DOXY a MEO sú dve najrenomovanejšie značky v oblasti sexuálneho wellness. Obe si vytvorili jedinečné miesto vďaka svojim kolekciám, ktoré sa zameriavajú na výnimočnú kvalitu, prvotriedny výkon a potešenie. Každá značka má svoje vlastné silné stránky: DOXY mEO je známa svojimi výkonnými masážnymi prístrojmi, ktoré prinášajú bezkonkurenčný pocit, zatiaľ čo MEO zaujme širokou škálou výrobkov, ktoré uspokoja rôzne chute a preferencie. Obe značky majú spoločné to, že pri výrobe svojich výrobkov používajú vysokokvalitné materiály, ktoré ich zákazníkom zaručujú bezkonkurenčnú trvanlivosť a bezpečnosť.
    • MEO je registrovaná ochranná známka spoločnosti MEO v Nemecku. Všetky ostatné názvy značiek, logá a ochranné známky sú majetkom príslušných vlastníkov.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Ubschlagbar

    Mein absoluter Favorit Wand.
    Portabel, dennoch kraftvoll trotz Akku mit langer Laufzeit.
    Eine sehr effektive Frequenz und schwingradius sorgt für zuverlässige Orgasmen bei Mann und Frau! Vielfach begeistert getestet

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Parfait

    Excellent produit

      Hodnotenie 

      Spaziale

      Pentita di non averlo acquistato prima. L'ho appreso approfittando di un'offerta, è veramente stratosferico. Vibrazioni potentissime. Consiglio. Ottimo come massaggiatore corpo ancheee

        Hodnotenie 

        Decreto approvato con maggioranza assoluta

        Primo wand provato. Amore alla prima vibrazione. Insomma, si gode.

          Hodnotenie 

          Genial

          Es super potente y los orgasmos increibles, lo recomiendo

            Hodnotenie 

            L'original à un prix étonnant !!

            Massages sensuels, sensations fortes !

              Hodnotenie 

              My new BFF!

              Wow! I might as well throw out my other toys now
              I hesitated because of the price, but well worth the money.

                Napíšte vlastnú recenziu

                DOXY Obsadenie 3R Wand Massager - Nabíjateľný - matná čierna

                DOXY Obsadenie 3R Wand Massager - Nabíjateľný - matná čierna

                Nabíjateľná DOXY Cast 3R Wand Massager je náš najnovší a najfascinujúcejší Wand Massagers ktorým môžete zažiť silu DOXY úplne novým spôsobom. Bezdrôtový DOXY Wand Massager má rovnaké kompaktné rozmery a je vyrobený z rovnako kvalitných materiálov ako DOXY Cast 3 a ponúka vám úplne nový druh kúzla DOXY Kúzlo.

                Napíšte vlastnú recenziu

                Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                20 ostatné položky v rovnakej kategórii: