Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Nexus Revo Air - Rotačný vibrátor prostaty so stimuláciou tlakom vzduchu

Zažite dokonalý mužský orgazmus s Nexus Revo Air! Inovatívny vibrátor na prostatu je zázrakom technológie a rozmaznáva vás dvoma výkonnými motormi a stimuláciou tlakom vzduchu. Precízne masíruje prostatu a perineum pre nezabudnuteľné orgazmy prostaty.

Viac informácií

2972/00

Dodacia lehota približne 3 dní

    Viac informácií

    Orgazmus prostaty je najvyšším mužským orgazmom a s Nexus Revo Air ho zažijete znova a znova! Vibrátor prostaty Nexus Revo Air nie je obyčajný stimulátor prostaty, ale skutočný zázrak technológie! Vďaka inovatívnemu dizajnu, dvom výkonným motorom a stimulácii tlakom vzduchu dokáže masírovať prostatu aj perineum - erotogénnu zónu medzi konečníkom a semenníkmi.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Inovatívny vibrátor na prostatu
    • So stimuláciou tlakom vzduchu
    • Rotujúca hriadeľ
    • 2 výkonné motory
    • 8 rôznych úrovní vibrácií
    • S diaľkovým ovládaním
    • Dobíjanie cez USB
    • Silikón šetrný k telu

     

    Prostatické orgazmy sú niečo ako svätý grál mužského potešenia. Sú spôsobené stimuláciou prostaty, ktorá sa často označuje ako "mužský bod G". Pri tomto orgazme pocit rozkoše ďaleko presahuje bežnú rozkoš, ktorú pozná väčšina mužov. Vyžaruje do celého brucha a môže dokonca ovládnuť celé telo. Niektorí muži dokonca uvádzajú, že orgazmus prostaty môže byť intenzívnejší ako bežný orgazmus.

     

    Práve tu prichádza na rad vibrátor na prostatu Nexus Revo Air. Tento vibrátor na prostatu nie je obyčajná sexuálna hračka, ale skutočný zázrak technológie! Vďaka inovatívnemu dizajnu a dvom výkonným motorom dokáže masírovať prostatu aj perineum - erotogénnu zónu medzi konečníkom a semenníkmi.

     

    A akoby to nestačilo, rotačný pohyb hriadeľa umožňuje neustálu a presnú masáž prostaty. Okrem toho stimulácia tlakom vzduchu poskytuje dodatočný pocit mravčenia, ktorý vás katapultuje do nepredstaviteľných výšin rozkoše. Vďaka ôsmim rôznym úrovniam vibrácií si môžete nastaviť intenzitu podľa svojej chuti.

     

    Ale je to ešte lepšie: pravidelné používanie stimulátora prostaty môže mať aj zdravotné výhody. Masáž prostaty údajne pomáha znižovať riziko prostatitídy, erektilnej dysfunkcie a ďalších problémov s prostatou.

     

    Stručne povedané, stimulácia prostaty pomocou stimulátora prostaty Nexus Revo Air môže vyvolať hlboký a intenzívny pocit rozkoše, ktorý ďaleko presahuje to, čo možno dosiahnuť tradičnými sexuálnymi praktikami. S vibrátorom na prostatu, ako je Nexus Revo Air, je ľahké preskúmať tento skrytý bod rozkoše a zažiť intenzívne potešenie z orgazmu prostaty.

     

    Skrátka, s vibrátorom na prostatu, ako je Nexus Revo Air, objavíte úplne novú dimenziu rozkoše a zažijete také intenzívne orgazmy, že nebudete mať slov. Vyskúšajte to - váš "mužský bod G" len čaká na objavenie!

     

    Ako používať stimulátor prostaty Nexus Revo Air?

     

    Vložte Nexus Revo Air análne s trochou lubrikantu a pocíťte nádherné rozťahovanie v oblasti konečníka a stimuláciu prostaty. Nexus Revo Air sa udržiava v správnej polohe a pôsobí masážne vďaka pohybom panvy a sťahom análneho zvierača. Či už s partnerom alebo sami - vyskúšajte ho a zažite, aký intenzívny môže byť orgazmus prostaty.

     

    Nexus Revo Air od spoločnosti Nexus v detailoch:

     

    Revo Air je inovatívny vibrátor na prostatu s technológiou tlaku vzduchu! Zatiaľ čo si užívate príjemné vibrácie a rotujúci hriadeľ vo vnútri, aktivujete pulzujúce tlakové vlny vzduchu, ktoré stimulujú citlivé perineum. Táto kombinácia zaručuje intenzívny orgazmus, pretože perineum obsahuje veľa nervových zakončení a pri stimulácii mužov sa naň často zabúda. Revo Air to mení a posúva prostatický orgazmus na ďalšiu úroveň. Stimulátor je vyrobený zo silikónu šetrného k telu a je mäkký a pohodlný. Môžete ho používať aj vo vani alebo v sprche, pretože Revo Air je vodotesný. Revo Air sa ľahko ovláda pomocou diaľkového ovládania, ktoré má dosah až 8 metrov. Stimulátor prostaty a diaľkový ovládač sa dobíjajú prostredníctvom dodaného USB kábla.

     

    Stimulátor prostaty by sa mal používať len s lubrikantmi na báze vody, ako je napríklad Aquameo, pretože lubrikanty na báze silikónu by materiál napadli. Po použití by sa mal stimulátor prostaty vyčistiť trochou vody a mydla. Na dezinfekciu možno použiť aj náš sprej VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Nexus Revo Air
    • Rotačný vibrátor na prostatu so stimuláciou tlakom vzduchu
    • Dĺžka: 13,8 cm
    • Vložiteľná dĺžka: 10 cm
    • Maximálny priemer: 3,4 cm
    • Vonkajší priemer: 13,0 cm
    • Vodotesný
    • Materiál: ABS, silikón
    • Cieľ stimulácie: análny otvor, prostata, perineum
    • Intenzita vibrácií: Variabilné vibrácie
    • Ovládanie: Bezdrôtové diaľkové ovládanie
    • Vibrácie a pulzácie
    • Doba prevádzky: 60 min
    • Dobíjanie pomocou priloženého USB kábla
    • Čas nabíjania: 120 min

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Increíble

    Tenía dudas si me gustaría un estimulador y me arrepiento de no haberlo comprado antes. Fácil de introducir y manejar, te puede hacer temblar entero. Puede ser más caro que otros modelos pero este merece la pena, gran inversión.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Nexus Revo Air - Rotačný vibrátor prostaty so stimuláciou tlakom vzduchu

      Nexus Revo Air - Rotačný vibrátor prostaty so stimuláciou tlakom vzduchu

      Zažite dokonalý mužský orgazmus s Nexus Revo Air! Inovatívny vibrátor na prostatu je zázrakom technológie a rozmaznáva vás dvoma výkonnými motormi a stimuláciou tlakom vzduchu. Precízne masíruje prostatu a perineum pre nezabudnuteľné orgazmy prostaty.

      Napíšte vlastnú recenziu

      Ostatní zákazníci tiež kúpili:

      30 ostatné položky v rovnakej kategórii: