Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Nexus Revo Embrace - vibračný stimulátor prostaty

Nexus Revo Embrace je vibračný stimulátor prostaty, ktorý vám dá naozaj všetko! Nielenže stimuluje prostatu a perineum, ale tiež vám spevní penis a veľmi spevní gule! Zároveň vibruje a rotuje v análnom kanáli a v prostate! Zažijete také silné a intenzívne orgazmy, že by ste nikdy neverili, že...

Viac informácií

2982/00

199,90 €


-80,00 €

119,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Nexus Revo Embrace je vibračný stimulátor prostaty, ktorý vám poskytne všetko, čo ste hľadali! Nielenže stimuluje prostatu a perineum, ale tiež vám spevní penis a veľmi spevní gule! Zároveň vibruje a rotuje v análnom kanáli a v prostate! Zažijete tak silné a intenzívne orgazmy, o ktorých ste si nikdy nemysleli, že existujú.

     

    Najdôležitejšie vlastnosti:

     

    • Unikátny análny kolík do prostaty: špičková technológia pre intenzívnu stimuláciu!
    • 2 motory: Ešte nikdy ste nezažili takú silu!
    • Rotujúca a vibrujúca hriadeľ: Pre orgazmy o triedu vyššie!
    • 2 nastavenia rotácie: Masíruje prostatu extrémnym spôsobom.
    • 8 vibračných vzorov: Budete ejakulovať ako kôň!
    • Pružný krúžok na penis: Vďaka nemu bude váš penis tvrdý a gule vypuklé!
    • Stimulácia perinea: Vaša supererogénna zóna!
    • Mäkký silikón: Príjemný na pokožku a ľahko sa zavádza análne.
    • S diaľkovým ovládaním: Pre potešenie bez použitia rúk.
    • Nabíjateľný pomocou USB kábla
    • Vodotesný: Na sex vo vani alebo v sprche

     

    Čo je na Nexus Revo Embrace také výnimočné?

     

    Chcete konečne zažiť intenzívny orgazmus prostaty? Hľadáte výkonný vibrátor, ktorý stimuluje prostatu a perineum a zabezpečí vám tvrdšiu a dlhšie trvajúcu erekciu? Potom by sa Nexus Revo Embrace mohol stať vaším novým najlepším priateľom!

     

    Revo Embrace je jedinečná, high-tech erotická hračka s 2 motormi a zaručuje vám tú najsilnejšiu a najlepšiu stimuláciu prostaty. Vďaka nej budete ejakulovať ako kôň a po tomto superlatívnom orgazme vám zostanú mäkké kolená! Revo Embrace vysiela do prostaty vlny silných vibrácií, ktoré vám poskytnú maximálne potešenie zo stimulácie prostaty. Nuby na tyči stimulujú aj perineum pre mimoriadne vzrušujúce a intenzívne pocity. Revo Embrace s diaľkovým ovládaním je tiež vodotesný, takže je vhodný na stimuláciu vo vani alebo v sprche. Nexus Revo Embrace je vyrobený zo silikónu kompatibilného s telom, vďaka čomu je mimoriadne pohodlný. Erotický krúžok aj diaľkové ovládanie sa dajú rýchlo dobíjať pomocou USB kábla.

     

    Ako používať krúžok Nexus Revo Embrace?

     

    Nexus Revo Embrace sa používa naozaj veľmi jednoducho: Na konci je pružný dvojitý krúžok, ktorý si nasadíte okolo mieška a penisu. Potom zasuňte análny kolík do análneho otvoru s trochou lubrikačného gélu Aquameo. Análny kolík zapadne tak akurát, keď je stimulátor s nopkami blízko vášho perinea. Teraz môžete pohodlne ovládať silu vibrácií a vibračný vzor pomocou diaľkového ovládania. Teraz sa už stačí len pohodlne usadiť a užívať si! Nexus Revo Embrace môžete používať sólo alebo s partnerom počas sexu. S týmto stimulátorom prostaty budete mať dlhšie trvajúci a intenzívnejší orgazmus ako kedykoľvek predtým. Nexus Revo Embrace stimuluje prostatu a perineum a má nádherne mäkké nopky. Pomocou diaľkového ovládania jednoducho prepínajte nespočetné množstvo nastavení vibrácií. Alebo si to urobte mimoriadne vzrušujúce a nechajte partnera rozhodnúť, ako a kde si Nexus Revo Embrace užije. Vďaka kompaktnému dizajnu je Nexus Revo Embrace ideálny na nosenie pod oblečením. Náš lubrikant na vodnej báze Aquameo ešte viac uľahčuje zavádzanie.

     

    Čo ešte musím zvážiť?

     

    Po použití sexuálnu hračku dôkladne očistite vlažnou vodou a naším sprejom VERYCLEAN alebo jemným antibakteriálnym mydlom. Osušte erotickú hračku handričkou, ktorá nepúšťa vlákna, a uložte ju na bezprašnom mieste. Používajte len lubrikanty rozpustné vo vode, napríklad Aquameo. Lubrikanty na báze silikónu môžu poškodiť kvalitný povrch.

     

    Viac informácií:

    • Nexus Revo Embrace Vibračný stimulátor prostaty
    • S integrovaným krúžkom na penis (dvojitý krúžok na penis a semenníky)
    • Stimulátor prostaty s diaľkovým ovládaním
    • Nubový stimulátor pre perineum
    • 2 rotačné a 2 vibračné nastavenia
    • Rotačný a vibračný hriadeľ
    • 2 nastavenia rotácie
    • 8 vibračných vzorov 2 motory
    • Zástrčka: cca 9,6 cm na zasunutie, max. priemer 3,3 cm
    • Vodotesnosť (IPX7)
    • Nabíjateľný, vrátane USB kábla
    • Prevádzkový čas: 75 minút
    • Čas nabíjania: 75 minút
    • Používajte len s lubrikantmi na báze vody
    • Materiál: silikón (bezpečný pre telo, bez ftalátov), ABS

    Stiahnite si

    Erekčné krúžky

    Ako nasadiť krúžok na penis a ako vybrať správnu veľkosť krúžku na penis

    Stiahnite si (1.21M)

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Great item... need i say more :-)

    Great item... need i say more :-)

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Ottimo

    È il mio primo sex toy. Ci vuole un po' di pazienza all'inizio se non si è già pratici di penetrazione anale, ma una volta abituati la masturbazione è tutta un'altra storia. Assolutamente da provare.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Amazing

    My orgasms are stronger, my cock is more sensitive and he loves that I'm harder than usual for longer than usual as well. He also loves how my balls smack against his ass. It hits all the right spots with strong vibrations and the milking head. It's a good size and without a lot of lube you shouldn't have any problems getting it in your ass.

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Spread Eagle

    Once I was able to get my balls through the somewhat rubber material and turned it on to short deep pulses, my cock stiffened str8 up and my legs spread open wide. I was so turned on, generally vibrators are overkill on my nerves, this taint device gives me several options for stimulation. The Dildo/Taint dual purpose vibrators can’t hold a phallus shaped candle to this guy!

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Würde sogar 10 Sterne geben

    Wahnsinnig gern beim Autofahren getragen oder einfach mal schnell mit einkaufen gewesen- Geht immer und geht auch gut rein gerade wenn man eher wenig erprobt ist ^^ Würde sogar 10 Sterne geben

    • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
    Hodnotenie 

    Traut euch. :-)

    Ich bin Single und weder homo noch bi. Allerdings war ich neugierig so ein Prostata-Anal-Toy auch mal zu testen. Ich muss sagen, es ist megageil! Der Orgasmus ist anders, ich weiß nicht wie ich es beschreiben soll. Intensiv und extrem rifft es eigentlich ganz gut. Es ist mal eine schöne Abwechslung das Toy zu verwenden und ich benutze es sehr gerne. Das Thema Anal ist bei vielen Männern, egal ob in Partnerschaft oder Single, leider noch ein Tabu-Thema. Aber Jungs, schämt euch nicht das mal auszuprobieren oder es sogar gut zu finden. Es ist ein sehr schönes Erlebnis, da die Prostata auch eine sehr erogene Zone beim Mann ist. Traut euch. :-)

    • 2 z 2 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.

    Napíšte vlastnú recenziu

    Nexus Revo Embrace - vibračný stimulátor prostaty

    Nexus Revo Embrace - vibračný stimulátor prostaty

    Nexus Revo Embrace je vibračný stimulátor prostaty, ktorý vám dá naozaj všetko! Nielenže stimuluje prostatu a perineum, ale tiež vám spevní penis a veľmi spevní gule! Zároveň vibruje a rotuje v análnom kanáli a v prostate! Zažijete také silné a intenzívne orgazmy, že by ste nikdy neverili, že...

    Napíšte vlastnú recenziu

    Ostatní zákazníci tiež kúpili:

    30 ostatné položky v rovnakej kategórii: