Od 18 rokov

Nasledujúce stránky sú určené len pre dospelých. Vstúpením potvrdzujete, že máte minimálne 18 rokov.

Stimulátory prostaty

Newsletter

Wall Banger P-Spot - Vibrátor na prostatu

Stránka Wall Banger P-Spot s diaľkovým ovládaním je navrhnutý tak, aby vám poskytol úchvatný zážitok z absolútne voľnej masáže prostaty! Silná prísavka drží vibrátor na prostatu bezpečne a Wall Banger P-Spot bezpečne a pevne k stene, aby ste dosiahli na dokonalé miesta hlboko vo vašom vnútri!

Viac informácií

3396/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus náklady na dopravu

k dispozícii na

    Viac informácií

    Stránka Wall Banger P-Spot je navrhnutý tak, aby vám poskytol úchvatný zážitok z masáže prostaty úplne bez použitia rúk! Silná prísavka drží vibrátor na prostatu bezpečne a Wall Banger P-Spot bezpečne a pevne k stene, aby ste dosiahli na dokonalé miesta hlboko vo vašom vnútri! Pomocou diaľkového ovládania si môžete vychutnať masáž prostaty od jemnej až po extrémne silnú jediným stlačením tlačidla.

     

    Prostata, často nazývaná "mužský bod G", je centrom rozkoše. Stimuláciou prostaty možno dosiahnuť veľmi hlboké a intenzívne orgazmy, tzv. orgazmy prostaty. Tieto orgazmy môžu byť také intenzívne, že sa do nich zapojí celé telo a veľmi sa líšia od bežných orgazmov. S Wall Banger P-Spot môžete takýto orgazmus prostaty dosiahnuť úplne bez rúk, čo je neuveriteľný zážitok.

     

    Čo robí Wall Banger P-Spot také výnimočné?

     

    Na stránke Wall Banger P-Spot má ideálny tvar, takže sa dá ľahko a jemne zaviesť, aby ste dosiahli a stimulovali bod P alebo bod G. Jeho výrazná stimulačná štruktúra zaručuje intenzívne masážne momenty. Okrem toho 10 rozmanitých vibračných režimov nastaví vaše nervy plné rozkoše na brnivé vibrácie. Pomocou bezdrôtového diaľkového ovládania môžete pohodlne nastaviť intenzitu od jemnej až po silnú jediným stlačením tlačidla. Tip od MEO: Diaľkové ovládanie prenechajte partnerovi, aby vás mohol hravo prekvapiť vzrušujúcimi stimuláciami. Môžete použiť Wall Banger P-Spot so silnou prísavkou na sólo zábavu bez použitia rúk alebo prísavku jednoducho odstráňte a hrajte sa len s vibrátorom. Vibrátor je pokrytý textúrou veľmi príjemnou na dotyk s jemnou pokožkou a má širokú základňu, ktorá bezpečne zabraňuje jeho úplnému skĺznutiu. Takže ho môžete používať Wall Banger P-Spot vložený análne o niečo dlhšie - napríklad počas sexu. Pre úchvatné, nezabudnuteľné vyvrcholenia!

     

    Ako používať Wall Banger P-Spot?

     

    Na stránke Wall Banger P-Spot sa zavádza análne (alebo vaginálne). Lubrikant na vodnej báze, ako je napríklad náš Aquameo, zabezpečí hladké a pružné potešenie. Potom vy (alebo váš partner) pohodlne zapnete vibrácie stlačením tlačidla pomocou bezdrôtového diaľkového ovládania. Pre vaše sólo potešenie môžete umiestniť Wall Banger P-Spot s prísavnou základňou na hladký povrch, napríklad na obloženú stenu v sprche, a používať ho bez použitia rúk.

    Návod na použitie:

     

    Stlačte tlačidlo napájania na vibrátore alebo diaľkovom ovládači na 3 sekundy, aby sa zapol. Stlačením tlačidla napájania prepínajte 7 úrovní vibrácií a 3 rýchlosti. Ak chcete vibrátor vypnúť, stlačte a podržte tlačidlo napájania na 3 sekundy. Bezdrôtový diaľkový ovládač sa magneticky prichytí na spodnú časť vibrátora.

     

    Ako je Wall Banger P-Spot sa čistí?

     

    Čistenie Wall Banger P-Spot vodou a jemným mydlom. Na dezinfekčné čistenie jednoducho použite náš sprej VERYCLEAN.

     

    Čo musím Wall Banger P-Spot dávať pozor?

     

    Prosím, používajte iba prípravky na báze vody Wall Banger P-Spot používajte len mazivá na báze vody, ako je Aquameo alebo AnalPush od spoločnosti MEO. Mazivá na báze silikónu môžu napadnúť kvalitný povrch.

     

    Viac informácií:

     

    • Vibrátor na prostatu s prísavkou
    • Multifunkčné a viacrýchlostné vibrácie
    • Magnetické diaľkové ovládanie
    • Materiál: silikón, PU, ABS
    • Nabíjanie cez USB
    • Odolný proti striekajúcej vode
    • Rozmery: Priemer 3,8 cm, dĺžka 14,2 cm, zasúvacia dĺžka 11,5 cm.
    • Čas nabíjania 60 minút
    • Prevádzkový čas 60 minút
    • Typ primárnej batérie: Nabíjateľná lítium-iónová batéria (súčasťou dodávky)
    • Typ sekundárnej batérie: (1) batéria "CR1620" (je súčasťou dodávky)
    • Rozsah dodávky: 1 Wall Banger P-Spot, 1 prísavka, 1 diaľkové ovládanie (s 1 batériou CR1620), 1 nabíjací kábel USB.

    Toto by vás tiež mohlo zaujímať:

    HODNOTENIA ZÁKAZNÍKOV

    Hodnotenie 

    Muy bueno

    Estaba reacio a probar este tipo de cosas pero me ha encantado, te llegas a correr sin tocarte siquiera!!! :D

      Hodnotenie 

      Assolutamente spettacolare!

      Assolutamente spettacolare! Questo Wall Banger P-Spot con telecomando ha portato il mio piacere a un livello completamente nuovo. Facile da usare e sorprendentemente potente. Un acquisto che rifarei mille volte!

        Hodnotenie 

        Hat alle meine Erwartungen übertroffen!

        Ich bin absolut begeistert vom Wall Banger P-Spot Prostata Vibrator! Er ist so konzipiert, dass er mir ein absolut geiles Erlebnis einer vollständig händefreien Prostatamassage bietet. Dank des kraftvollen Saugnapfes hält der Wall Banger P-Spot Prostata Vibrator sicher und fest an der Wand und erreicht perfekt die tiefen Stellen in mir! Mit der Fernbedienung kann ich ganz einfach von einer sanften bis zu einer extrem starken Prostatamassage wählen - und das alles mit nur einem Knopfdruck. Das Erlebnis ist einfach unbeschreiblich und ich kann dieses Produkt jedem empfehlen, der nach einer neuen und aufregenden Methode zur Prostatamassage sucht.

          Hodnotenie 

          5 Sterne voll verdient

          Das beste Sextoy, das ich je besessen habe! Die Qualität, die Vielfalt der Funktionen und die Leichtigkeit der Bedienung machen es zu einem meiner absoluten Favoriten.

            Napíšte vlastnú recenziu

            Wall Banger P-Spot - Vibrátor na prostatu

            Wall Banger P-Spot - Vibrátor na prostatu

            Stránka Wall Banger P-Spot s diaľkovým ovládaním je navrhnutý tak, aby vám poskytol úchvatný zážitok z absolútne voľnej masáže prostaty! Silná prísavka drží vibrátor na prostatu bezpečne a Wall Banger P-Spot bezpečne a pevne k stene, aby ste dosiahli na dokonalé miesta hlboko vo vašom vnútri!

            Napíšte vlastnú recenziu

            Ostatní zákazníci tiež kúpili:

            30 ostatné položky v rovnakej kategórii: