Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

DOXY Massager

Newsletter

Masturbátorové puzdro pre DOXY 3 Wand Massager

Tease & Denial, edging a vynútených orgazmov.... Na stránke DOXY Massager série "Die Cast 3" sa vyznačujú skvelým dizajnom. Každý z týchto masážnych prístrojov má jedinečnú hlavicu, ktorú možno ľahko odskrutkovať a vymeniť. Vďaka tomu ju možno nahradiť jednou zo štyroch DOXY špeciálne vyvinutých nástavcov, ktoré ponúkajú úplne nový rozmer stimulácie.

Viac informácií

3612/00

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka DOXY Wand Massager série "Die Cast 3" sa vyznačujú prispôsobivým dizajnom. Každý z týchto masážnych prístrojov má jedinečnú hlavicu, ktorú možno ľahko odskrutkovať a vymeniť. Vďaka tomu ju možno nahradiť jednou zo štyroch DOXY špeciálne vyvinutých nástavcov, ktoré ponúkajú úplne nový rozmer stimulácie. Jedným z týchto nástavcov je napr DOXY 3 Masturbátor Sleeve, ktorý transformuje Wand Massager na vibračné masturbačné zariadenie. Mimoriadne silné, skutočne dych vyrážajúce vibrácie masážneho nástavca stimulujú penisový hriadeľ a môžu viesť k ohromujúcemu orgazmu.

    Vďaka intuitívnym a citlivým tlačidlám na DOXY Wand Massager 3 alebo 3R si môžete nastaviť rytmus a intenzitu silných vibrácií presne podľa svojich preferencií - pre masáž penisu o triedu vyššie!

    Nástavec posúva potešenie do úplne novej dimenzie. Tento sofistikovaný, flexibilný masturbátor bol špeciálne vyvinutý pre DOXY 3 sériu a transformuje DOXY Wand Massager na výkonný masturbátor pre mužov, ktorý generuje silné, pulzujúce vibrácie presne tam, kde ich chcete - na penise!

    Nástavce špeciálne vyvinuté pre DOXY 3 / 3R transformujú masturbátor na Wand Massager na multifunkčný nástroj rozkoše. Každý z týchto nástavcov bol vyvinutý tak, aby vás stimuloval, vzrušoval a úplne uspokojil. Extrémne silné vibrácie DOXY sa prenášajú priamo do nástavca a vytvárajú rôzne dychberúce pocity.
    Doxy
    Nástavec sa pevne uzamkne, takže sa nemusíte obávať, že sa masturbátor tesne pred orgazmom zošmykne alebo vytočí.

    Najdôležitejšie vlastnosti nástavca DOXY 3:

    • Exkluzívny dizajn: Každý nástavec bol špeciálne vyvinutý pre DOXY 3 sériu a poskytuje jedinečný a stimulujúci zážitok.
    • Vysokokvalitný materiál: Vyrobený z vysokokvalitného silikónu, neporézny, bez zápachu a hypoalergénny.
    • Bezpečné uchytenie: Každý nástavec sa pevne uzamkne na svojom mieste, aby sa v zápale hry nezošmykol ani nekrútil.
    • Objavte nové dimenzie sexuálneho potešenia: Či už s týmto, alebo niektorým z našich ďalších nástavcov, všetky ponúkajú jedinečné pocity, ktoré môžete objaviť.


    Použitie: Jednoducho odskrutkujte okrúhlu hlavicu DOXY Wand Massager a nahraďte ju masturbačným nadstavcom. Závit spája Wand Massager s nástavcom a zaručuje bezpečné používanie.

    Rozmaznávajte svoje zmysly, objavujte hĺbky svojej rozkoše a pripravte sa na jedinečný orgazmický zážitok s exkluzívnym DOXY 3 nástavcami pre jedinečnú orgazmickú cestu. Je čas zažiť čisté kúzlo, ktoré DOXY má ponúknuť.

    Ďalšie podrobnosti:

    • Masturbátorové puzdro - nástavec pre DOXY Wand Massager
    • DOXY Rad Cast 3 má jedinečnú vlastnosť: vymeniteľnú hlavicu. Túto hlavicu možno jednoducho odskrutkovať a vymeniť za jeden z našich štyroch špeciálne vyvinutých nástavcov, ktoré sú vyrobené výlučne pre DOXY vyrobené výlučne pre Tieto nástavce otvárajú úplne nové možnosti a robia zážitok z používania Doxy ešte všestrannejším a vzrušujúcejším.
    • Každý nástavec je vyrobený zo žulovo čierneho hypoalergénneho silikónu.
    • Nástavce pre DOXY sú neporézne, bez zápachu a poskytujú príjemný sklz.
    • Nástavce sa uzamknú na mieste, aby sa zabránilo ich skrúteniu alebo skĺznutiu.
    • Na stránke DOXY Wand Massager je k dispozícii samostatne a nie je súčasťou dodávky.
    • Masturbátor používajte s naším lubrikačným gélom na vodnej báze Aquameo na mimoriadne príjemnú masáž penisu. Pred a po použití vyčistite stimulačný nástavec a masážny strojček pomocou nášho spreja VeryClean.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Top

    Très bon produit facile d’utilisation je recommande

      Hodnotenie 

      Range of sensations

      I was concerned that this would not stay firmly on the vibrator, but it does stay firmly attached. It delivers a great range of sensations based on the vibrator setting. It is great with or without stroking by the user. Great purchase.

        Hodnotenie 

        Great addition to the Doxy wand.

        I love lub up, slide the sleeve on and play with the wand speeds while watching porn. I edge for hours sometimes allowing myself to cum, sometimes after dripping with precum I don't allow myself release which just added to the build up for next time!

          Napíšte vlastnú recenziu

          Masturbátorové puzdro pre DOXY 3 Wand Massager

          Masturbátorové puzdro pre DOXY 3 Wand Massager

          Tease & Denial, edging a vynútených orgazmov.... Na stránke DOXY Massager série "Die Cast 3" sa vyznačujú skvelým dizajnom. Každý z týchto masážnych prístrojov má jedinečnú hlavicu, ktorú možno ľahko odskrutkovať a vymeniť. Vďaka tomu ju možno nahradiť jednou zo štyroch DOXY špeciálne vyvinutých nástavcov, ktoré ponúkajú úplne nový rozmer stimulácie.

          Napíšte vlastnú recenziu

          Ostatní zákazníci tiež kúpili:

          20 ostatné položky v rovnakej kategórii: