Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Masky na oči a šatky na oči

Newsletter

Anatomická BDSM maska na oči pre Sensory Deprivation

Cieľom zmyslovej deprivácie v kontexte BDSM je zablokovať jeden zmysel - v tomto prípade zrak - s cieľom vyostriť ostatné zmysly a zvýšiť tak intenzitu pocitov. Naša anatomická, absolútne nepriehľadná maska na oči vám zaručí presne tento zážitok. Nie je to len doplnok BDSM, ale aj vstup do dychberúcich pocitov.

Viac informácií

3466/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Cieľom zmyslovej deprivácie v kontexte BDSM je zablokovať jeden zmysel - v tomto prípade zrak - s cieľom vyostriť ostatné zmysly a zvýšiť tak intenzitu pocitov. Naša anatomická, absolútne nepriehľadná maska na oči vám zaručí presne tento zážitok. Nie je to len doplnok BDSM, je to brána k dychberúcim pocitom.

     

    Ste pripravení vzdať sa kontroly? Táto maska na oči spôsobí revolúciu vo vašom ďalšom BDSM sedení!

     

    Vypnutie zraku pomocou masky na oči vytvára intenzívne ponorenie do ostatných zmyslov. Každý zvuk, nech je akokoľvek tichý, najjemnejšie dotyky a jemné vône sa zrazu stanú oveľa prítomnejšími. V rámci scenára BDSM maska na oči umožňuje nositeľovi stratiť sa v istom druhu odovzdanosti, vzdať sa kontroly a úplne sa ponoriť do okamihu. Tento stav zvýšenej citlivosti a súčasne pociťovanej bezbrannosti prehlbuje zážitok, robí ho intenzívnejším a nezabudnuteľným. Práve toto zvýšené zmyslové vnímanie robí z masky na oči Sensory Deprivation nepostrádateľnú súčasť vo svete BDSM.

     

    Prečo je táto maska na oči povinnou výbavou všetkých milovníkov BDSM:

     

    • Vysokokvalitné materiály: Vonkajšia strana masky na oči je vyrobená z jemného morušového hodvábu a zamatovo hebkého spandexu. Vnútorná podšívka z pamäťovej peny zaisťuje pohodlné nosenie.
    • 3D dizajn: Vďaka trojrozmernej štruktúre sa nepriehľadná maska na oči BDSM dokonale prispôsobí kontúram tváre. Svetelný štít na nosovom mostíku zabraňuje prenikaniu svetla, takže aj v jasnom prostredí je úplná tma.
    • Žiadny tlak na oči: Inovatívna 3D konštrukcia zaisťuje, že oči nie sú zúžené ani pri otvorení a dokonca aj mihalnice zostávajú neporušené. To zaručuje uvoľnené a príjemné BDSM sedenie.
    • Nastaviteľná čelenka: Vďaka nastaviteľnému popruhu s prackou je maska vhodná pre obvody hlavy od 40 cm do 75 cm. Nemusíte sa obávať príliš krátkych alebo príliš dlhých čeleniek, BDSM maska na oči sa dokonale prispôsobí vašej hlave.

     

    Nielen komunita BDSM, ale aj naši ostatní zákazníci po celom svete sú touto maskou na oči nadšení a oceňujú intenzitu a kvalitu zážitku, ktorý táto kvalitná maska ponúka.

     

    Ako sa dá maska na oči kombinovať s inými BDSM doplnkami?

     

    Naša maska na oči pre Sensory Deprivation je oveľa viac než len BDSM doplnok, je to kľúč k intenzívnejším zmyselným zážitkom. Kombinujte masku na oči s putami na ruky a nohy, aby ste pridali prvok obmedzenia pohybu. Alebo použite efektný gag, ktorý nielenže urobí dojem, ale ešte viac obmedzí komunikáciu a zintenzívni pocit podriadenosti. Stavte na kontrasty, ako je napríklad oddávanie sa našim štekleniam pierkami a vzrušujúcej sade sviečok od Dr. Sado, pri ktorých zostrené zmysly vnímajú každú kvapku horúceho vosku a každý jemný dotyk s pierkom oveľa intenzívnejšie. BDSM pádlo alebo bičík potom môžu poskytnúť ďalšie prekvapivé momenty....

     

    Viac informácií:

     

    • BDSM maska na oči pre zmyslovú depriváciu
    • Materiál: morušový hodváb, spandex, pamäťová pena
    • Nastaviteľná veľkosť. Vhodná pre obvod hlavy od 40 cm do 75 cm.
    • Pokyny na údržbu: Na predĺženie životnosti BDSM masky na oči odporúčame ručné pranie s neutrálnym pracím prostriedkom. Neperte prosím v práčke a nechajte uschnúť na tienistom mieste.
    • Internetový obchod s BDSM maskami: Vitajte vo vzrušujúcom svete MEO, vašom internetovom obchode s exkluzívnymi maskami na bondage a BDSM. Objavte náš úchvatný výber s láskou vyrobených BDSM masiek. Či už hľadáte vysokokvalitnú koženú masku s najvyšším komfortom a kvalitou nosenia, alebo skôr fantazijnú masku zo spandexu pre dokonalý zmyselný zážitok - náš výber nenecháva nič na náhodu. Naši odborníci držia prst na pulze a vždy hľadajú tie najinovatívnejšie a najkvalitnejšie výrobky, aby bol váš zážitok neporovnateľný. Bez kompromisov v oblasti kvality a štýlu vám ponúkame aj atraktívne latexové masky pre úplne novú úroveň rozkoše. Pre tých odvážnejších ponúkame vzrušujúce plynové masky, ktoré posunú vaše BDSM zážitky na novú a vzrušujúcu úroveň. Vďaka dôrazu na príťažlivý dizajn a vysokokvalitné materiály MEO neposkytuje obyčajné výrobky, ale sľubuje nezabudnuteľné a jedinečné zážitky. S našimi BDSM maskami môžete svoje intímne chvíle urobiť ešte nezabudnuteľnejšími. Objavte svet BDSM s MEO a nechajte svoje najtajnejšie túžby a fantázie stať sa skutočnosťou. Pretože s MEO je váš chtíč našou vášňou!

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Best Yet

    This is the best blindfold I have found in years.
    Comfortable to wear, even allows you to open your eyes while wearing.
    Complete blackout so there is no peeking while being used.
    Already bought a couple of spares ... in case it gets damaged in the future

      Hodnotenie 

      Duplice Funzione

      Sicuramente divertente da utilizzare in momenti particolari, ma anche per schiacciare un pisolo pomeridiano quando la luce ambientale è troppo forte :)

        Hodnotenie 

        correcto

        Es lo que quería y lo he recibido en el tiempo estimado

          Hodnotenie 

          Can't see....

          I've been looking for a blindfold that fit snug, was comfortable, and allowed no peeking out the bottom. This one does all that. Thank you, love it.

            Hodnotenie 

            Perfect blindfold

            This is easily the best blindfold we've experimented with. It fits snugly, no light or outside vision, comfortable to wear. Very happy with the purchase and well worth it.

              Hodnotenie 

              Tolle Maske

              Die Maske dichtet perfekt ab ohne zu eng zu sitzen. Durch die Ausbuchtung liegt die Maske nicht direkt auf den Augen, was ich sehr angenehm empfinde. Wirklich empfehlenswert beim Bondage.

                Napíšte vlastnú recenziu

                Anatomická BDSM maska na oči pre Sensory Deprivation

                Anatomická BDSM maska na oči pre Sensory Deprivation

                Cieľom zmyslovej deprivácie v kontexte BDSM je zablokovať jeden zmysel - v tomto prípade zrak - s cieľom vyostriť ostatné zmysly a zvýšiť tak intenzitu pocitov. Naša anatomická, absolútne nepriehľadná maska na oči vám zaručí presne tento zážitok. Nie je to len doplnok BDSM, ale aj vstup do dychberúcich pocitov.

                Napíšte vlastnú recenziu

                Ostatní zákazníci tiež kúpili:

                13 ostatné položky v rovnakej kategórii: