Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Masky na oči a šatky na oči

Newsletter

BDSM silikónová maska na oči

Zažite svet intenzívnych pocitov s našou absolútne nepriehľadnou silikónovou maskou na oči. Na rozdiel od bežných masiek na oči je naša BDSM maska na oči mimoriadne pohodlná na nosenie, pretože vám tesne obopne tvár a takmer zabudnete, že ju máte na sebe!

Viac informácií

k dispozícii na

    Viac informácií

    Zažite svet intenzívnych pocitov s našou absolútne nepriehľadnou silikónovou maskou na oči. Na rozdiel od bežných masiek na oči je naša BDSM maska na oči mimoriadne pohodlná na nosenie, pretože tesne prilieha k tvári a takmer zabudnete, že ju máte na sebe!

    Zmyselný zážitok o triedu vyššie: prečo túto masku na oči potrebuje každý!

    Maska na oči zaujme svojím anatomickým tvarom, ktorý zaručuje dokonalé prispôsobenie bez tlaku na oči. Prepracovaná nosová časť poskytuje dodatočné pohodlie a príjemné nosenie. Maska na oči je úplne nepriehľadná, takže môžete intenzívnejšie vnímať ostatné vnemy.

    S maskou na oči môžete počas sexu vypnúť zrak a plne sa sústrediť na ostatné zmysly. Dotyky a zvuky vnímate intenzívnejšie a prežívate tento okamih úplne novým a vzrušujúcim spôsobom. Hra s anonymitou tiež vytvára tajomnú atmosféru, v ktorej si môžete užívať svojho partnera bez toho, aby ste ho videli. S maskou na oči sa sex stáva cestou zmyslov, ktorá posúva pôžitok a extázu na novú úroveň.

    Našu masku na oči si môžete individuálne prispôsobiť veľkosti hlavy pomocou troch stláčacích cvočkov, čo zaručuje dokonalé prispôsobenie a pohodlie pri nosení. Maska na oči je k dispozícii v červenej a čiernej farbe.

    V porovnaní s bežnými maskami na oči ponúka naša silikónová maska na oči množstvo výhod:

    • Silikón poskytuje výnimočný komfort pri nosení, pretože je mäkký a príjemný na pokožke. Na rozdiel od kože alebo latexu je silikón hypoalergénny a šetrný k pokožke, takže je vhodný aj pre ľudí s citlivou pokožkou.
    • Na druhej strane silikónová maska na oči tesne obopína tvár a vďaka anatomickému tvaru dokonale sedí bez toho, aby tlačila na oči. To zaručuje príjemný komfort pri nosení, takže maska na oči je vhodná aj na dlhšie nosenie.
    • Okrem toho je silikónový materiál absolútne nepriehľadný, takže nič nevidíte ani v tme alebo pri jasnom svetle.
    • Ďalšou výhodou je jednoduché čistenie a starostlivosť o silikónovú masku na oči. Masku na oči možno čistiť teplou vodou a jemným mydlom, pričom sa zachovajú hygienické vlastnosti silikónu.


    Maska na oči od MEO vám tak zaručuje vysokú úroveň pohodlia pri nosení, dokonalé prispôsobenie, absolútnu nepriehľadnosť, jednoduché čistenie a, samozrejme, individuálnu prispôsobivosť - to všetko pre zmyselný a intenzívny zážitok, ktorý bežné masky na oči z iných materiálov nemôžu ponúknuť.

    Ďalšie informácie:

    • Silikónová maska na oči
    • BDSM maska
    • Najvyšší komfort pri nosení.
    • Absolútne nepriehľadná.
    • Tesne prilieha k tvári
    • Anatomicky tvarovaná, netlačí príliš na oči, tvarovaná oblasť nosa.
    • Možnosť nastavenia veľkosti pomocou troch stláčacích cvočkov.
    • K dispozícii v červenej a čiernej farbe.
    • Na čistenie odporúčame náš sprej VeryClean.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Maschera eccitante

    Maschera versamente ottima, la consiglio per provare qualche giochino erotico, ed uscire un po dall'ordinario

      Hodnotenie 

      Fatta bene, ma...

      ... su di me non copre molto bene, se guardo verso il basso, vedo tutto. Questo perché non aderisce bene nella parte del naso, almeno su di me. A parte questo, il prodotto si presenta davvero ben fatto e non stringe!

        Hodnotenie 

        A must have

        I didn't really need to buy one, but it's always good to have an extra one.

          Hodnotenie 

          Man sieht nichts durch

          Ich war anfangs skeptisch für den günstigen Preis und gespannt, als die Augenmaske kam. Ich muss sagen ich bin sehr positiv überrascht. Die Maske hat eine sehr gute Qualität, ist gut und bequem zu tragen, man sieht nichts durch und in Kombination mit Handschellen unschlagbar. Wer mal etwas anderes erleben möchte, der ist mit dieser Maske sehr gut beraten.

            Hodnotenie 

            Tolle Augenbinde

            Sehr schön weiche Augenbinde, nichts ist hart oder scharfkantig. Je nach Lust und Laune kann man sie mal mehr mal weniger fest binden.

              Napíšte vlastnú recenziu

              BDSM silikónová maska na oči

              BDSM silikónová maska na oči

              Zažite svet intenzívnych pocitov s našou absolútne nepriehľadnou silikónovou maskou na oči. Na rozdiel od bežných masiek na oči je naša BDSM maska na oči mimoriadne pohodlná na nosenie, pretože vám tesne obopne tvár a takmer zabudnete, že ju máte na sebe!

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              13 ostatné položky v rovnakej kategórii: