Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Diskrétny análny konektor s 12 vibračnými režimami a diaľkovým ovládaním

Tu prichádza skutočný vrchol pre fanúšikov análneho strečingu! Je pre vás bežný análny sex príliš nudný? Potom bude náš análny dilatátor váš nový obľúbený. Je vhodný pre všetkých znalcov, ktorí ocenia najmä rozťahovanie análneho kanála. Pružný análny kolík jemne, ale neúprosne rozťahuje análny otvor a vytvára nepredstaviteľné pocity rozkoše.

Viac informácií

2598/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Tu prichádza skutočný vrchol pre fanúšikov análneho strečingu! Je pre vás bežný análny sex príliš nudný? Alebo by to mal byť kopanec pre bizarné hry? Potom sa náš análny dilatátor určite stane vaším novým obľúbencom. Je vhodný pre všetkých znalcov, ktorí ocenia najmä rozťahovanie análneho kanála. Jemný, ale nepoddajný, pružný análny kolík rozťahuje análny otvor a vytvára nepredstaviteľné pocity rozkoše z úplného naplnenia. Tento análny vibrátor je ideálny aj ako predohra alebo príprava na väčšie hračky. Alebo možno poslúži ako trest pre neposlušných Sub. Vašej fantázii sa medze nekladú!

     

    Úžasne silný, anatomicky dokonale navrhnutý análny dilatátor sa takmer neviditeľne usadí v rozkroku a zmestí sa aj do tých najtesnejších nohavíc. Keď potom na cestách siahnete po diaľkovom ovládaní praktického, mimoriadne tichého análneho dilatátora, pocítite to, čo nikto nepočuje: intenzívnu análnu stimuláciu so súčasným análnym rozťahovaním.

     

    Ako používať diskrétny análny dilatátor?

     

    Análny dilatátor je vyrobený z vysokokvalitného silikónu, a preto je absolútne šetrný k pokožke. Vďaka mäkkému, zaoblenému tvaru sa análny dilatátor ľahko zavádza a môže sa hneď pustiť do práce. Použitie je nekomplikované a intuitívne. Análny dilatátor sa na koncoch stláča. Vďaka výslednej špičke sa veľmi ľahko zavádza. Až po uvoľnení sa rozvinie a jemne, ale neústupne roztiahne análny otvor. Po vložení sa tyč stimulačne pritlačí k perineu. Lubrikant na vodnej báze, ako je Aquameo, poskytuje ešte väčšie potešenie. Potom pohodlne zapnite vibrácie pomocou bezdrôtového diaľkového ovládania stlačením jediného tlačidla. A zábava môže začať! Vibračný expandér butt plug môžete zaviesť aj vaginálne alebo ho použiť ako vibrátor na predohru - vašej fantázii sa medze nekladú.

     

    Najdôležitejšie informácie na prvý pohľad:

     

    • Nabíjateľný 2-ramenný vibroanálny expandér s tyčou na stimuláciu perinea a bezdrôtovým diaľkovým ovládaním.
    • 2 motory: Jeden v každom flexibilnom ramene.
    • 12 vibračných režimov: Poskytujú rozmanité potešenie.
    • Bezdrôtové diaľkové ovládanie: Vibrácie od jemných až po intenzívne jednoducho stlačením tlačidla. Tip: Nechajte diaľkové ovládanie partnerovi na chvíle prekvapenia a hry s ovládaním.
    • Dômyselná konštrukcia s 2 ramenami: Flexibilné ramená sa po stlačení zasunú do seba a rozvinú sa v celom svojom rozsahu v análnom kanáli. Ramená možno použiť aj samostatne - aj na vaginálnu stimuláciu.
    • Možnosť nosenia počas sexu: Pre mega orgazmy! Nosí sa bezpečne v análnom otvore, pretože análny kolík nemôže skĺznuť vďaka širokej a dlhej stimulačnej lište perinea.
    • Hodvábne jemný povrch: Pre veľmi príjemný pocit na pokožke.
    • Pamäťová funkcia: Po vypnutí si pamätá vaše obľúbené režimy.
    • Vodotesný: Ideálny na análny sex vo vani alebo v sprche.

     

    Čo je na diskrétnom análnom dilatátore také výnimočné?

     

    Análny kolík na rozťahovanie análneho otvoru má 2 flexibilné ramená, z ktorých každé obsahuje výkonný motor. Ramená sa stlačia k sebe a zasunú do análneho otvoru, kde sa rozvinú v plnom rozsahu pre úžasný pocit naplnenia a dokonalé rozťahovanie v análnom kanáli. Vďaka vibráciám sa vaše análne nervy môžu nastaviť na mravčenie. dvanásť vibračných režimov poskytuje dostatok rozmanitosti. Pomocou bezdrôtového diaľkového ovládania môžete režimy ovládať od jemných až po intenzívne stlačením jediného tlačidla. Diaľkové ovládanie môžete prenechať aj partnerovi, ktorý vás potom prekvapí vibráciami. Dokonca aj vo vani alebo v sprche, pretože análny dilatátor je vodotesný. Okrem toho je análny dilatátor vyrobený z najjemnejšieho silikónu a má dlhú, širokú tyč na stimuláciu perinea, ktorá bezpečne zabraňuje skĺznutiu kolíka. Takže tento sofistikovaný vibrátor môžete nosiť análne o niečo dlhšie (napr. počas sexu alebo na verejnosti). Pre nezabudnuteľné vyvrcholenia!

     

    Ako sa diskrétny análny dilatátor čistí?

     

    Análny dilatátor jednoducho vyčistite vodou a jemným mydlom. Ak chcete dezinfekčné čistenie, použite náš sprej VERYCLEAN.

     

    Viac informácií:

     

    • Análny vibrátor s rozširujúcou funkciou na rozťahovanie análneho otvoru
    • Rozmery: Celková dĺžka 8,9 cm. Dĺžka tyče na perineum 9,8 cm. Dĺžka zavedenia na jedno rameno 5,2 cm, obe ramená 7 cm. Ø každého ramena 1,0 cm až 2,4 cm, obe ramená spolu max. 4,5 cm.
    • Materiál: silikón, PU, ABS.
    • Rozsah dodávky: 1 x dobíjací análny vibrátor s bezdrôtovým diaľkovým ovládaním. Súčasťou balenia je nabíjací kábel USB a úložné vrecko. Batériu pre diaľkové ovládanie si, prosím, objednajte samostatne: 1 x AAA.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Wonderful product gives me powerful orgasms

    Wonderful product gives me powerful orgasms. By far the best butt plug that I have purchased, stays in place easy and to clean.

      Hodnotenie 

      ASSOME FEELINGS

      The butt plug is the perfect size, I find it quite easy to insert if you lube your ass not the plug. The vibrations are tremendous and change up to do things, I have never felt before. Very quiet, I have worn it at the bar, but had to leave after 15 minutes as I needed to cum.

      • 1 z 1 zákazníkov našlo túto recenziu ako užitočnú.
      Hodnotenie 

      Impressionnant !!!

      Un jouet d’une vrais douceur.Facile à insérer tien bien en place, aussitôt reçu aussitôt testé, Franchement j’ai été surpris d’avoir pris un tel pied mon épouse avait la télécommande.
      Les vibrations sont vraiment impressionnante
      Je recommande vivement ce plug !!!

        Hodnotenie 

        molto intenso

        molto intenso, e davvero fantastico se ti piace sentirti ben riempito

          Hodnotenie 

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

          Questo è bello da indossare tutto il giorno

            Hodnotenie 

            Saugt sich zwischen die Arschbacken

            Saugt sich zwischen die Arschbacken und macht richtig Spass wenn man mit dem Analvibrator vom Partner in der Öffentlichkeit ferngesteuert wird.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Diskrétny análny konektor s 12 vibračnými režimami a diaľkovým ovládaním

              Diskrétny análny konektor s 12 vibračnými režimami a diaľkovým ovládaním

              Tu prichádza skutočný vrchol pre fanúšikov análneho strečingu! Je pre vás bežný análny sex príliš nudný? Potom bude náš análny dilatátor váš nový obľúbený. Je vhodný pre všetkých znalcov, ktorí ocenia najmä rozťahovanie análneho kanála. Pružný análny kolík jemne, ale neúprosne rozťahuje análny otvor a vytvára nepredstaviteľné pocity rozkoše.

              Napíšte vlastnú recenziu

              Ostatní zákazníci tiež kúpili:

              30 ostatné položky v rovnakej kategórii: