Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

DOXY Massager

Newsletter

DOXY 3 USB-C Wand Massager - Tyrkysová

Stránka DOXY 3 USB-C Wand Massager bol špeciálne vyvinutý pre mladšiu generáciu. Tento prelomový technický vývoj zodpovedá preferenciám generácie Z, ktorá oceňuje povedomie o značke, spoľahlivý výkon, štýlový dizajn, účinnosť a pomer ceny a výkonu.

Viac informácií

3597/00

79,90 €


-10,00 €

69,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka DOXY 3 USB-C Wand Massager bol špeciálne vyvinutý pre mladšiu generáciu. Tento prelomový technický vývoj zodpovedá preferenciám generácie Z, ktorá oceňuje povedomie o značke, spoľahlivý výkon, štýlový dizajn, účinnosť a pomer ceny a výkonu. Je odpoveďou na meniace sa potreby mladšej cieľovej skupiny, ktorá uprednostňuje kvalitu aj prijateľnú cenu.

    Prelomte pravidlá a užívajte si silu masážnej tyčinky DOXY 3 USB-C kedykoľvek a kdekoľvek!

    Značka DOXY znamená začlenenie a posilnenie postavenia. Na Wand Massager z DOXY sú navrhnuté tak, aby spĺňali širokú škálu potrieb a preferencií, aby si každý mohol vychutnať potešenie podľa vlastných podmienok.

    S DOXY 3 USB-C Wand Massager máte vždy všetko pod kontrolou!

    S káblom dlhým 3 metre DOXY 3 USB-C Wand Massager ponúka bezkonkurenčnú slobodu a pohodlie pri cestovaní po celom svete. Inšpirovaný slávnym DOXY Cast 3 Wand Massager a dobíjacím zariadením Die Cast 3R, tento kompaktný a DOXY Wand Massager prináša rovnako neuveriteľne silné vibrácie, ktoré vám vyrazia dych. Vysokokvalitná precízna konštrukcia z ABS zaručuje odolnosť, príručnú hmotnosť a elegantný dizajn.

    Cenovo dostupný výkon pre generáciu Z - priamo k orgazmu!

    Rozpútajte svoj chtíč s takzvanou funkciou Continuous Power, ktorú si môžete jednoducho nastaviť pomocou tlačidiel + a - a nájsť tak dokonalú intenzitu. Pre extra nakopnutie môžete aktivovať režim Pulse jednoduchým stlačením a podržaním tlačidla napájania na 3 sekundy.

    Hlava DOXY 3 USB-C Wand Massager je vyrobená z vysokokvalitného silikónu príjemného na telo, ktorý je na dotyk mäkký a zamatový. V porovnaní s väčšími pôvodnými a vlajkovými kovovými modelmi je menšia hlava DOXY 3 USB-C je menej odstrašujúca a ideálna na zoznámenie sa s Wand Massager na zoznámenie sa s jedným. Dá sa použiť aj na masáž ťažko prístupných častí tela s veľkou presnosťou. Hlavu možno tiež odňať na čistenie bez námahy, čím sa zabezpečí hygiena a stály výkon.

    Sexi luxusný komfort

    DOXY 3 USB-C je k dispozícii v dvoch fascinujúcich farbách: tyrkysovej a matnej čiernej. Tento prelomový masážny prístroj, ktorý ponúka bezkonkurenčný výkon a potešenie v elegantnom, kompaktnom dizajne, kladie DOXY 3 zatieni všetko ostatné Wand Massager vo svojej cenovej kategórii. Na stránke DOXY 3 USB-C je odpoveďou na túžbu po vysokom výkone a kvalite za absolútne prijateľnú cenu. Skutočná zmena hry, takmer príliš dobrá na to, aby bola pravdivá!

    Ďalšie podrobnosti:

    • DOXY 3 USB-C Wand Massager
    • Rozmery: Dĺžka tela 28 cm, priemer hlavy 4,5 cm, obvod tela 12 cm.
    • Hmotnosť: 310 gramov
    • Napájanie: DOXY 3 USB-C Wand Massager sa napája prostredníctvom integrovaného kábla USB-C. Upozorňujeme, že napájacia jednotka NIE JE súčasťou dodávky a NIE JE kompatibilná s príslušenstvom pre Wand Massager Zariadenie Cast 3 a Zariadenie Cast 3R je kompatibilné. Na napájanie budete potrebovať adaptér USB-C so zástrčkou Power Delivery (PD) 5V/3A Wand Massager s napájaním.
    • Dĺžka kábla: 3 metre
    • Na stránke DOXY 3 USB-C Wand Massager je flexibilný masážny prístroj, ktorý je vhodný pre ženy, ako aj mužov a páry. Ženy ho môžu používať na intenzívnu stimuláciu klitorisu a ďalších erotogénnych zón, muži perinea, penisu, semenníkov a konečníka. Pre páry ponúka masážny prístroj vzrušujúci spôsob, ako zlepšiť predohru a užiť si dodatočnú stimuláciu počas pohlavného styku.

     

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Génial

    Cet appareil est génial tout simplement

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Mega

    Mega verarbeitetes Gerät! Der Kopf des Vibrators ist sehr groß und besteht aus Silikon. Er ist "weich" und der Kopf ist minimal biegsam. Er ist relativ leise. Die Verarbeitung ist sehr gut und sauber. Die Farbe ist sehr schön :)!!! Besser geht es nicht!!! Vielen Dank dafür!!! So etwas sollte in keiner Nachttischschublade fehlen.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    DOXY 3 USB-C Wand Massager - Tyrkysová

    DOXY 3 USB-C Wand Massager - Tyrkysová

    Stránka DOXY 3 USB-C Wand Massager bol špeciálne vyvinutý pre mladšiu generáciu. Tento prelomový technický vývoj zodpovedá preferenciám generácie Z, ktorá oceňuje povedomie o značke, spoľahlivý výkon, štýlový dizajn, účinnosť a pomer ceny a výkonu.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    20 ostatné položky v rovnakej kategórii: